Отзывы покупателей о Зарядная станция CTECHI GT300 300 Вт 300 Вт*Ч

• Отзывы про товар продавца GUGL SHOP
    Отзыв от покупателя. Продавец: GUGL SHOP

Після 3-х місяців безпроблемного користування проявився ще один недолік. Одразу виявити його не було можливості, бо не мав кабелю Type-C на Type-C. З'ясувалося, що не працює вихід Type-C. Перевііряв на двох справних кабелях. Відправити по гарантії в той час, коли світло 4 години на добу - не варіант.

Достоинства:
    Автономність
    Недостатки:
    260V на виході замість 220V. Не працює вихід Type-C.
    • Продавец  GUGL SHOP

Доброго вечора, ми перевіряємо станції перед відправкою, несправність є рідким явищем, ви можете звернутися до нас і ми відремонтуємо по гарантії її. Перепрошую за незручності!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: GUGL SHOP

Зарядна станція відповідає заявленим характеристикам.
    Продавець оперативно звʼязався, уточнив деталі та відправив вдень проведення оплати.

Для малопотужних пристроїв чудовий вибір (ноут, роутер, м.телефони).

Достоинства:
    Може працювати будучи підключеною до загальної мережі електропостачання - відповідно, заряджатись при появі електроенергії та одномоментно віддавати через власну розетку
    • Продавец  GUGL SHOP

Дякую за відгук, Денис!

Отзыв от покупателя. Продавец: GUGL SHOP

Сьогодні отримав. Всі заявлені функції працюють. Хоча одна занадто. Замість 220V видає 260 V. Трошки розчарований дисплеєм, хоча бачив, що купував. Індикатор заряду – просто п'ять світлодіодів, як на малюнку на сайті. Сподівався на цифровий дисплей, бо знаю, що такі самі моделі існують.
    І ще, не знаю, це претензія до "розетки", чи до продавця. Замовити доставку можна тільки "Новою поштою" і з оплатою тільки при отриманні товару. Товар дорогий. За доставку 200 грн. і за відправку грошей продавцю це 200. От і виходить, що переплачуєш 400 грн.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    260 V на виході
    • Продавец  GUGL SHOP

Доброго дня, дякую за відгук, оплата карткою вже доступна при замовлені!

• Артем П***
    Продавец: Rozetka

Твердий пластик, добре зібрана, для газового котла відмінний варіант

• Кучеренко А***

И на сколько времени хватает газовому котлу??

• Юрій С***

Твердий пластик - це единий плюс складного електроного пристрою?