Отзывы покупателей о Многофункциональный подогреватель и стерилизатор LELIK™ Nutri Care 9in1 для детских бутылочек KH-0588, белый + Подарок сушилка для детских бутылочек, сосок, стаканов, всего 9 предметов, LELIK, зеленый
- юлія ш***Продавец: DZYGARI
Вже протестували, все працює справно, сподобався дизайн і функціонал. В наборі також були щіточки та аксесуари для стерилізації і в подарунок магазин поклав підставку для сушки, дуже дякую)Рекомендую!
- Катерина У*** геркулесОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Користувались нагрівачем всього лиш 4 місяців, на 3 місяці він почав сам перемикати з нагрівання молока до стерилізації чи підігрівання їжі, сам вимикався або навпаки не вимикався поки не висунеш з розетки, сьогодні просто заіскрився зсередини коли я нагрівала воду для суміші. Більше не вмикається. Не падав, стоїть не в доступному місці для дітей, не користувались ним 24/7, суто по справі- нагрівання води і стерилізація. Не задоволена товаром так як по перше у використанні всього лише 4 місяців а по друге він заіскрився і бахнув коли дитина була в тій самій кімнаті де і він. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Нагріває воду
- Недостатки:
- Не якісно зроблений товар, прослужив декілька місяців.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Катерино! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація.
Водночас хочемо зазначити, що описані вами симптоми (самовільне перемикання режимів, некоректна робота та проблеми з вимкненням) свідчили про наявність несправності або порушення умов експлуатації. У таких випадках використання будь-якого електроприладу необхідно негайно припинити.
За появи перших ознак некоректної роботи рекомендуємо одразу звертатися до продавця для гарантійної діагностики та обслуговування. На жаль, якщо пристрій продовжували використовувати після появи перших ознак несправності, це могло призвести до його повного виходу з ладу.
З повагою, команда DZYGARI!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Топ за свої гроші
Вітаємо, Юліє!
Щиро дякуємо Вам за відгук про LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що Ви високо оцінили пристрій та вважаєте його вдалим вибором за свою вартість. Бажаємо, щоб він і надалі був зручним та надійним помічником у щоденному догляді за малечею.
- Тіна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Просто супер,в мене двійнята,то тепер в мене більше часу для них,бутилочки простерилізовані,завжди готова вода для суміші,плюс можна поставити на підігрів,я дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Багато вільного часу
- Недостатки:
- Те що я не купила відразу
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Тіно!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук про LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що пристрій справді допомагає економити час у щоденних турботах, а пляшечки завжди готові до використання. Особливо тішить Ваше «треба було купити раніше» - це найкраща оцінка корисності покупки. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та більше вільного часу для себе й малечі.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Супер пупер помічничок Льолік я вже не уявляю як без нього бути . Працює добре і відповідально . Займає зовсім трішки місця , але пользи з нього багато Дитячі пляшечки , пустушки все стирилізує. Якщо потрібно - підігріє молочко для малючка. Яйця також варив Все що робить - робить на відмінно . Дуже гарно що в подарунок до Льоліка була сушарка і щіточки для миття пляшечок - це дійсно чудово і необхідно . Задоволена на мільйон процентів . Найкращі рекомендації до покупки , якщо хочете незамінного помічника , який займає зовсім трішки місця
- Достоинства:
- Він весь суцільна перевага і дуже гарний помічник
- Недостатки:
- Немає жодних
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Ольго!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий, детальний і щирий відгук про багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що він став для Вас справжнім помічником у щоденних турботах, а також що Ви оцінили його функціональність, зручність у користуванні та корисний подарунок у комплекті. Окремо дякуємо за рекомендацію — для нас це дуже цінно. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та приємних вражень від покупки.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Товар відповідає вказаним характеристикам. Мені як для дитини на суміші, супер крута річ. Набагато спрощує життя особливо вночі, коли з грудничком кожні 2-3 години просипатися.
Вітаємо, Ганно!
