Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Підгузники-трусики Dino Baby 3D Soft 6 розмір 16-24 кг 28 шт (4820204701734)

• Надія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Користуємось ними 3 ніч і всі 3 ночі протікає. За ніч треба використовувати по декілька штук

Достоинства:
    Мʼякі
    Недостатки:
    Протікають

Надіє, нам прикро, що у вас склалося таке враження від використання трусиків-підгузків.

Іноді причиною протікань може бути неправильно підібраний розмір, особливості посадки або тривалий час використання. Підгузки-трусики мають певний рівень поглинання, тому при значному наповненні протягом ночі можливе протікання.

Рекомендуємо звернути увагу на посадку трусиків та, за можливості, спробувати інший розмір.

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Хороші , нічим не гірші за інші підгузки . Мають мʼяку резинку . Не протікають , гарно тримають всю ніч . Алергії не було .

Вікторіє, дякуємо за ваш відгук. Раді, що трусики забезпечують комфорт, надійний захист протягом ночі та добре підійшли вашому малюку. Цінуємо, що обираєте DinoBaby!

• Валентина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Сподобалися, гарні, не протікають.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:

Валентино, дякуємо за зворотній зв'язок!
      Бажаємо комфортного використання!

• Яковенко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Я одягаю синові їх на ніч, все ок. Не протікають, свою функцію виконують. З ранку може вже бути запах, але за такі гроші це не проблема. Зняла викинула і вперед на горщик)

Достоинства:
    Недостатки:
    Не довго тримає запах

Доброго дня, Ірино.
      Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашої продукції.
      Раді чути, що виріб добре справляється зі своєю функцією та підходить вашому синові для нічного використання.

Легкий запах зранку - це природно після тривалого носіння, але ми постійно працюємо над поліпшенням матеріалів, щоб робити продукцію ще комфортнішою.

Дякуємо, що обираєте нас!

• Мар'яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 112

Дуже якісні памперси, в більшості витримують навіть ніч. Набагато краще за просто звичайні Діно так як тут м'якша і зручніша резинка на животику. Що дуже важливо немає ніяких подразнень бо на інші дорожщі фірми вони з'являлися.

Достоинства:
    Ціна та якість

Мар'яно, дякуємо за ваш відгук! Нам приємно чути, що наші памперси забезпечують комфорт протягом ночі, не викликають подразнень і відзначаються зручністю та м’якістю резинки. Ми цінуємо вашу довіру та раді, що співвідношення ціни та якості повністю відповідає вашим очікуванням.

• Крістіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

По качеству они лучше , если сравнивать с joy, материал приятнее, не натирают но в этой марке хлипкие боковые швы, часто рвутся, при надевании.

Крістіна, вітаємо. Дякуємо за довіру до DinoBaby та зворотній зв’язок, візьмемо до уваги!

• Оля О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Погані підгузники, протікають. Не зовсім так як рекламують, не понравились

Достоинства:
    Переваг не по бачили
    Недостатки:
    Протікають, погані!

Вітаємо, Оля.
      Дякуємо за зворотній звʼязок!
      Щоб ми змогли більш детально розібратись і вирішити вашу проблему з підгузками, просимо вас зв’язатися з нами за телефоном гарячої лінії 0800300773, або за формою зворотного зв’язку на сайті ссылка

• Юлія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Замовлала підгузки-трусики 6ку. Дуже задоволена якістю. Гарно пахнуть, м'який приємний на дотик внутрішній шар, гарно поглинають. Великий плюс, що вони мають мінімальну товщину. Параметри розмір/вага пвдійшли ідеально.

Достоинства:
    добре поглинають, мають мінімальну товщину

Юлія, вітаємо!
      Дякуємо за зворотній зв'язок. Вдячні за довіру до бренду DinoBaby!

• Оля П***

Памперсами задоволені.
    М'які на дотик, еластичні, гарно тянуться, приємні на дотик, а саме головне - не промокаються. Ціна також дуже приємна. Рекомендую

Достоинства:
    м'які, еластичні, приємні на дотик

Оля, вітаємо!
      Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо комфортного використання!

• Оля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Підгузки дуже сподобались. Брали 6 розмір: не маленькі, гарно прилягають до тіла, тянуться добре,дуже приємні на дотик, легенькі і саме головне не протікають.Рекомендую.

Достоинства:
    м'які, еластичні, приємні на дотик
    Недостатки:

Оля, дякуємо за зворотній зв'язок!
      Бажаємо комфортного використання!

• Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28
    Достоинства:
    Чудові памперси. Ми повністю задоволені. Важливо для мене , що деякі памперси розміру 6 були малі на малечу, ці класно тягнуться, не тиснуть. НЕ протікали у нас, не підпарили, без кольоровиї поглинаючих вставок. все супер. І ще й красиві
    Недостатки:
    не побачили

Юлія, вітаємо!
      Дякуємо за зворотній зв'язок. Вдячні за довіру до бренду DinoBaby!

• Юлія Ф***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 112

Замовиляла підгузки-трусики 6ку. Дуже задоволена якістю. Гарно пахнуть, м'який приємний на дотик внутрішній шар, гарно поглинають. Великий плюс, що вони мають мінімальну товщину. Параметри розмір/вага пвдійшли ідеально.

Достоинства:
    добре поглинають, мають мінімальну товщину

Вітаємо, Юлія.

• Дарина Н***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Дуже мʼякі, відмінно вбирають вологу, шкіра дитини сухенька. Не викликали алергії, не збиваються комочками і резиночка не натискає животик!

Достоинства:
    Добре поглинають вологу, мʼякі, вбирають запах
    Недостатки:
    Не помітила

Дарина, вітаємо!

• Аліна
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 28

Дуже сподобались ці трусики! В дитини атопічний дерматит, тож шкіра вибаглива і реагує на багато які підгузки, знайти для нас «ті самі» – ще той квест. Але ці трусики приємно вразили, зручненькі, мʼякесенькі, підгузок не «висить» після того, як дитина попісяє. Нічний сон витримує на 10/10, нічого не протікає, все супер. Однозначно наш новий фаворит!

Достоинства:
    Тоненькі, не збиваються, не протікають

Аліна, вітаємо!