Отзывы покупателей о Мобильный телефон Panasonic KX-TU110 (m463024)

Оценка пользователей 4.1/5
  • Кім В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

дуже якісна мобілка за свої гроші. треба докупити карту памʼяті. а так норм

Достоинства:
    якість, є ліхтарик
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Доброго дня купував на подарунок мамі, сьогодні подарував вставили сім нову сім карту , телефон вимагає пароль випробував всі можливі комбінації (1111, 0000 тощо) але телефон заблокований, ви що продаєте БУ телефони під виглядом нового, прошу вирішити питання! :(((

Недостатки:
    Зіпсували свято
      Представник бренду

Доброго дня, Сергію! Нам шкода, що Вам довелося зіштовхнутися з такою ситуацією. Початковий код блокування телефону за замовчуванням встановлено виробником як 1122. Код блокування телефону може бути встановлений для запобігання несанкціонованому використанню мобільного пристрою. Інформація про код зазначена в інструкції користувача у пункті 5.4.

• Сергій П***

Я маю вищу освіту і інструкцію читати вмію, вказаний вами код вводив та кучу інших з інтернету, але телефон так і не вмикається, що робити далі з цим чудом техніки?

• Валерия

Та же проблема

• Людмила

Купили цей телефон мамі, працював добре аж 3 місяці і загнувся динамік((
    Не рекомендую.

Достоинства:
    Недорогий
    Недостатки:
    Динамік перестав працювати через 3 місяці
      Представник бренду

Доброго дня, Людмило! Нам шкода, що Вам довелося зіштовхнутися з такою ситуацією. В даному разі радимо Вам звернутися до одного з наших Авторизованих Сервісних Центрів (АСЦ) для проведення діагностики техніки. Ознайомитися зі списком АСЦ можна на нашому сайті у розділі "Підтримка". ссылка

• Рип'як Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Збрали для старшої людини. Дуже зручний. Батарея тримає тиждень. Меню зручне і доступне.

Достоинства:
    Зручний, гарна батарея
      Представник бренду

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Телефон дуже зручний у користуванні,для людини похилого віку

Представник бренду

Доброго дня, Ірино! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дякую, гарний телефон. Тато користується вже два місяці, йому подобається. Ніяких нарікань.

Представник бренду

Доброго дня, Юліє! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Телефон розчарував…Маленький екран,незручні налаштування,слабкий ліхтарик,тихій звук… Брала для старшої людини,не підійшов,хочу повернути…

Достоинства:
    Великі кнопки і стартовий пакет в подарунок.
    Недостатки:
    Схожий на іграшковий.Немає радіо.Але може комусь і сподобається.
    • Гість

Він НЕ схоЖий на іграшкоВИй... на фото дуже добре виДно, який його розмір в порівнянні з рукою, яка його тримаЄ___!!! і про радіо ні слова, ні в описі, ні в характеристикаХ___!!! Тож, як віДсутність рАдіО може буТИ НЕдоліком___??? Дуже дивні ПРЕтеНзії... дивно... дуже диВНО...

• Олена

Вітаю Вас!
    Телефон намагалися включити в день покупки. Купувала для людини похилого віку.
    Телефон «не бачить» вставлену сім-картку.
    Чи може він працювати тільки з однією сімкою?
    Не має можливості відрегулювати звук дзвінка.
    Чи є варіанти рінгтонів? Не подобається звук виклику

Достоинства:
    Виглядає стильно
    Недостатки:
    Не бачить сімку. Не регулюється звук виклику
      Представник бренду

Доброго дня, Олено! Для уточнення Вашого запиту рекомендуємо звернутися до Інформаційного центру Panasonic за тел. 0 800 30-98-80, +38 050 239-42-41, +38 095 239-42-41 (Viber, Telegram та ін.).

• Гість

Звук ВИклику, як варіант, регуЛЮється під час ВИклику, та в налаштуВанняХ___!!!

• Гість

Спробуйте іншу, робОчу сімку... в мене все норм працюЄ... як варіант, пОворушіть із сторони у сторону вставлену сімку, щоб контакт був норм...

• Вероніка Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Товар прийшов швидко. Упаковано було добре. Телефон працює. Дякую продавцеві за роботу!

Представник бренду

Доброго дня, Вероніко! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Телефон сподобався,купували для бабусі,все ок,гарний звук в динаміку,просте меню,зрозуміле для стареньких. Рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Гучність динаміку,зручний,як для кнопочного телефона все є.
      Представник бренду

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В характеристиках вказано зарядний пристрій. В комплекті його нема.
    Поясніть

Представник бренду

Доброго дня, Андрію! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Аксесуари, що постачаються в комплекті: Зарядний кабель, акумуляторна батарея, гарнітура. Блок живлення до комплекту не входить. Рекомендована потужність зарядного блоку не менше 3,5 Вт. Живлення: DC 5 В, 700 мА

• Гість

ВИправіть помилку, представники бренду, і не вводіть люДей в оману... вище напишу комеНтарій і додам скрін про зарядниЙ присТрій___!!!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ліхтарик ( потУжнИй ) вмикається з правої сторони, навіть коли вимкнеНий телефон. Це дуужЕ зрУчно

Достоинства:
    УдароСТіЙкісТЬ
    Недостатки:
    Відсутні
    • Гість

Зробіть та додайте до характеристик фото вмикаЧА ліхтариКА з правої сторони, бо Є дві фото однакових регулятора звуку з лівої сторони, а з правої фото відсутнЄ

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Замовили для бабусі. Шкода, що не було системного блоку. Як бонус пакет Joice start.