Щиро дякуємо Вам за відгук про багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що товар повністю відповідає заявленим характеристикам і справді став для Вас корисним помічником у щоденному догляді за дитиною. Особливо тішить, що він допомагає полегшити нічні годування та робить щоденні турботи значно простішими. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та приємних вражень від покупки.
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Очень хороший и стерилизатор и подогреватель, топ за свои деньги!
- Достоинства:
- Удобный
Вітаємо, Анастасіє!
Щиро дякуємо Вам за відгук про багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що Ви оцінили його зручність і співвідношення ціни до можливостей. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та приємних вражень від покупки.
- Дарина І***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Найнеобхідніші функції в одному девайсі. Швидко розморожує, підігріває та стерелізує. Рекомендую.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Дарино!
Щиро дякуємо Вам за відгук про багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що Ви оцінили його функціональність і зручність у щоденному користуванні. Особливо тішить, що пристрій добре справляється з розморожуванням, підігрівом та стерилізацією, допомагаючи економити час і спрощувати щоденні турботи. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та приємних вражень.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Чудовий помічник для молодих батьків Дуже зручно, що в одному пристрої є і підігрівач, і стерилізатор. Все працює добре, економить час та полегшує догляд за дитячими пляшечками. Якість хороша, користуватись легко. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Функціональність, просте користування, гарний дизайн.
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Оксано!
Щиро дякуємо Вам за відгук про багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що він став для Вас справді корисним помічником, полегшує щоденний догляд та допомагає економити час. Окремо тішить, що Ви відзначили його функціональність, простоту у користуванні та гарний дизайн. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та приємних вражень від покупки.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Користуюсь вже 6 місяців, дуже задоволена цим девайсом.
Не дорогий.
Компактний .
Легкий.
Застереження від загорання( коли немає води він вимикається автоматично)- Достоинства:
- Ціна, подарунки .
- Недостатки:
- Їх немає.
Є прохання до виробників розглянути та добавити функцію : автоматичного запуску програми після вимкнення або відключення світла.
Щоб після він запускався автоматично на тому ж режимі що був.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Катерино!
Щиро дякуємо Вам за відгук про багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що Ви користуєтеся ним уже 6 місяців і залишилися задоволені його роботою, компактністю та зручністю у щоденному використанні. Особливо тішить, що Ви відзначили корисні функції та хороший набір у комплекті. Бажаємо Вам і надалі комфортного користування та лише приємних вражень.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
- Достоинства:
- Дуже зручно, та економія часу
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Олено!
Щиро дякуємо Вам за високу оцінку про підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що покупка виявилася для Вас зручною та допомагає економити час у щоденних турботах. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та приємних вражень.
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все чудово
Вітаємо, Анно!
Щиро дякуємо Вам за відгук про підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що покупка залишила у Вас такі гарні враження. Бажаємо приємного користування, комфорту в щоденних турботах і якомога більше зручності щодня.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Супер зручна штука. як стерилізатор використувю рідко, а от як підігрів пляшечок просто супер. Коли дитина вночі прокидається голодна, вода вже готова , лишається тільки суміш всипати. Дуже зручно!
- Достоинства:
- Суміш готується за секунди
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Ольго!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук про підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1. Дуже приємно знати, що він став для Вас справді зручним помічником, особливо вночі, коли важливо швидко приготувати суміш без зайвого очікування. Саме такі дрібниці щодня дуже полегшують турботу про малюка.
Бажаємо Вам приємного користування, спокійних ночей і нехай LELIK Nutri Care 9in1 і надалі дарує комфорт та зручність у щоденному догляді.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Якісний, простий та зручний у використанні. Має запобіжну опцію - якщо води замало, LELIK просто не вмикається, що дуже зручно.
Покупкою дуже задоволена! Рекомендую всім знайомим мамам малючків.- Достоинства:
- Чудовий товар за помірну ціну.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец DZYGARI
Вітаю, Наталія.
Дякуємо вам за такий детальний відгук та рекомендацію
Раді, що багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 повністю виправдав очікування та виявився зручним у використанні.
