- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
мені подобається якість, купила вдруге бо не занадто тонка, але і не груба тканин, саме бязь. в пакуванні тверда, ну так бо то з виробництва, після першого ж прання все норм. єдине хотілося б, що б змійка застібка була б на всю довжину
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і повторну покупку
Раді, що вам подобається якість тканини та щільність бязі — дійсно, після першого прання вона стає м’якшою та більш комфортною у використанні.
Щодо застібки — дякуємо за зауваження, передамо його у виробництво для врахування в подальшій роботі.
Гарного дня!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 143 x 210
Гарна якість і ціна.
Дякуємо, Олено, за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю та ціною. Бажаємо вам лише приємних і затишних снів з Moon&Star
- АннаПродавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Ледве прослужила рік. Дуже стомлює постійна поява все нових ковтунців. Тканина жорстка й неприємна.
- Достоинства:
- Красивий дизайн та принт
- Недостатки:
- Після перших двох сеансів прання утворились ковтунці, також тканина місцями швидко розтягується.
Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом використання. Нам шкода, що підковдра не виправдала ваших очікувань.
Тканина Бязь Gold Люкс є натуральною бавовняною, і її властивості значною мірою залежать від догляду. При пранні на високих обертах, з іншими речами або без делікатного режиму можливе утворення ковтунців та відчуття жорсткості. Зазвичай після перших прань за правильного догляду тканина стає м’якшою.
Ми уважно ставимося до подібних звернень, тому просимо вас зв’язатися з нами за номером телефону, вказаним на бірці або упаковці виробу. Обов’язково запропонуємо вирішення ситуації.
Дякуємо за відзначений дизайн та принт і за ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими.
- Иванна Ш***Продавец: Rozetka. Размеры: 200 x 220
Якість просто жах, дуже жорстка тканина
Доброго дня, Іванно!
Дякуємо за ваш коментар. Бязь Gold Люкс має щільну структуру, яка на дотик може здаватися більш жорсткою, проте після кількох прань тканина стає м’якшою.