Представник бренду

Доброго дня, Олена! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Бажаємо приємного користування!

• Гість

З блоком для зарядки ціна вищА. Тільки більшості вони НЕ потрібні. Наприклад, в мене 11 зарядних блоків для зарядки з попередніх гаджетів. НАхіБА мені ЩЕ?????,

• Гість

То придбайтЕ, в розетка вЕликий вибір зарядних пристроїВ. Раджу: носо

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Тут камера 640х480=0.3 мп, а в характеристиках вказано: 0.08 мп. ВИправіть помилку...

Достоинства:
    Якість, уДаростіЙкість
    Недостатки:
    ВідСУтні
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір та довіру до нашої продукції! Бажаємо приємного користування!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Заводський пароль телефону 1122. Додайте ЦЮ надважливу інформацію до характеристик.

Достоинства:
    Якість панасонік
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Бажаємо приємного користування!

Якість наЙкраЩА.

Достоинства:
    УдАроСТійкістЬ. Великий шрифт
    Недостатки:
    Тільки англійські літери на клавішах. Українською текст набираю по пам'яті.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Для просто подзвонити найКраЩиЙ виБір... p.s. додайте до характеристики, комплект постачання: шнур юсб тип С та гарнітура, та до характеристики, фото: фото шнура тип С та фото гарнітури... Є помилка в інструкції щодо розмірів сім карт. фото підтверджуЄ помилку...

Достоинства:
    УдароСтіЙкість
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic! Ми передамо інформацію відповідному співробітнику. Бажаємо приємного користування!

• Гість

НОСО зарядний пристрій придбав окремо, раджу. А ось гарнітуРА та
      Шнур юсб_тип С у кОмпЛекТі...

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Комплект постачання НЕ відповідаЄ заявленним позиціям. Є ще шнур юсб тайп С та гарнітура. Було б чудово, щоб доДали ЦЮ надважЛивУ інФормАціЮ до характеристик, а ще відсутнЄ фото шнура юсб тайп С та гарнітуРи

Достоинства:
    УдаРостіЙкість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Гість

ТЮ... шо за дивина? ВідСутніЙ зарядний пристрій, а Ви ЙогО додали до комплектації після того, ЯК я коментар цей написав. А от шнур юсб тип С та гарнітура Є в комплектації, АЛЕ ж Ви НЕ додали цю надважливу інФормацію до характеристик. ЯК таК?

Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір продукції Panasonic та залишений відгук! Ми передамо дану інформацію відповідному співробітнику. Бажаємо приємного користування!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якість дуужЕ гідна. Гарнітура супеР. одна сім карта повнорозмірна, друга середнього розміру. Є третій слот для карти пам'яті. Яскравий ліхтарик. P.s. найкращий ударостійкий кнопКовий телефон на сьогодні в роЗеткА.

Достоинства:
    Ударостійкість
    Недостатки:
    Відсутні, від слова: взАгаЛі

• Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Замовлення зробив ще 05 квітня (!) - побачив при цьому що відправку вони зроблять 08 квітня - оскільки планувалось це подарувати на день народження 15 квітня, то вирішив що терміни достатні і все отримаю вчасно. На жаль зміг отримати лише 16 квітня, тобто вже після потрібної мені дати. Не так просто і негативний відгук залишити, як бачите по скріну

Достоинства:
    компактний, голосний
    Недостатки:
    Повністю відсутня українска мова у меню - як це взагалі може бути у товарі що продається в Україні!? російська є...доставка дуже довга
    • Михайло М***

Він то продається в Україні, а доставляється з китаю через Польшу.

• Гість

А нахіба негативний відгук? Що не так? Самі винні, що НЕ розрахували доставку, НЕ врахували можливі під час війни форс-мажори. Доставку з іншої країни...

• Кошелева А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Black

Купувала телефон дідусеві. Головним недоліком є те що клавіатура на англійській мові. А отже не зручно зберігати контакти і це проблема.

Достоинства:
    Компактний, гучний динамік
    Недостатки:
    На клавіатурі нема укр літер
  • Марина Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

замовляла для бабулі 84 годіка, без української букв в такому віці користуватися телефоном не комфортно.
    ну це бабушкофон. надряпайте на ньому букви)

Достоинства:
    маленький
    Недостатки:
    немає укр клавіатури
  • Артем
    Продавец: RozetkaEU. Цвет: Blue

1. Заказать не смог по непонятным причинам. Позже оказалось -в Покровск не отправляют. Почему-то сделать уведомление где-то не удосужились.
    2. Попросил сестру заказать и переслать. Указано 5-7 дней, прошло около 2х недель, неоднократно переносили дату отправки. Сейчас не отвечают на звонки. Поставить реальные граничные сроки ожидания, видимо, кошелек не позволяет. Бабки! Бабки! Бабки!.