Дійсно, наявність захисних функцій, зокрема блокування при недостатній кількості води, робить користування ще безпечнішим і комфортнішим.
Нехай і надалі пристрій служить вам надійно та полегшує щоденні процеси.
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Повністю задоволена товаром, всі функції працюють ідеально. Тепер в будь який час є водичка потрібної температури для суміші (саме для цього брали підігрівач), також також там є багато інших корисних функцій. Жалкую що не купила раніше. Доставка швидка (на наступний день після оформлення замовлення товар був вже у пункті видачі
- Достоинства:
- Ціна, хороша якість, швидка доставка, хороше обслуговування продавця
Вітаємо, Світлана!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 повністю виправдав ваші очікування та став корисним помічником у щоденному догляді за малюком.
Дійсно, функція підтримання постійної температури води для приготування суміші значно полегшує нічні годування та економить час батьків. Приємно чути, що ви також оцінили інші можливості пристрою.
Окремо дякуємо за відмітку про швидку доставку та обслуговування — для нашої команди це дуже важливо.
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Товар чудовий все робить мені сподобалось.
Вітаємо, Олександра.
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 вам сподобався і повністю виконує свої функції.
Нехай і надалі пристрій буде зручним і корисним у щоденному використанні.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Свою функцію виконує
- Достоинства:
- Зручне меню
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Юлія.
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 справляється зі своїми задачами та має зручне меню у використанні.
Нехай і надалі пристрій буде корисним у щоденному догляді.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Як стерилізатор може бути.
Як підігрівач не дуже.- Достоинства:
- Стирилізатор норм.
- Недостатки:
- Підігрів молока займає багато часу.
Якщо виставити розігрів молока на 37 град.
То воно нагріє воду вокруг пляшечки на 37., а щоб нагрілась при цьому рідина в пляш.. потрібно мабуть 30 хв. чекати.
- Продавец DZYGARI
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук.
Описана ситуація зазвичай виникає, коли використовується режим відтермінування старту (таймер на 30 хв перед нагрівом). У такому випадку пристрій спочатку очікує, а вже потім починає підігрів, тому здається, що процес триває дуже довго.
Під час звичайного підігріву невеликої дитячої пляшечки нагрів займає приблизно близько 7 хвилин, що є нормальним показником для пристроїв водяного типу — спочатку нагрівається вода, а вже від неї поступово прогрівається рідина в пляшечці.
Рекомендуємо перевірити налаштування режиму та ознайомитися з інструкцією користувача — після цього робота пристрою стане зрозумілішою у використанні.
Будемо вдячні, якщо після перевірки ви переглянете свою оцінку.
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Пропоную купити такий пристрій, в кого є потреба! Не прогадаєте! Мені дуже сподобався, підійде на всі розміри грудей, воронка гарно захоплює груди, тримається навіть в бюстгалтері, поки роблю свої справи.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Чудовий помічник для батьків. Я прям мега задоволена що ми обрали саме його. Возимо з собою кругом.
- Достоинства:
- Зручний, ефективний, моя права і ліва рука))
Вітаємо, Світлано!
Щиро дякуємо за такий теплий і емоційний відгук Нам надзвичайно приємно читати, що підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 став для вас справжнім універсальним помічником і супроводжує вашу родину всюди. Саме на це ми й розраховували — зручність, ефективність і мобільність для батьків у будь-яких умовах.
Нехай пристрій і надалі полегшує щоденні турботи та дарує більше спокійних моментів разом із малюком.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Рекомендую! Зручне в використанні і класно тим що є ще сушка для пляшок і ще губки для миття пляшечок! Я задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Дуже зручна штука ! Моя рекомендація ! А саме я зацінила те , що ставлю готову суміш і вночі коли маля встає я одразу маю готову суміш і маля не чекає поки мама зробить ) і класно стерилізує ! Недоліків поки не виявила ! Користуюся два тижні !
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Ольго!
