Отзывы покупателей о Аккумулятор для электроинструментов 21V Li-Ion 1300 мАч аккумуляторная батарея для пилы, секатора, авто мойки кустореза шуруповерта с слайдерной конструкцией

Оценка пользователей 4.81/5
  • Дзюбан Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Хороший акумулятор, за свої гроші досить непоганий варіант. Купив для домашнього використання.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Владимир Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Дуже слабий,немає зарядки і не зрозуміло чим заряджати .Це підробка ,бо етикетки одні,а опис і нАчинка інші.
    Чий його заряджати хз.

Достоинства:
    Недостатки:
    Підробка ,слабий заряд ,немає зарядного
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Товар відповідає опису на сайті та заявленим характеристикам. Маркування від виробника - це маркетинговий хід. Зарядний пристрій не входить в комплект.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Вдячна дуже вашому сайту за докладні розміри, завдяки яким я змогла купити чоловіка акумулятор на інструмент, який купила з поганим акумуляторами. Ось ваш прийшов на пробу добре тримає чоловік задоволений, замовлятиму другий у вас, дуже вдячна вам.

• Иван И***

Отличный товар

• Продавец  Eligos

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар, швидку доставку та ПОВНУ ГАРАНТІЮ для всіх наших покупців! Будемо раді бачити Вас в майбутньому! Продавець ELIGOS

• Валерий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Доброго дня. Якісний, компактний,перевірений в роботі.

• Олександр С***

• Вячеслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Під шурупокрут не підійшло, але то мій прокол. Використовую зі спеціальним інвертором для підзарядки гаджетів та освітлення, під час відключень

Достоинства:
    Швидка доставка, адекватна ціна

• Михайло М***

Дуже хороший товар

• Володииир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Підкажіть,який зарядний пристрій до нього підходить?

Добрий вечір, уточнимо.

• Володииир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Все підійшло,аккумулятор відповідає вказаним характеристикам.

• Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Прислали акумулятор, а він не відповідає опису. Можливо просто неправильну наклейку прикріпили. Не зрозуміло чи можна його використовувати, і чи не втратиться гарантія на пилку.

Достоинства:
    Ніби працює
    Недостатки:
    Не відповідає опису
    • Продавец  Eligos

Добрий день! Товар відповідає опису на сайті. Позначка з некоректним маркуванням - це маркетинговий хід від виробника та не відповідає дійсності.

• Олег П***

Товар отримав,працює,дякую.

• Светлана С***

Уже зручний

• Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Убойний акум. Легко забрав.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Покупали для цепной аккумуляторной пилы, аккумулятор держит долго, мы довольны

Достоинства:
    Хорошо держит заряд
    Недостатки:
    _
    • Продавец  Eligos

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

По рекомендації продавця замовив до пили. Прийшов заряджений. Працює. Рекомендую і продавця і товар.

Достоинства:
    Є знижка. Робочий.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Eligos

• Юлия М***

Спасибо огромное. Товар хорошего качества. Рекомендую

• Василь Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Швидко зв`язались, швидко відправили, на вигляд акумулятор якісний, прийшов заряджений, в роботі показав себе добре, від штатної зарядки заряджав десь 1.5-2 години, тобто акумулятор має свою ємність і він її бере із зарядного пристрою. Фото не викладую так як він прийшов такий як і на фото попередніх відгуків. В цілому акумулятором задоволений

Достоинства:
    Ціна, на вигляд якісний, підійшов до моєї пилки, прийшов заряджений
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Eligos

• Дмитро Ш***

Нарешті знайшов потрібний акумулятор

Достоинства:
    Ціна / якість

• Юрченко Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Прийшов заряджений. Все добре працює.
    Один недолік немає зарядки. Сподіваюсь найти не буде проблем

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Акумулятор супер, довго тримає заряд. Дякую за швидку і якісну відправку. Ви супер) буду замовляти у вас ще.

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Ну що сказати..чесні параметри, чесні аккуми по 1500(!) маг, прийнятна ціна..ємність малувата- як на тепер- нині в тренді 2000 - 3000 Маг .зате швидше зарядяиься...можна брати..

• Олег О***

Рекомендую

Достоинства:
    1,5 доби без підзарядки, при повному зарядженні. Чудова якість товару
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Eligos

• Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Товар відповідає опису трімер працює гарно,рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  Eligos

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Зарядив, тримає, за таку ціну треба брати))

Достоинства:
    Ціна, ємність
    Недостатки:
    Пока не виявив
    • Продавец  Eligos

• Иван И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Заявленная ёмкость не соответствует продаваемой

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Аккумуляторы стоят 1300 мАч. Заявленная ёмкость не соответствует продаваемой и почти в 2 раза зааышена
    • Продавец  Eligos

Добрий день, нам прикро що виникла така ситуація. Наш менеджер максимально швидко зателефонує (враховуючи робочий час) для вирішення проблеми.

• ИГОРЬ к***

емкость акамулятора завишена более чем в два раза ,куда смотрят отправители товара,позор.заявлял товар-акамулятор 21 вольт прислали 48 вльт.

• Продавец  Eligos

48 вольт - це маркетинговий хід від виробника, акумулятори йдуть потужністю 21 вольт, як заявлено у описі товару, інформацію було протестовано.

• Володимир

Отримава акумулятор 24.05.25, тож час покаже якість продукту, але попередньо:
    1. Використав,як елемент живлення для кущорізу, батарею після отримання ще не заряджав.
    2. Зі своєю задачею справляється, гарна ціна, продавець оформлює та відправляє замовлення оперативно

Достоинства:
    Гарна ціна, якісний продукт
    Недостатки:
    Поки не побачив
    • Продавец  Eligos

• Вячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Працює. Але це не 2000мАг, на банках 1300мАг написано. Враховуючи ціну 300грн норм.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не 2000мАг
    • Продавец  Eligos

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eligos

Хороший аккумулятор. Вечером зарядил, быстро кстати. И с 9 утра и до часов 15 на этом аккумуляторе работала мини мойка китайская. Доволен.