Отзывы покупателей о Краскопульт аккумуляторный электрический краскопульты распылитель фабри краскопульт краскораспылитель ручной

Оценка пользователей 4.71/5
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Хороший краскопульт за свою ціну

Вітаємо, Ольга)
      Вдячні за Ваш відгук.

Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Дуже задоволений цим фарбопультом — чудово підходить для домашніх робіт і невеликих проєктів. Легкий у використанні, зручно лежить у руці, не втомлює навіть при тривалому фарбуванні. Розпилює фарбу рівномірно, без підтьоків, що дозволяє отримати акуратний результат навіть без великого досвіду. Контейнер достатньо місткий, легко знімається та миється після роботи. Працює стабільно, потужності вистачає для фарбування стін, паркану чи меблів. За свою ціну — дуже практичний і корисний інструмент.

Вітаємо, Віталій!
      Дякуємо за високу оцінку нашої роботи.

Ваші слова надихають нас підтримувати високі стандарти якості.

• Аліна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Хороший краскопульт за свою цену. Легкий, удобно держать в руке, распыляет равномерно. Для домашних работ — отличный вариант.

Вітаємо, Аліна!
      Щиро вдячні за ваш позитивний відгук.

Для нас дуже важливо отримувати таку підтримку.
      Чудового настрою і гарного дня!

• Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Самий оптимальний варіант для домашнього використання

Достоинства:
    Добре розпиляє
    Недостатки:
    Гріється потрібно ждати
    • Продавец  ТехНестШоп

Вітаємо, Іван!
      Щиро вдячні за ваш позитивний відгук.

Для нас дуже важливо отримувати таку підтримку.
      Чудового настрою і гарного вечора!

• Георгій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Фарбує рівно і швидко, користуватись зручно.

• Продавец  ТехНестШоп

Добрий день, Грегорій! Щиро дякуємо відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Альбіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Дуже задоволена покупкою! Фарбопульт зручний у використанні, легкий та добре лежить у руці. Фарба наноситься рівномірно, без підтьоків і плям, що значно економить час у порівнянні з валиком чи пензлем. Використовувала для фарбування паркану та стін — результатом повністю задоволений. Легко миється після роботи, що також великий плюс. За свою ціну — відмінний варіант, рекомендую!

• Продавец  ТехНестШоп

Добрий день, Альбіна! Щиро дякуємо відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Левченко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Фарбопульт виправдав очікування на 100%. Фарбувала їм стелю снєжкою. Звісно це не професійний інструмент, але свою місію хоч і не дуже швидко виконав. Обов’язково треба давати охолонути.

Достоинства:
    Виконав свою місію
    Недостатки:
    Повільненько
    • Продавец  ТехНестШоп

Юлія, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук)

Раді чути, що фарбопульт виправдав Ваші очікування та добре впорався зі своїм завданням під час фарбування. Ви абсолютно праві — для побутових робіт він підходить чудово, а періодичні паузи для охолодження допомагають інструменту працювати стабільно та довше служити.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання — це дуже корисно для інших покупців. Бажаємо вам легких та вдалих ремонтів!

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Брала, щоб покривати велюром торти. Справляється добре

• Продавец  ТехНестШоп

Тетяна, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук!

Для нас це найвища оцінка нашої роботи)

Завжди будемо раді вас бачити знов)

• Олександра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Все гарно працює.Дякую за якість!

Достоинства:
    Все ок
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Купувала для використання у кондитерських виробах,все працює чудово!!!

Достоинства:
    На свої гроші працює чудово
    • Продавец  ТехНестШоп

Щиро дякуємо за відгук! Для нас це важливо. Ми раді що вам все сподобалось) Завжди будемо раді вас бачити в нашому магазині)

• Олександра З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Купила ще в листопаді. Раз пробувала велюрити торт, нічого не вийшло. Тепер вернулася до того питання. Передивилася міліон відео, технологію ітд. Але проблема в тому, що фарбопульт просо не тягне розчин. Він не проходить по трубці вверх. Мотор нагрівається до кипʼятку за буквально хвилину (якщо ним фарбувати великий обʼєм, напр. паркан чи стіну, то це буде нереально, він згорить).

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за відгук
      Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження про товар.
      Судячи з опису, проблема може бути пов’язана не з самим фарбопультом, а з консистенцією суміші або налаштуванням пристрою. Для велюрування торта дуже важливо, щоб шоколадна суміш була: достатньо рідкою (зазвичай співвідношення какао-масла до шоколаду 1:1)
      добре прогрітою (робоча температура приблизно 40–45°C) ретельно процідженою перед заливанням у бак
      Якщо суміш занадто густа, фарбопульт не може втягнути її по трубці, через що мотор працює з перевантаженням і швидко нагрівається.
      Також рекомендуємо перевірити:
      чи щільно встановлена трубка забору рідини
      чи правильно зібрана насадка
      чи чистий сопловий отвір
      Фарбопульт розрахований на рідкі матеріали. Для густих сумішей або великих обʼємів (паркан, стіни) ця модель дійсно може не підходити.

• Олександра З***

У відповідь продавцю хочу зазначити, що я прикріпила відео. І на ньому я хочу розпилити просту воду. Коробка лишається сухою. Тому ваші рекомендації недоцільні. Я б хотіла дізнатися як я можу цей товар повернути? Чи мед він гарантію?

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Брала для кондитерки, чудово виконує свою функцію. Легкий у експлуатації

Достоинства:
    Працює гарно
    • Продавец  ТехНестШоп

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати що фабропульт виправдав ваші очікування) Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді вас бачити знов!