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук Раді чути, що багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 став для вас справді незамінним помічником, особливо в нічний час. Приємно, що ви оцінили зручність швидкого підігріву суміші, ефективну стерилізацію, а також подарунки — сушарку та губки для миття пляшечок.
Нехай пристрій і надалі полегшує щоденні турботи та дарує більше спокійних моментів вам і малюку
- КористувачОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Незамінна річ! Працює відмінно. Можливо було б добре щоб стерилізатор був більшого розміру, бо буває не все влазить. В комплекті був подурунок - сушарка, також дуже зручна в користуванні
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук. Раді чути, що багатофункціональний підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 став для вас справді незамінною річчю та відмінно справляється зі своїми функціями. Дякуємо й за зауваження щодо розміру — такі відгуки допомагають нам краще розуміти потреби батьків. Приємно, що сушарка LELIK, яка була у подарунок, також виявилася зручною у користуванні.
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хороший
Вітаємо, Яно!
Щиро дякуємо за приємний відгук. Раді, що підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 вам підійшов і справляється зі своїми завданнями. Якщо виникнуть питання щодо режимів чи догляду — завжди поруч і підкажемо.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Ціна річ коли в домі маленька дитина!
Вітаємо, Катерино!
Дякуємо за теплі слова. Дуже приємно, що підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 справді став у пригоді — такі помічники значно спрощують побут з малюком і економлять час. Нехай техніка працює надійно та робить ваші щоденні ритуали комфортнішими.
- Екатерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Четыре месяца служит , выключен только когда выключают свет
- Достоинства:
- Работает в режиме 24/7 уже 4 месяца
Вітаємо, Катерина!
Дякуємо, що поділилися таким корисним досвідом. Приємно чути, що підігрівач та стерилізатор працює у вас щоденно вже кілька місяців і справляється без жодних перебоїв. Це саме той результат, на який ми орієнтуємось — стабільність і надійність у догляді за малюком.
Нехай і надалі служить вам так само впевнено. Якщо знадобиться консультація чи порада — завжди на зв’язку.
- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дякую. Раніше і не знала, що є такі класні девайси для стерилізації та підігріву. Це просто бомба економить час. Можна і підігріти суміш та стертлізувати всі дитячі девайси. Дуже швидко отримала і якість бомба
- Достоинства:
- Зручно і економить час
Вітаємо, Євгеніє!
Щиро дякуємо за теплий та змістовний відгук. Дуже приємно читати, що підігрівач і стерилізатор LELIK Nutri Care 9в1 справді полегшив вам щоденний догляд за малюком. Це саме те, для чого він створений — щоб економити час і робити рутину набагато простішою.
Раді, що вам сподобалася швидкість відправки та якість товару. Нехай пристрій служить вам довго й допомагає щодня!
- Коршунова М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Стерилізатором дуже задоволена, жалію що раніше його не замовила)
Все що треба закинув, і пляшечки і соски, і гризунки можна, виставив програму і пішов займатись своїми справами, по закінченню сам вимикається.
Також встигла випробувати функцію підігріва пляшечки, поставила водичку в пляшечку включила функцію підігріва на 45 градусів, і вночі у мене вже була готова по температурі для суміші вода, це дуже зручно.
Окремо дякую за подарунок від магазину, сушка для пляшечок, дуже зручна штука)- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Марино.
Щиро дякуємо за такий змістовний і теплий відгук! Дуже приємно, що LELIK Nutri Care 9in1 виправдав ваші очікування та полегшує щоденний догляд за малюком. Ви чудово описали основні переваги цієї моделі — саме для зручності мам вона має автоматичне вимкнення, точний контроль температури та можливість стерилізації різних аксесуарів. Раді, що й подарунок став у пригоді.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все чудово дякую за чудо техніку
Вітаємо, Марино!
