- Елизавета Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey-Blue
Поломалась через недилю
- Недостатки:
- Не ка чественый товар
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White-Grey
Користуюсь вже якийсь час, і в принципі підтверджу те, що люди пишуть для свого розміру вона реально норм грає середні і високі звучать чітко, але на максимумі вже не те, тому краще не викручувати на повну. Ще плюс що можна просто причепити до рюкзака чи велика і не паритись бо вона легка і є кліпса це реально зручно. В цілому штука проста, але свою задачу виконує.
- Данило Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey-Blue
Колонка перевершила мої сподівання. Маленька, легка (70 грамів), потужності вистачає повністю, є защіпка з магнитним тримачем. Слухали більше 2х годин - батареї вистачає. Та й дизайн дуже класний. Коротше, рекомендую однозначно хто шукає невеличкий гаджет в походи та на природу.
- Достоинства:
- Маленька, достатньо потужна, довго тримає заряд, магнітний тримач
- Недостатки:
- Не знайшов
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
-- Не настраивается на кнопочном телефоне , не видит колонку все делаешь по подсказкам п о пунктам и ни чего, много раз пытался,
--- Нет входа мини джек 3.5
колонка конечно классная если б такую но с мини джек 3 .5 ,вот это было бы супер ,чтоб можно было по всякому и блтуз ,и мини джек 3 .5 проводное- Достоинства:
- Маленькая, удобные кнопки ,на смарте у мамы заработало
- Недостатки:
- есть
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture. Щодо проблем з підключенням, дана колонка працює виключно через Bluetooth, тому на кнопкових телефонах підключення може не підтримуватись або працювати некоректно, навіть якщо діяти за інструкцією. Також у даній моделі відсутній аудіовхід 3.5 мм (mini-jack), так як підключення можливе лише бездротовим способом.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Хороша колонка, як для моїх цілей. Рекомендую.
- Достоинства:
- Портативність, звук, заряд, кріплення.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чуда не сталось але мені сподобалось.
- Достоинства:
- Розмір та якість
- Недостатки:
- Непримітив
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White-Grey
Заказал колонку просто ради интереса. По сути она мало важна. И пока она добиралась истрепала эта посылка все нервы. 6 дней. Ровно 6 дней она что с Лас Вегаса ехела????? Кстати она еще так и не приехала.доставка колхозная. мне посылки со Львова 3 раза быстрее приходят. Это был первый и последний раз когда я связался с интернет магазином розетка.
- Достоинства:
- Нету.
- Недостатки:
- Срок доставки ужасно долго. Доставка которая так и не пришла спустя неделю.
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у вас виникла така ситуація з товаром. У будь-якому випадку, Ви завжди можете звернутися з даною проблемою в службу підтримки чат боту Розетка: @Rozetka_helpBot
- Михайло Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже зручна колонка звучить добре
- Достоинства:
- Маленька зручна
- Недостатки:
- Недоліки нема
- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працює. Звук чудовий
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White-Grey
Неочікувана гарна річ, продовжує грати під час зарядження, hands-free працює доволі таки непогано,
- Достоинства:
- Type C hands-free ABS plastic waterproof малий розмір багатофункціональні кріплення
- Недостатки:
- Виникає бажання придбати 2-й щоб застосувати TWS для стерео ефекту
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey-Blue
Брала цю колонку з собою в Карпати і причепила на рюкзак, а потім майже забула, що вона там. На підйомі грала легка музика, і настрій був зовсім інший. Дощ трохи накрив, але вона все витримала. Після поїздки заряд ще залишився. Супер маленька, але реально виручає.
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Легко підключилась, тримає заряд майже цілий день. Вона настільки компактна, що іноді я навіть гублю її в рюкзаку, але вона дууууже зручна.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже сподобалася,перевершила сподівання,гучна для такого розміру
- Достоинства:
- Компактна,потужна,якісна
- Руслан Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Компактна, гучна й дуже стильна колонка. Для своїх розмірів грає потужно.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Приємно вражений колоночкою. Дуже маленька, проте грає доволі голосно, але не варто очікувати звука рівня патібокса, всеж таки це інший формат.
Кріпиться майже усюди або за допомогою магніта, або за допомогою прищіпки.
Якість матеріалів та збірки теж порадувала.
