Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Коврик для ванной комнаты и душа атискользящий,массажный для тела в ванную силиконовый с присосками, серый 40х100см YFL3002_gray

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Запаковано гарно , відправили швидко, відповідає опису

• Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Чудовий коврик, міцний, не ковзкий! Рекомендую!

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Купив цей килимок для ванної, щоб убезпечити родину від падіння. Присоски дуже міцно фіксуються на поверхні

• Олеся Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Незамінна річ у ванній це якісний килимок) Цей просто супер, ідеального розміру та якості

• Поліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Килимок гарний, якість приємно здивувала, розміри відповідають заявленим. Дякую!

• Леонід Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Силікон м'який, але пружний, не натирає ноги.

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Чудове рішення для ванної кімнати, на ньому зручно стояти, килимок не слизький. Дякую, рекомендую!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Чудовий килимок для ванної! Нековзний, силіконовий, з присосками.

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Я купив цей килимок для ванної, щоб уникнути ковзання. Загалом я задоволений.

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Купив цей килимок для ванної, де купаються діти. Він не ковзає, дитина стоїть впевнено.

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Сірий колір виглядає стильно і не маркий. Розмір 40х100 якраз підійшов для нашої ванни.

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Дуже задоволений покупкою, рекомендую!

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Дійсно якісний килимок, зручний у ванній

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Присоски тримаються міцно, не ковзає взагалі – тепер можна не боятися впасти в душі.

• В'ячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Розмір 40х100 см довгий, закриває більшу частину ванни або душової, комфортно стояти

Недостатки:
    не виявив
  • Ангеліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Дуже задоволена, що тепер ніхто не посковзнеться. Рекомендую!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Товар на вигляд якісний, навіть коли попадає вода на нього все добре, як тільки попадає піна від шампуню, стає катком. Повісив на стіну …

• Продавец  LUJO

Дякуємо за ваш відгук.
      Килимок дійсно виготовлений із м’якого силікону з масажною поверхнею та присосками і при звичайному використанні забезпечує надійне зчеплення з ванною або душем. Однак важливо враховувати, що будь-яка поверхня (навіть антиковзка) при потраплянні великої кількості мильної піни або шампуню може ставати більш слизькою — це фізична властивість мийних засобів.

Щоб килимок працював максимально ефективно, рекомендуємо періодично змивати залишки шампуню та гелю водою під час використання.

Дякуємо, що поділилися досвідом — ваш відгук допомагає іншим покупцям правильно користуватися товаром

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

М'який, гнучкий, не має запаху, не ковзає, швидко сохне. дякую!