- Зведений відгук із відкритих джерелДля поціновувачів мобільної фотографії Google Pixel 9a 8/128GB Obsidian став золотою серединою між ціною та можливостями флагманських камер. Смартфон пропонує фірмові алгоритми обробки зображень у легшому корпусі, хоча й вимагає компромісів щодо потужності та ремонтопридатності.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники особливо задоволені функціями Night Sight та Astrophotography, які дозволяють робити чіткі знімки в темряві без використання штатива.Покупці відзначають вражаючу яскравість Actua дисплея, який залишається читабельним навіть під прямими сонячними променями.У відгуках часто критикують припаяну до корпусу батарею, що робить пристрій фактично одноразовим після деградації акумулятора.Геймери попереджають про схильність процесора Tensor G4 до скидання частот під навантаженням, що обмежує комфорт у важких 3D-іграх.Переваги: Найкраща камера у своєму сегментіЯскравий Actua дисплей 2700 нітЗахист IP68Наявність Macro FocusБезкоштовні ШІ-функції GeminiНедоліки: Припаяна батарея (неможливість заміни)Відсутність оптичного зумуМаркий корпус у кольорі ObsidianПомірний ігровий потенціал
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Отлично
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось)
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 128 ГБ
Жахливий сервіс. Замовлення мали відправити ще два дні тому, а посилка досі "комплектується". Точної відповіді коли її чекати немає ні від продавця, ні від перевізника. Не рекомендую замовляти, якщо потрібно терміново, на подарунок і т.п.
- Недостатки:
- Не дотримуються вказаних термінів
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Iris. Встроенная память: 128 ГБ
Відправили супер швидко. Телефон працює добре
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Iris. Встроенная память: 128 ГБ
Швидка доставка, все супер. Дякую
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Iris. Встроенная память: 128 ГБ
Задоволена покупкою
- Карина В***
Как работает NFC?
- Юлія К***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон прийшов вчасно! Дякую
- Леся К***
Чи задоволені ви телефоном?
- Олексій М***
вітаю! зрозумійте, тут бажано оцінювати телефон а не швидкість доставки... цей параметр майже не залежить від магазину... чи вистачає 128 ггб? чи не напружує вмонтований штучний інтелект? який працює у мене коли треба і не треба, жере акумулятор шо дурний, а вимкнути його майже не можливо, бо він стартує постійно заново коли захоче... це у мене так в поко ф7... заходиш в активні програми а він уже шурушить голини 3-4... дивишся на графік акумулятора, а він стрімко летить вниз при тих 4х годинах... навіть не треба встановлювати рут прав чи ще щось, щоб то зрозуміти, ще і заважає сильно... ти хочеш виправити помилку в слові, а він наприклад, виділяє якусь область екрану і шось намагається майстрячити... ну це типу дитина фігаче по обоях маркером, по вирішила допомогти... це просто жах( вимкнуте все насвіті.. реклама скрізь і цей хіпер аі... а воно все одно час від часу стартує і "працює"