Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Переходник Jack 6.3 (папа)/Jack 3.5 (мама) Stereo, Gold, металл,Q100

• Данііл А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KR-Market Online Store. Цвет: Золотистый

Хочу поновити відгук про цей перехідник. Після придбання я поскаржився на вм'ятини, я вже закрив на це очі, як через деякий час, на ньому ще з'явилась корозія, це мене повністю вбило. Тепер я не буду купляти дешеві перехідники, і вам не рекомендую. Користуйтеся якісними речами та технікою.

Достоинства:
    Недостатки:
    Погана якість, корозія
  • Данііл А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KR-Market Online Store. Цвет: Золотистый

Перехідник приїхав з вм'ятиною, і сам був на вид перекошений. Як що вставити mini-jack в цей перехідник до кінця, то зовсім не працює, якщо на половину то працює тільки лівий канал, там треба вишукувати ту потрібну глибину, щоб всі канали працювали. Я розумію що перехідник дешевий, але це не приємно.

Достоинства:
    Працює, якщо не до кінця вставити mini-jack
    Недостатки:
    Морока морокою
    • Продавец  KR-Market Online Store

Доброго дня. Даним слід на перехіднику є на всіх перехідниках, десь у меншому, десь в більшому розмірі. То є слід від тримача при пресуванні роз'єма при виробничому процесі. Але він не впливає на роботу. Що стосується контактів. Можливо котнакти розміщені на різних відстанях, бо штекери є різною довжини 15 мм, 17 мм. тому у вас ситуація з тим що глибину розміщення штекера ПАПА треба механічним ручним способом співставити. це стосується не тільки цього перехідника. така ситуація може бути і з другими перехідниками.

• Анастасія Р***

Якісний конвертер

Достоинства:
    Виглядає дорого-багато) і звук передає без змін. В нього заходить дуже туго, але тримає мертво.
    Недостатки:
    А от йшло через розетку дуже довго(
    • Продавец  KR-Market Online Store

Дякуємо за відгук. Будемо вдячні наступним замовленням. Щодо термінів доставки, то ми не можемо впливати на перевізника, але вона безкоштовна. Це варто відмітити.

• Алексей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KR-Market Online Store. Цвет: Золотистый

Кнвертер не відповідає опису. На жаль, в мене не було 3.5 в магазині з собою щоб перевірити, тому довірився. Але після перевірки вдома гніздо виявилося малим. Не знаю що то за роз*єм. Можна повернути за свій рахунок по НП, але не бачу сенсу, простіше новий купити. Магазин на зустріч не пішов. Тому не рекомендую.

Недостатки:
    Товар не відповідає опису
    • Продавец  KR-Market Online Store

Дякуємо за відгук. Опис товару відповіє дійсності. Штерек 3,5 входить. Треба прикласти трохи більше зусиль. Роз'єм новий, тому вставляється трохи з зусиллям. Нажаль у нас немає можливості тут вам надіслати у відповідь фото. Перевірили штук за 30-ть. Жодного браку не виявлено, також раніше не було відповідних заяв. Сподіваємось, що у вас все вийде.

• Мен4ік Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KR-Market Online Store. Цвет: Золотистый

Мабуть, найкращий перехідник за такою ціною, набагато міцніший за пластмасові аналоги-одноразки.

Достоинства:
    Цупко тримається у роз'ємі 6,3 і сам міцно тримає 3,5 у собі
    • Продавец  KR-Market Online Store

дякуємо за відгук. будемо вдячні наступним замовленням.