Отзывы покупателей о Геймерский компьюторный стол, игровой стол с вырезом КИБ-1,стол для ПК Белый

Оценка пользователей 4.87/5
  • Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Венге. Ширина: 140

хороший, простий, нічого зайвого, міцний, великий

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Красный + Черный. Ширина: 140

Стол просто супер, за такие деньги не знаю что может быть лучше. как все пишут интсрукция сложная, ну да ее просто нет. но разобрался за пол минуты и стол собрал за 10 минут, очень нравится, ребята красавчики.

Достоинства:
    стоимость
    Недостатки:
    ноль
    • Продавец  ViDiMeB

• Владислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый + черный. Ширина: 140

Стіл шатається, для використанням за ПК не підходить, прийдеться колхозити, і доп. кріплення робити. Хоча цей магазин пише в назві товару : *геймерський стіл для комп*ютера*, хоча я не впевнений, чи вони перевіряли ці столи з ПК у себе на виробництві. Стіл у мене стоїть на ковру як і попередній, немає зазору щоб хитатись, на фото видно. Сказати поганого нічого не можу за цей магазин, бо я сам купив цей стіл, не розбираючись в них хД (зато тепер буду розумітись)
    Адміністратор відповідав на мої запитання у вайбері, тому тут +

Достоинства:
    Ввічлий менеджер, мені потрібно було скоротити стіл, не 140 см а 130, мені відповили що за плату, +більше чекати, то зроблять. На пошті провірив, все вірно, стол прийшов цілим, все як на фото
    Недостатки:
    Стіл шатається, коли я пишу смс, буквально вам заре, то монітор шатається. Мій попередній стіл стояв монолітно (прикрипив фото коричневого стола), я думаю він прочніше, із-за двух полок внизу, і підставку під ПК (я це тільки узнав, коли собрав цей білий стіл), я в стол не шарю, але тепер розумію. Цьому столу не вистачає кріплень, шатається коли я просто положив руку, чи легенько щось передвинув. Я скінув відео, можете переглянути. Всі міні фікси закрутив максимально. Також кромка всього стола гостра, вона не заокруглена, тобто коли ви ложете руки на стіл, то воно стискає не приємно, я думав у всіх столах вона заокруглена... Також тут гострі кутки, на фото видно, я не придав цьому значення, але краще просіть щоб заокруглили, бо легко вдаритись. Можете подивитись на мій старий стіл, там видно і крому, і угли, вони заокругленні тому і удобні
    • Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за детальний відгук. Нам шкода, що стіл не виправдав ваші очікування щодо жорсткості конструкції.
      Хочемо уточнити, що дана модель відноситься до полегшених ігрових столів і відрізняється за конструкцією від класичних важких столів з тумбами, ящиками та посиленою основою. При навантаженні рукою чи навмисному розгойдуванні можлива невелика вібрація – це особливість більшості столів такого типу та ваги.
      При цьому на вашому відео стіл зберігає стійкість і підходить для звичайного використання ПК.

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Красный + Черный. Ширина: 140

За свої кошти - топ. Не хитається, збирається просто, можна зібрати одному. Всі деталі підігнано доволі якісно, сколів, пошкоджень не було. Одним словом дуже задоволений.
    Навіть поклали запасні деталі для збірки (ексцентрик, штифт, пластикові заглушки, ніжка) ще і шестигранний ключ є. По суті потрібна лише хрестова викрутка щоб зібрати.
    Я так розумію що його виготовляють на замовлення то довелось почекати, але мене попередили про це.

Достоинства:
    Стильний, зручний, є отвори з обох сторін для кабелів, легко збирається
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  ViDiMeB

• Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Дуб Сонома. Ширина: 140

Складається стіл за 15 хвилин що дуже здивувало , в наборі все необхідне для цього є вам тільки знадобиться викрутка

Достоинства:
    Ціна, швидкість доставки
  • Артем Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Антрацит. Ширина: 140

Отличный стол,собрался за пол часа

Достоинства:
    хороший цвет,вполне стоит своих денег
    • Продавец  ViDiMeB

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый + черный. Ширина: 140

довго чекали, але це було оговорено, тому все чудово

Достоинства:
    гарний стіл, збирається легко + все є у коплекті

• Алеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Дуб крафт белый. Ширина: 140

Якісний та чудовий стіл

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ViDiMeB

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Антрацит. Ширина: 140

Якісний і комфортний стіл, якщо вперше збираєш стіл то буде проблематично так як інструкція не детально описує послідовність подій, що дає деякі труднощі при складанні стола, є запасні детальки (якщо втратиш або зломаєш - то не є проблемою) і ключик для закруту болтів.

Достоинства:
    Якість, ціна, комфорт
    Недостатки:
    Погана інструкція
    • Артем Н***

здрасвуйте хотел задать вопрос когда вы заказывали стол то он к вам приехал собраным или надо самому собирать

• Продавец  ViDiMeB

Добрий день! Всі меблі доставляються тільки у розібраному вигляді.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый + черный. Ширина: 140

Дуже хороший стіл, нам сподобався, дитині теж!

• Тарас Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Антрацит. Ширина: 140

Гарний приємний стіл, видно що зроблений розуміючою людиною. Мені, як людині яка не часто збирає столи, механізм спочатку здався незрозумілим, тому знадобилось 40 хвилин щоб все скласти, але це забагато, можна самому впоратись і за 15-20. Ціна відповідає якості, навіть краще, беріть у цього продавця не пошкодуєте.

Достоинства:
    Ціна-якість, приємний, гарний
    Недостатки:
    Знадобилась би розширеніша інструкція для таких як я)
    • Продавец  ViDiMeB

• Тетяна К***

Стіл хороший.

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Антрацит. Ширина: 140

Стіл виглядає дуже класно, можна поставити майже все, що завгодно. Збирається хрестовою викруткою і ключиком (йде у комплекті). При збірці особливих питань не виникло, але інструкція дуже така собі. Загалом для людей які в цьому розбираються питань не виникне, але для тих хто ніколи не збирав столи, можуть бути труднощі. Там просто показано як все має бути, і треба прям вдивлятися щоб зрозуміти, що і чим треба кріпити. Було б добре щоб інструкція була в декілька кроків, або була у відео форматі. Окремий респект, за запасні частини кріплення, там на кожну позицію є одна запасна частина, тому якщо щось втратите або зламаєте не біда.

Достоинства:
    Вигляд, якість, запасні частини
    Недостатки:
    Інструкція
    • Продавец  ViDiMeB

• Ilya

за свою ціну стіл 10/10

Достоинства:
    ціна
    • Продавец  ViDiMeB

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи! Приємного та довголітнього користування! Гарного Вам дня!

• Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ViDiMeB. Цвет: Белый. Ширина: 140

Отличный стол и очень вместительный. Собрал за 15 минут.