Отзывы покупателей о Электронные весы ювелирные профессиональные весы с точностью 0.01 карманные весы с двумя чашами

Оценка пользователей 4.57/5
  • Отзывы про товар продавца kostor
  • Анжела Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Все добре, легко налаштувати та користуватись

Достоинства:
    Точність, зручність
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  kostor

• Лариса

Ваги працюють добре. Дуже задоволена, що вибрала саме саме цю модель.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kostor

• Віра Д***

Придбала ваги місяць тому для садових цілей, щоб важити добрива. Працюють чудово.

Достоинства:
    Працюють швидко.
    Є дві чаші для насипання речовин для зважування. Для моїх цілей дуже зручно!
    Недостатки:
    За час користування не знайшла
    • Продавец  kostor

• Христина С***

Ваги не працюють коректно
    Ставлю щось вагу, а вага просто зменшується до нуля самостійно
    І не знаю чи так ваги мають виглядати збоку

Достоинства:
    Немає переваг, так як головна мета ваг - важити, а вони це роблять некоректно
    Недостатки:
    Не можу зважити
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті - допоможемо з вирішенням проблеми.

• Микита Ф***

Відгук через певний час. Ваги гарні та добре слугують на кухні.

Достоинства:
    За свою ціну - відмінно
    • Продавец  kostor

• Артем Г***

Работают четко

Достоинства:
    Я доволен
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Тамара Б***

Ваги гарні, точні, зручні, чаши зручні. Раджу. Дякую!

Достоинства:
    Зручні, точні.

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували.
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Владислав Р***

Це навіть не 1 , немає можливості поставити 0, дуже дякую! Не рекомендую

Недостатки:
    Або помилка, або скаче показник
    • Продавец  kostor

Добрий день, зверніться до нас в особисті повідомлення. допоможемо з вирішенням ситуації

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Ваги непогані, для побутових потреб (наприклад, зважити порцію спецій) підходять. Але дуже чутливі, внаслідок чого весь час змінюються цифри сотих часток грама.

Достоинства:
    Зважують більш-менш точно.
    Недостатки:
    Соті долі грама весь час на табло змінюються.
    • Продавец  KWAINA

• Евгений П***

не исправно работают
    ужасное качество

• Продавец  KWAINA

Доброго дня! Очікуйте на дзвінок менеджеру для вирішення даної ситуації.

• Анастасія М***

Все супер! Рекомендую до покупки)

Достоинства:
    Компактні, високоточні

• Олександр

При уточненні замовлення просили перевіряти товар на місці,

АЛЕ... як на місці переконатись що вони справні, якщо в інструкції сказано, що ваги треба витримати в приміщені перед використанням, щоб не було перепадів по температурі.

Ваги приїхали з відкритою упаковкою, значить перевіряли перед відправкою? Якщо так, то нащо відправили, знаючи що вони глючні??? Типу "Може прокатить?"

Ну то прокатило, просити повернення грошей або обмін не буду, не обіднію... може ви хоч розбагатієте.

Не дарма вліпили наче "знижку", бо знали, що товар і стільки не коштує.

Дякую, що остаточно переконали, що на розетці взагалі нічого купувати не треба (трете замовлення на плейсі, і втрете г***о...)

Недостатки:
    Цифри на табло (міліграми) постійно змінюються, знайти "0" неможливо!
    • Продавец  KWAINA

Доброго дня! Очікуйте на зв'язок від менеджера протягом дня для вирішення даної ситуації.

• Олександр

Питання вирішено! Товар обміняли на повністю робочий, швидко і без зайвих питань.
      Послуги по поверненню поштою було повністю сплачено продавцем!
      Дякую за професіоналізм!

Жодних претензій до продавця немає!
      А розетка, нажаль, не дає можливості змінити відгук, написаний на ємоціях...
      Саме тому ця низька оцінка залишається не продавцю на маркетплейсі, а саме Розетці!

• Андрей П***

Чудові ваги. Рекомендую.

