Отзывы покупателей о Крісло для геймерів Proove Gaming Arena (Чорний)

• Микола З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Цвет: Черный

Чудове крісло! Доставка швидка та якісний товар, усе прийшло в повній комплектації. Всім рекомендую!

• Продавец  LARETS

Пане Миколо, радісно чути, що ви задоволені! Цінуємо та дякуємо за рекомендацію та відгук із високою оцінкою товару нашого магазину! Нехай додасть зручності та легкості при перебуванні за комп’ютером! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Черный

Отримали крісло швидко. Всі деталі є. Купляла внуку на Різдво,дуже задоволений. Крісло зручне і має гарний дизайн. Поки що мало користувалися. Згодом коментар добавлю.

Достоинства:
    Стильне,зручне.
    Недостатки:
    Поки не знайшли.
  • Инна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Черный

Не думала що купивши крісло можна вирішити проблеми з болем у спині. Це найкращий ефект від покупки! В цілому зручне, стильне, ортопедичне.

Достоинства:
    можливість підлаштувати під себе
    Недостатки:
  • Віктор Р***

Доброго дня!
    Купив компʼютерне крісло,дуже задоволений.Крісло замовляв через інтернет і замовлення повністю оправдало мої очікування.Крісло високої якості,досить велике,але зручне і комфортне.

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Черный

Працюю за комп’ютером по 8-9 годин щодня, і до цього в мене постійно боліла спина та шия. З Proove відчуття зовсім інші —сидиш з ідеальною підтримкою спини, регулюєш висоту та підлокітники під себе, і навіть наприкінці дня відчуваєш себе комфортно.

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetsGear. Цвет: Черный

"Подарувала це крісло чоловіку на день народження, але тепер сама постійно в ньому сиджу . Дуже зручне, спина розслаблена навіть після кількох годин роботи за ноутбуком. Матеріали приємні на дотик, регулюється все під себе.