Отзывы покупателей о Замок велосипедный стальной 1.2 м West Biking цепной велозамок под ключ замок для велосипеда самоката мотоцикла коляски противоугонный надежный Черный 73568

Оценка пользователей 4.85/5
  • Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

По вигляду норм, на міцність не знаю, як вставлю алмазні зуби спробую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та вибір цього велозамка. Раді, що перше враження та ціна вас задовольнили. Надійність перевіряється з часом, тож будемо раді, якщо згодом поділитеся додатковими враженнями. Бажаємо приємного та безпечного користування товаром!

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Надійний замок, вже стигла спробувати. Швидка доставка, товар відповідає опису.

Єдиний мінус - замок доволі важкий. Але надійний.

Достоинства:
    Міцний, надійний, швидко доставили
    Недостатки:
    Важкий
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що товар виправдав очікування та відповідає опису, а доставка була швидкою. Важча вага часто пов’язана з підвищеною надійністю захисту. Бажаємо вам комфортного та безпечного користування товаром!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Швидкість реакції на замовлення та доставки дуже порадувала.

Достоинства:
    Гарний замок, зручний та міцний, за хорошу ціну
  • Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарний товар , міцний , важкий , добре працює !

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що товар справив приємне враження, здається міцним, надійним і зручним у використанні. Дякуємо, що обрали саме цей замок у нашому асортименті. Бажаємо надійного захисту вашого транспорту та приємного користування!

• Виктор К***

Надійний, не дорогий.

Достоинства:
    Надійний
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого велосипедного замка. Раді, що він здається вам надійним та доступним за ціною. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай замок служить довго та допомагає впевнено залишати транспорт без зайвих хвилювань.

• Данило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Прекрасний ланцюговий замок. Ідеально для тих, хто шукає якісний та недорогий варіант.

Достоинства:
    Зручність та якість
    Недостатки:
    поки не має
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого замка. Раді, що він виявився зручним у користуванні та виправдав очікування за якістю й ціною. Дякуємо за вибір цього товару. Нехай надійно служить і забезпечує спокій за ваш велосипед чи самокат.

• Марк І***

Хороша якість, задоволений товаром

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку замка! Раді, що якість товару виправдала ваші очікування та ви задоволені покупкою. Нехай замок надійно служить і допомагає захищати ваш транспорт. Завжди відкриті до нових замовлень і будемо раді бачити вас знову.

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Хороший замок за свою ціну

Достоинства:
    Тканинний чохол
    Недостатки:
    Сам механізм замка трохи великий, іноді незручно
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Раді, що замок сподобався за співвідношенням ціни та якості, а тканинний чохол став корисною перевагою. Ваше зауваження щодо розміру механізму врахуємо для подальшого покращення асортименту.

• Руслана Г***

Надійний

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що велозамок виправдав очікування та справляє враження надійного. Бажаємо зручного користування й безпечних поїздок.

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Все сподобалось, швидко якісний товар

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що замок вам сподобався, а якість товару та швидкість обслуговування залишили позитивне враження. Бажаємо зручного й надійного користування!

• Ганнуся
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

отримала замовлення дуже швидко. ще не використовувала його, але на перший погляд замок виглядає прикольно, вже намотала його на раму. відкривається ключем (яких два в комплекті) досить легко.

Достоинства:
    гарненький і в "кожушку", тому не дзвякає об раму
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  kidsDM

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Нормальний замок, трохи легенький. Для велосипеда не більше. Довжина заявлена не цепка, а загалом із механізмом замка

Достоинства:
    Гарний механізм замикання і нормальний ключ
    Недостатки:
    Легкий дуже
    • Продавец  kidsDM

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Повністю відповідає заявленим характеристикам. Рекомендую всім велосипедистам в Києві.

• Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Нормальний замок але став тяжко застібатись чи можна якось змазати????

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук! Так, можна й потрібно змастити. Рекомендуємо сухе мастило для замків: графітовий порошок або спрей із PTFE/силіконовою основою. Воно не збирає пил і бруд, тож личинка працює легше.

• Вікторія Б***
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарний замок на свої гроші.

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Світлана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Гарний замок. Можна закріпити одночасно раму з колесом. Довжина ідеальна.

Достоинства:
    Захист від вологи, довжина.
    Недостатки:
    Важкуватий
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Отличный замок. Ключ можно вставлять любой стороной, так что тут не ошибетесь. Цепь на вид прочная - вряд ли такую за раз можно откусить xD

Достоинства:
    Прочный, длинный
    Недостатки:
    Не заметил
    • Продавец  kidsDM

• Жанна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Якість відповідає ціні, замок надійний

• Валентин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Довгий та зручний, і так, я Валентин)

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Думаю що крепкий,але тяжкуватий .

Достоинства:
    Міцний надіюсь
    Недостатки:
    Трохи важкий
    • Продавец  kidsDM

• Максим А***

Хороший

Достоинства:
    Работает

• Максим У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Сподобалась якість за таку ціну, зручно що в чохлі і нічого не царапає.
    Але якщо трясти іменно там де вставляти ключ, то є якісь звуки ніби там всередині щось бовтається.

Достоинства:
    Міцний та якісний за свою ціну
    Недостатки:
    При трясці частини де вставляти ключ, є якісь звуки ніби там щось бовтається.
    • Продавец  kidsDM

• Александр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Замок виглядає міцно, ланцюг товстий, кріплення надійне. Ключ не клинить, все чітко. Свої гроші відпрацьовує на всі 100%.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Нормальна річ за свої гроші, відправили дуже швидко, сподобалась довжина можна прищебнути даже до дерева.

Достоинства:
    міцність
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  kidsDM

• Даніелла А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Зроблений добротно сталь видно не іграшкова. Використовую щодня для електросамоката. Зручно що є чохол не шкрябає фарбу, і не брякає при їзді.