• Ася О***

Взяла фарбопульт для покриття тортів велюром. Все працює. Дякую щиро

Достоинства:
    Ціна - якість
  • Вова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Дуже крутий у користуванні.Використовуємо у кондитерській справі

• Диана

Як він велюрить нормально?

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

За свою ціну — ідеальний варіант для дому. Не бачу сенсу платити більше за професійні моделі, якщо цей справляється відмінно.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що покупка виправдала очікування. Повністю згодні — для домашнього використання іноді саме такі моделі стають найвдалішим вибором. Нехай служить довго та надійно!

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Брав, шоб покрасить забор і пару дверей в хаті — справився на ура. . Єдине, шо треба сразу чистить, бо якщо засохне — потім морока. А так — мощна штука, довольний!

Дякуємо за щирий відгук!
      Раді, що фарбопульт добре впорався з парканом і дверима — чудовий вибір для таких завдань. І справді, чистити відразу після роботи — це золоте правило, дякуємо, що підкреслили. Бажаємо вам ще багато вдалих ремонтів і рівного фарбування!

• Наталя С***

Добрий день.
    Замовили у вас електричний фарбопульт. Під час першого використання він одразу почав сильно нагріватися і перестав працювати, нічого навіть не встигли пофарбувати.
    Прошу підказати, як оформити повернення чи обмін по гарантії.

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює
    • Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня! Дуже прикро, що сталась така ситуація, вже зв'язуємось з вами для її вирішення!

• Андрій П***

,красим все.СУПЕР.

Достоинства:
    Комунікабельни.удобний
    • Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам все сподобалось)
      Гарного вам дня!)

• Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Фарбопульт перевершив мої очікування. Простий в експлуатації.
    Працював цілий день.
    Фарбу потрібно розводити розчинником, бо може не пропускати коли густа.

Достоинства:
    Не важкий
    Недостатки:
    Короткий шнур
    • Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук.

Раді чути, що фарбопульт перевершив ваші очікування та виправдав себе в роботі. Дякуємо також за пораду щодо розведення фарби — це дійсно важливо для стабільної роботи пристрою.

Звернули увагу на зауваження про короткий шнур — передамо виробнику як побажання для вдосконалення.

Бажаємо вам легких і якісних фарбувань у майбутньому! Звертайтесь, якщо потрібна буде консультація або допомога.

• Ирина Д***

Класс

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Забивается
    • Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за відгук! Бажаємо довгого та приємного користування!

• Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Працює добре, розпилення рівномірне. Рекомендую)

• Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за відгук! Раді чути, що розпилювач працює добре й рівномірно. Дякуємо за рекомендацію — нехай користування буде приємним та зручним!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Це мій перший досвід користування таким пристроєм, і я залишився задоволений. Пофарбував ворота та паркан, результат сподобався.

• Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що перший досвід користування пристроєм виявився успішним і результат вас порадував. Бажаємо й надалі легких та приємних робіт!

• Роксолана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Доброго дня, фарбопульт прийшов швидко та все ціле. Щодо роботи то проблем не було, все працює. В роботі супер, як для не професіонала то вийшло непогано і саме основне, швидко.

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  ТехНестШоп

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що фарбопульт швидко дійшов і працює без проблем. Приємно знати, що навіть для непрофесіонала результат вийшов відмінним і робота була швидкою. Якщо виникнуть питання — звертайтеся, завжди раді допомогти!

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

товар приехал новый. При использования,в етот же день,оказалось что он бракованный,некачественный,сначала начало слетать крепление форсунки, а после вовсе закручиваться по резьбе!!!! Потрачено личное время, краска на выброс. Не рекомендую данный товар.Прошу вернуть деньги за брак.

Достоинства:
    Простой в использовании
    • Продавец  ТехНестШоп

Доброго дня! Дуже шкода це чути. Ми завжди робимо все для найскорішого вирішення ситуації і вже зв'язуємось з вами!

• Елизавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Насадки змінюються легко, тиск тримає стабільно. Зроблено якісно.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що ви задоволені якістю фарбопульта та його стабільною роботою. Легкість у зміні насадок — це дійсно великий плюс у процесі роботи. Нехай служить довго та приносить лише задоволення від використання! Якщо будуть питання — завжди на зв'язку!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Використовую фарбопульт для нанесення велюрового покриття на торти результат просто вау! Розпилює дуже дрібно, рівномірно, без плям і бризок. Крем не «пливе», фарба лягає ніжно й акуратно. Працювати з ним одне задоволення!

Вітаємо!

Дякуємо за такий деталізований відгук!
      Дуже раді, що фарбопульт ідеально впорався з велюровим покриттям — результат «вау» завжди найкраща оцінка!
      Нехай кожен ваш торт буде шедевром, а робота приносить лише задоволення!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Фарбує краще, ніж я очікував. Навіть перший раз без досвіду — все вийшло чудово.

Вітаємо!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що фарбопульт виправдала ваші очікування і використання було легким навіть із першого разу.
      Якщо знадобиться допомога чи поради — звертайтеся!

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Ідеально підійшов для фарбування дерев’яного паркану. Робота пішла швидко, результат як у професіонала

Вітаємо!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді чути, що фарбопульверизатор ідеально впорався з завданням і допоміг швидко досягти професійного результату. Нехай служить довго та полегшує всі наступні роботи!

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Фарбування зайняло вдвічі менше часу, ніж пензлем чи валиком. Економія фарби відчутна. Робота чиста й акуратна — рекомендую

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що фарбування за допомогою нашого продукту стало швидшим і економнішим! Це справді велика перевага для чистоти та ефективності роботи.
      Дякуємо за рекомендацію! Завжди готові допомогти у виборі найкращих рішень для вашого ремонту!