Отзывы покупателей о Алюминиевая лестница-стремянка VIRASTAR NOVA PLUS (8 ступенек) односторонняя расставная (25663)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Ніна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Купила цю стрем'янку для ремонту та прибирання. Хоча вона велика (аж 8 сходинок!), я спокійно переношу її сама, бо алюміній дуже легкий. Стоїть стійко, конструкція не хитається, коли піднімаюся на самий верх. Сходинки широкі та безпечні. Дуже задоволена якістю!

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Брав цю стрем'янку для високих стель. 8 сходинок — висота серйозна, але завдяки алюмінію вона не важка, переносити зручно. Конструкція жорстка, не гуляє і не прогинається під вагою. Сходинки широкі, нога стоїть впевнено. Для будівництва чи великого будинку — те що треба.

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Брав для високих стель та робіт у дворі. 8 сходинок — це вже серйозна висота, але завдяки алюмінію вона зовсім не важка. Стоїть стійко, конструкція не «гуляє», навіть коли забираєшся на самий верх. Сходинки широкі, нога стоїть впевнено. Для дому чи дачі варіант чудовий.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LADDESCA

Взяв цю модель для побутових потреб. Вразило, що при 8 сходинках вона залишається досить легкою та мобільною. Стояти на ній безпечно, не хитається, алюміній якісний. Сходинки широкі та не ковзають. Для домашнього використання або ремонту — ідеальний варіант. Рекомендую!

• Наталія Б***

Не раджу, дуже не стійка, те що вказано що витримає до 150кг не вірте, вона хитається як трава на вітрі. Пластик уже прийшов покришаний. І це тільки 20хв як доставили. Жах, не рекомендував за такі кошти ....

Добрий день, Наталія .
      Шкода, що ви залишилися незадоволені нашим продуктом.
      Наші стрем’янки проходять усі необхідні випробування та вже давно зарекомендували себе на ринку як надійні.
      Нестійкість виробу можлива лише у випадку, якщо стропа безпеки не повністю натягнута або стрем’янка встановлена на нерівну поверхню. Пошкодження пластикових елементів могло статися внаслідок неналежного транспортування, хоча це малоймовірно, адже матеріал витримує значні навантаження.

Пропонуємо детально розібратися в ситуації: ви можете повернути нам стрем’янку для проведення аналізу. Якщо буде встановлено, що помилка сталася на виробництві, ми обов’язково замінимо виріб на новий.

• Евген З***

Дуже довго доставляли

Добрий день , Євген , просимо вибачення за принесені незручності. На наступний раз будемо докладати ще більше зусиль для як можна скорішої та оперативнішої доставки товару до наших клієнтів.

• Олена Т***

Зручна,надійна драбина, магазин та продавця рекомендую, дякую

Недостатки:
  • Владислав П***
    Продавец: Rozetka

Одна з найкращих драбин, які мені доводилось використовувати. Висота вражає, а конструкція вселяє впевненість. Незважаючи на габарити досить легка і мобільна. Чудово підходить для ремонтів або робіт на висоті у приватному будинку. Надійний помічник.

Достоинства:
    висока, міцна конструкція, стійка, комфортна в роботі
    Недостатки:

Дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що драбина виправдала ваші очікування та стала надійним помічником у роботі. Бажаємо, щоб вона ще довго служила вам з комфортом і зручністю. Якщо будуть додаткові питання чи потреби – завжди раді допомогти!