Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Moon&Star Бязь Gold Люкс «Feline Fun» King Size 220x240 наволочки 2х50х70 (MS-820006301)

Оценка пользователей 4.95/5
  • Отзывы про товар продавца RoyalNights
  • Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже сподобався комплект, приємна тканина, класний принт, не помітила якихось недоліків. Прання добре переносить, не скочується, не линяє.

Достоинства:
    Гарна якісна постіль за помірну ціну

Добрий день!

Щиро дякуємо за ваш відгук та такі теплі слова! Дуже приємно, що вам сподобався комплект, якість тканини та принт :)

Окремо дякуємо, що поділилися враженнями після прання — для нас це дуже цінно.

Бажаємо вам приємного користування та гарного дня!

• Сергій Н***

• Продавец  RoyalNights

Сергію, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
      Приємно, що комплект вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся, якщо знадобиться ще щось із нашого асортименту. Гарного дня!

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 50x70

Постіль супер
    Рекомендую

• Продавец  RoyalNights

Костянтине, дякуємо за ваш відгук та рекомендацію!

Приємно, що вам сподобався комплект Нехай постіль дарує комфортний відпочинок і служить довгий час!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Хороший комплект, якісна тканина і шви. Красиво запаковано у коробку, є листівка з рекомендаціями по догляду. Після першого і другого прання не полиняла, не зіпсувалась, жодних ковтунців. Прикольний принт. Покупкою задоволена на 100%

Достоинства:
    Хороше співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  RoyalNights

Дякуємо за такий детальний і приємний відгук! Приємно знати, що якість тканини, пошив і принт повністю виправдали очікування, а рекомендації з догляду стали корисними. Дякуємо за вибір нашої продукції. Якщо виникнуть запитання — звертайтеся. Гарного дня!

• Зоя Л***

Замовила вдруге. Дуже задоволена якістю.

• Продавец  RoyalNights

Зоє, дякуємо вам за повторне замовлення та теплий відгук
      Нам приємно, що ви залишилися задоволені якістю нашої постільної білизни. Звертайтеся — завжди будемо раді допомогти

• Дмитро Д***

Чудовий постільний комплект. Рекомендую!

• Продавец  RoyalNights

Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію
      Раді, що постільний комплект вам сподобався.
      Гарного користування та звертайтеся!

• Максим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Замовляю не в перший раз. Білизна якісна.

• Продавец  RoyalNights

Дякуємо, Максиме! Нам дуже приємно, що ви знову обрали Moon&Star. Щиро раді, що якість білизни вам подобається. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Марина А***

Мені дуже подобається, дякую

• Продавец  RoyalNights

Марина, щиро дякуємо за відгук
      Нам дуже приємно, що комплект Moon&Star «Feline Fun» вам сподобався! Нехай постіль дарує комфорт і гарний настрій щоночі

• Лариса Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 4 x 50x70

Додаю фото до свого відгуку

Достоинства:
    Коти
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим вимірам, скочується після першого прання
  • Лариса Д***

Чотири зірки лише за любов до котів. По факту на 3. Ввечері отримала постіль, замість заявленого розміру 143х210 - по факту 138х210. Після першого прання - колір не змінився, але вся постіль в затяжках чи ковтунцях. Прала згідно з заявлених на етикетці - 30 градусів. Машинка нова , тому затяжки зробились не механічно. Замовила ще одну постіль цього виробника, але відмовлюсь.
    Упакування в коробочці - не погано.
    Фото додам

• Ігор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Відмінний комплект гарної якості

Достоинства:
    Товар доставлений у термін, добре упакований, нарікань до якості немає
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук та замовлення!

Приємно, що ви відзначили якість комплекту, упаковку та своєчасну доставку — ми приділяємо увагу кожному з цих етапів.

Бажаємо вам комфортного користування та гарного дня!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Все чудово! Задоволені,якісна тканина,гарна робота!