За свою ціну - однозначно топ!- Достоинства:
- варіанти кріплення, якість збірки, ціна. мабуть ще твс, але не тестував
- Власенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Дуже мініатюрна колонка. Звучить, як для такого розміру, просто чудово. Якщо чесно навіть не очікувала, що вона буде настільки крихітна, але мені подобається)))
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Звук дуже хороший як для такої маленької колонки. Спочатку трохи здивувався розмірам, але потім звик. Батарея тримає доволі довго
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey-Blue
Рекомендую
- Достоинства:
- Аккумулятор,басы,звучание, компактная
- СеменОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Купив для прогулянок і дуже задоволений. Звук чистий, баси відчутні. Легко підключається по блютуз, заряд тримає добре. Є кліпса - можна чіпляти на рюкзак. Рекомендую для активного відпочинку
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture
- Виктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey-Blue
Колонка супер . Звучание отличное , как для таких размеров. Когда её увидел при получении, то расстроился , что сильно маленькая- чуть больше коробка спичек . Если не слушать на максимальной громкости , то и заряда хватит надолго
- Достоинства:
- Звук , водонепроницаемость , от телефона работает даже на большом расстоянии без помех , компактность
- Недостатки:
- Не нашёл пока
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey-Blue
Зручність, компактність, візуал - на 5/5. Звук - ніякий. Просто задрані високі частоти - у підсумку якийсь незрозумілий шум, особливо на більшій гучності. З моєю задачею - покращити гучність ноутбуку - норм, влаштовує - жодних нарікань. А от про який "класний звук" йдеться в коментарях незрозуміло...
- Достоинства:
- Компактність, прищіпка з магнітом.
- Недостатки:
- Посередній звук, навіть з урахуванням габаритів.
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситцуація з товаром. Для діагностики товару зверніться до СЦ Розетка.
- Любомир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непогана колонка. Але працювала недовго почала шуміти.
- Достоинства:
- Компактна з кліп сою магнітом
- Недостатки:
- Зламалася
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Для гарантійного обслуговування зверніться до Сервісного центру Розетка.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка супер, відповідає вказаним параметрам
Магазин реагує швидко, доставили за день
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Гарна та якісна колонка. Достатньо гучна. Маленька та зручна.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey-Blue
Зломався через дві неділі
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Що саме зламалось? Ви можете звернутись до Сервісного центру Розетка для гарантійного обслуговування.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень компактная, идеально подошла. Звук чистый и объемный, я довольна на все 100
- Диана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Давно шукала компактну акустичну систему для домашнього використання, і ця модель мене приємно здивувала. Незважаючи на невеликі розміри, звук чистий. Акумулятора вистачає на 7-8 годин. Для своєї ціни – чудовий варіант!
- Елізавета І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь вже кілька тижнів і загалом задоволена. Колонка справді дуже компактна і легка, а завдяки зручній кліпсі її легко прикріпити до сумки. Для своїх розмірів вона видає досить гучний та об’ємний звук, хоча баси не надто глибокі, що цілком природно для такого формату. Корпус виконаний з якісних матеріалів, має рельєфне покриття, яке захищає від подряпин. Також є вологозахист – потрапила під невеликий дощ, і пристрій продовжив працювати без проблем
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Купил ради интереса, и приятно удивлен. При таком маленьком размере выдает 5W. Хороший звук, быстро коннектиться с телефоном
- Вадим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White-Grey
Быстрая доставка, качественный звук. Очень маленькая, идеально носить с собой, или можно прицепить на рюкзак, крепкая защелка плюс магнитная.
- Достоинства:
- Размер, звук,автономность, возможность крепления
- Роман Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Непогана колонка, взяв по акції. Слухаю на роботі. За таку ціну по акції дуже вигідне придбання.
- Недостатки:
- Ні
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купувала дитині, вона в захваті) Тепер в нас музику та мультики 24/7 чують усі. Звук гарний,якісний. Керування зрозуміле, дитина впоралась.
- Достоинства:
- Все супер працює )
- Алиса О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Действительно очень миниатюрная колоночка)) Играет для своего размера - очень даже хорошо.Не розрывается и не рыпит, как обычно бывает с маленькими колонками. Я если честно вообще не ожидала что она будет такого размера, никогда подобного не видела.
- Достоинства:
- Для такого размера звук супер
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue-Green
Грає добре. Вистачає на більше чим половину дня так точно. За такі гроші просто неймовірна колонка))
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Придбала цю колонку, і приємно здивована її характеристиками. Вона ну дуже компактна, проте має об'ємний та гучний звук. Зручна кліпса, закріпила її до сумки, та пройшлась вулицею, трималась надійно. Подібних аналогів ще не бачила, тому дуже рекомендую, і візьму таку ще на подарунок)
- Олексій А***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чесно кажучи звук набагато кращий ніж я очікував, і якість? Суперська! Так це не супер чистий звук який ви отримаєте від дорогих колонок, але враховуючи ціну та форм фактор цієї колонки- більшого просити і не хочеться. Ідеально для відпочинку на природі або навіть для домашнього прослуховування. Думаю до літа вона подорожчає)
- Достоинства:
- Маленька, не поганий звук, прищепка та магніт, захист від води та ударів, фор- фактор, різноманітність кольорів, ціна!
- Недостатки:
- Особисто для мене- немає радіо. Але чесно? Радіо можна увімкнути на телефоні. А також звук трохи залежить від напрямку, якщо розвернути колонку задом звук стає трохи мутним, це і не дивовижно.