• Тоцький О***

Купую вдруге, перші поламав через власну необережність. Якісний продукт і чудовий сервіс, мої найкращі рекомендації.

• Наталья Ч***

Чудові ваги,точні.Дякую,покупкою задоволена! Рекомендую!

• Ирина М***

Ваги чудові!! Супер точні! Зважили навіть етикетку від цукерки! Рекомендую

• Татьяна В***

Хороша якість, сучасний та естетичний дизайн. Задоволена покупкою на 100%. Така краса за невеликі гроші!

Достоинства:
    Точне зважування, великий діапазон ваги, зручні чаші з міцного прозорого пластику. Елементи живлення йдуть в комплекті.
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  KWAINA

• Роман С***

Чудовий товар

Достоинства:
    не погані ваги
    Недостатки:
    не знайшлось
    • Продавец  KWAINA

• Катерина Г***

працює чудово)

• Юрий Ф***

Качество не очень

• Надія І***

Точне зважування !!!
    Гарно працюють.

Достоинства:
    Точне зважування

• Ігор К***

Зрозуміло чому лише 3 місяці гарантії. Попрацювало 3 з половиною і дисплей не показує цифри повністю

• Донченко И***

Ваги чудові

• Владимир М***

Адекватна ціна
    За гарний товар

Все працює
    Без ушкоджень

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  KWAINA

• Вадим Р***

Хороші ваги

• Наталія К***

Чудові ваги, важать точно. Доставка швидка. Дякую.

Достоинства:
    Якісні, точні

• Андрій М***

Все нормально! Гарно працюють!

• Алексей М***

За таку ціну , чудовий товар . Сервіс на вищому рівні!!! Данний товар рекомендую!!!

Достоинства:
    Ціна , якість! Дві чаші , зручно! Рекомендую!
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  KWAINA

• Тоцький О***

Купував для зважування засобів захисту рослин для обприскування саду. Для цих потреб - з головою. Розмір не маленький, а більшого і не треба, точності вистачає, навіть надмірна для цих потреб. Але особливо вразило ставлення продавця: через пару тижнів мені передзвонили, запитали чи все мене влаштовує, і, на додачу, я отримав бонус, просто так - ні за що. Який? - не скажу, бо я не рекламний агент. А так, нормальні ваги. Зважують, тару обнуляють.

Достоинства:
    Зважуют. Оптимальний розмір.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  KWAINA

• Александр К***

Отличные весы
    Работают четко

Достоинства:
    Два контейнера
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  KWAINA

• Ярослав К***

Швидко надіслали. Ваги працюють відповідно до документації. На разі усе добре.

Достоинства:
    Працює як написано
    Недостатки:
    На разі не знайдено
    • Продавец  KWAINA

• Ярослав С***

Спасибо, отправили заказ очень быстро.
    Не смотря на то что , не смог ответить на звонок. Подтвердил через чат Розетки. И на следующий день забрал с почты.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Товар соответствует описанию. Покупкой доволен.
    • Продавец  KWAINA

• Алла Ш***

Покупкою задоволені. Все якісно . Вчасно доставили. Ваги працюють чудово. Обслуговування на високому рівні. Ще й повернули кешбек на картку. Приемнний бонус, неочікуваний .

Достоинства:
    Гарні на вигляд. Ціна , якість
    Недостатки:
    Поки що не виявили
    • Продавец  KWAINA

• Тетяна Т***

Покупкою задоволена, рекомендую і ваги і продавця. Приємний бонус у вигляді кешбеку 50грн. Дякую.

Достоинства:
    Прийнятна ціна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  KWAINA

• Светлана К***

Не обманывают

• Маргарита

Видає похибку
    Одну і ту ж монету в 10 гривень вимірює по різному.
    6.35...6.39...6.33
    Добре, що похибка в сотих, а не в десятих

• Продавец  KWAINA

Доброго дня! Очікуйте на дзвінок менеджеру для вирішення даної ситуації.