Достоинства:
    Хороший,якісний матеріал!
    Недостатки:
    Поки не бачу

Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку!
      Приємно, що ви задоволені якістю тканини та пошивом — ми справді уважно ставимось до кожної деталі у виробництві.
      Нехай комплект служить довго та дарує комфортний сон щодня. Звертайтеся, завжди раді допомогти. Гарного дня!

• Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Причудовий комплект,якісна тканина та пошив! А котики, то вообще, любофф

Достоинства:
    Гарний і якісний

Доброго дня!
      Дякуємо вам за такий теплий відгук та приємні слова
      Раді, що комплект вам сподобався, а котики підкорили серце
      Нехай постіль дарує затишок і гарний настрій щодня. Гарного дня!

• Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 40x60

Дуже сподобалась!

Достоинства:
    Класна!
    Недостатки:

Дякуємо за такий приємний відгук!
      Нам дуже приємно, що комплект вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням та гарного вам дня!

• Инна М***

Чудовий товар.

Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що комплект вам сподобався. Ми докладаємо максимум уваги до якості тканини та пошиву, тому такі слова є для нас важливими. Гарного дня!

• Ярослав О***

Гарний комплект постільної білизни підійшов якраз

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    Поки що не має

Дякуємо за відгук, Ярославе
      Раді чути, що комплект вам сподобався та підійшов саме так, як хотіли. Нехай він дарує комфорт і приємний сон щодня

Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців

• Олег

все гразад , дуже зручна

Достоинства:
    Чудовий комплект
    Недостатки:
    не виявив

Дякуємо, Олеже, за відгук!
      Раді, що комплект вам підійшов і залишив приємне враження.
      Хай кожен сон буде комфортним з Moon&Star!

• Марина Б***

Дуже крутий дизайн! Схоже дитина тепер буде рахувати котиків перед сном ,а не овечок
    Котики наскільки різноманітні,що їх можна родивлятися вічність

Достоинства:
    Гарна якість,красиво запаковано.
    Недостатки:
    Не виявила. Все ідеально.

Марина, дякуємо за такий теплий і щирий відгук!

Нам дуже приємно, що дизайн припав до душі — ми й самі вважаємо цей набір особливо милим Сподіваємось, котики подарують вашій дитині багато затишних і солодких снів!

Дякуємо, що обрали Moon&Star

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Чудовий , красивий комплект

Дякуємо, Андрію, за відгук! Раді, що комплект вам сподобався. Нехай нова постіль дарує комфортний сон і гарний настрій!
      Звертайтеся, якщо знадобиться щось ще від Moon&Star.

• Зоя Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Гарний комплект.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Не виявили.

Дякуємо, що обрали Moon&Star! Нам приємно знати, що комплект вам сподобався та що ви оцінили якість. Хай кожен ранок у цьому комплекті починається з усмішки
      Звертайтеся, якщо виникнуть питання або побажання!

• Дора Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 40x60

Комплект понравился, после стирки цвета не изменились. Спасибо магазину.

Дякуємо за відгук, Доро!
      Раді, що комплект постільної білизни Moon&Star вам сподобався, а кольори залишилися яскравими після прання. Нехай кожен сон буде затишним!
      Звертайтеся знову — завжди вам раді!

• Ірина

Купили, бо сподобався малюнок , для тих, хто любить котиків. Тканина доволі щильна, приємна на дотик, після прання колір не змінився. Майже не зім'ялась після прання, можна не прасувати. Колір трохи відрізняється від фото, у нас не сіро-блакитний, а сірий, але це не є недоліком. Поки що задоволені, подивимось, як поведе себе через кілька місяців.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно, що вам сподобався дизайн із котиками та якість тканини. Бязь Gold Люкс дійсно щільна й приємна на дотик, а після прання зберігає вигляд і форму — тішимося, що ви це відзначили. Щодо кольору — незначні відмінності можливі через налаштування екрана або освітлення під час зйомки, але раді, що це не стало для вас недоліком.

Нехай комплект довго тішить вас комфортом і затишком! Звертайтеся, якщо виникнуть запитання. Гарного дня!