Дякуємо вам за відгук Раді чути, що підігрівач і стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 став корисним помічником у щоденному догляді. Хай техніка служить надійно та робить побут простішим і спокійнішим
- Валерий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Все працює чудово ,дуже корисна річ,вже користувались ,продавці поклали подарунок від магазина,товар точно як в описі ,тільки позитивні емоції ,рекомендую!!!
- Достоинства:
- Швидка доставка ,уважні продавці ,все точно так як в описі
- Недостатки:
- Їх немає
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Валерію!
Дякуємо за такий щирий і детальний відгук. Дуже приємно знати, що підігрівач та стерилізатор LELIK Nutri Care повністю виправдав ваші очікування та став у нагоді. Завжди прагнемо, щоб кожна покупка залишала лише позитивні емоції.
- Алина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Это ахренительная вещь
Не нужно кипятить ту воду в кастрюльке, потом заливать в бутылочки.
А так, пришла бутылку помыла поставила в стерилизатор и ушла.
Он сам отключается, вещь просто супер
Всем советую- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Аліно! Дякуємо за щирий відгук. Ми раді, що підігрівач і стерилізатор LELIK Nutri Care 9in1 став справжнім помічником у вашому щоденному догляді. Автоматичне вимкнення та багатофункціональність справді роблять його незамінним у турботах про малюка.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Повелась на рекламу і не пошкодувала)). Я дуже задоволена, що маю такий девайс, рекомендую всім, хто має маленьку дитинку.
- Достоинства:
- швидка стерилізація та підігрів
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Інно!
Раді, що LELIK Nutri Care 9в1 справді виправдав очікування! Нам приємно, що реклама привела вас до такого вдалого вибору Швидка стерилізація та підігрів — саме те, що потрібно для щоденного догляду.
Дякуємо за теплі слова та щиру рекомендацію
- Савінова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Була наче задоволена, навіть замовила другий на подарунок. Але яке було моє розчарування, коли цей стерилізатор через місяць користування просто згорів.
Користувались ми їм належним чином, як написано в інструкції.
Така якість товару засмучує.
Не рекомендую - Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Користувалися поки що тіки стерилізацією. Нарікань немає. Все чудово працює) Рекомендую цей товар. Продавця та магазин також. Дякую вам
Вітаємо, Яно!
Дякуємо за ваш теплий відгук та довіру до нашого магазину. Приємно чути, що стерилізація працює чудово та відповідає вашим очікуванням. Бажаємо, щоб пристрій і надалі служив вам надійно та робив щоденні турботи комфортнішими.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Класна річ. Дитина на штучному вигодовуванні. Зручно ставити пляшечки з водою для суміші для підігріву. І функція підігріву до 24 годин- супер ! У будь який момент ваша вода потрібної температури (45 градусів)
Вітаємо, Юліє!
Щиро дякуємо за такий змістовний відгук Раді, що підігрівач та стерилізатор Nutri Care 9in1 став для вас зручним помічником, особливо при штучному вигодовуванні. Функція підтримки температури справді додає комфорту у щоденних клопотах із годуванням.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хороший подогреватель уже больше 2 недель нас выручает. Продавец сработал оперативно и мы быстро получили товар. В подарок удобная очень вещь для сушки бутылочек. Просто незаменимая вещь с этим устройством.
- Достоинства:
- сушилка для бутылочек очень удобная
- Недостатки:
- пока не вижу
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Артеме!
Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину! Радіємо, що підігрівач Nutri Care 9в1 став корисним помічником у вашому побуті, а сушарка для пляшечок виявилась дійсно зручною у використанні.
Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували не лише якісний товар, а й приємний досвід покупки. Нехай усе працює бездоганно й надалі!
З повагою, команда DZYGARI
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
покупкою задоволена на всі 100%. Функціональний та дуже необхідний для матусі пристрій. Зрозуміла інструкція в комплекті. Продавець додатково допоміг розібратись з функцією відтермінованого старту.
Вітаємо, Наталіє!
Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук! Раді, що багатофункціональний підігрівач та стерилізатор Nutri Care 9in1 повністю виправдав ваші очікування. Бажаємо комфортного та приємного користування!