- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Дуже сподобався мікроскоп, дитина в захваті! Чудова річ для пізнання нових обʼєктів
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Чудовий мікроскоп, все працює.
дитині 7 років дуже сподобалось.- Продавец Top Hub
- Лілія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Мікроскоп перевершив усі очікування. Донька дуже задоволена.
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Комплект відповідає опису, дитині дуже цікаво. Збільшення працює добре, все видно чітко.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Сину дуже задоволений. вже сам займається з матеріалами в комплекті. трохи знадобилось часу аби розібратись з фокусуванням, але все вийшло та зображення чіткі й дуже добре збільшує.
- Тина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Не дуже сподобалося, зовсім нічого не видно через нього
- Достоинства:
Доброго дня, Тіно!
Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що враження від товару виявилися не зовсім позитивними. Ви зазначили, що нічого не видно через мікроскоп — найчастіше це пов’язано з тим, що пристрій потребує точного налаштування.
Рекомендуємо ще раз спробувати відкоригувати фокус, орієнтуючись на інструкцію. Якщо цього буде недостатньо, радимо переглянути короткі відеоогляди на YouTube, де покроково показано, як правильно налаштувати саме цю модель. У разі додаткових питань ми завжди готові допомогти вам особисто.
- Надежда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Відповідає опису та комплетації. Дитині дудже цікаво. Якісний товар, рекомендую!
- Олеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Все добре.
- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Придбала на подарунок, все дуже сподобалось. Дякую продавцю!
- Данил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Дуже зайшло дитині, цікаве заняття, збільшення чітке та сильне - в залежності від того який окуляр обрати можна отримати різний ступінь збільшення. В комплекті ще є всякі штуки для цікавих дослідів - дуже пізнавально.
- Достоинства:
- якість, чіткість зображення, комплектація, підсвітка
- Недостатки:
- не виявлені
- Продавец Top Hub
- Катерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Якщо вас потрібна просто іграшка то ок. Якщо потрібен мікроскоп щоб досліджувати світ то не рекомендую. Він симпатичний, але як іграшка. Є збільшення, але незначне. Мені здається подібне можна замовити в Китаї в рази дешевше
- Продавец Top Hub
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Мікроскоп має важливу особливість—навчитися правильно ним користуватися. Його збільшення становить від 100 до 1200, що дозволяє розглядати деталі, які не видно неозброєним оком. Для кращого результату рекомендуємо переглянути інструкцію, а якщо після цього у вас залишаться питання щодо налаштування, ви можете додатково переглянути відеоогляд у мережі інтернет чи на YouTube. Це більше, ніж просто іграшка—з ним можна відкривати нові деталі навколишнього світу! Якщо виникнуть питання, будемо раді допомогти!
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Може якби в мене у дитинстві такий був мікроскоп, то я б і в школі краще вчився))) Дуже гідний прилад, все добре працює, дитині цікаво та користуватись зручно і нічого складного немає для 7-річки. Рекомендую!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Дуже крутий набір! Дитина в захваті, все як у справжній лабораторії, дуже захоплююче. І для навчання, і просто для цікавого дозвілля. Працює мікроскоп без нарікань, дуже детально все видно. Дякую продавцеві!