Отзывы покупателей о Внешний аккумулятор Remax Breezy 10000mAh QC 22.5W Белый (RPP-319)

Оценка пользователей 3.94/5
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Чудовий повербанк. Купив вже 4 штуки. Один був з браком, але постачальник швидко замінив. Швидка зарядка працює. Характеристики відповідають опису.

• Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування та мирного неба!

• Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

На перший погляд павербанк нормальний, і розмір зручний, але при перевірці він з 50% до 20 розрядився да пару хвилин. Далі підключив інший дріт, і він моментально показав 0%. Заряджався з адекватною швидкістю але дуже гріється, але потім так само швидко розряджався, тодком не зарядивши телефон. Не рекомендую.

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Гріється, ємність не відповідає заявленій
    • Продавец  RondalPlus

Доброго дня. За бажанням зверніться у наш колл-центр для заміни або повернення товару по гарантії.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

поки все влаштовує. брав 2, обидва нормально працюють, хороша модель.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Мені прийшов той, про який тут писали, заряджається до 86% і все. Не зрозуміло, це один бракований туди сюди надсилають, чи партія така. Сподіваюсь, не буде проблем з обміном

• Продавец  RondalPlus

Добрий день! Шкода, що так вийшло, наш менеджер зв'яжеться з вами для вирішення даної ситуації.

• Світлана

Не рекомендую продавця, не рекомендую товар.
      Зі мною зв'язався менеджер, сказав, що така поведінка є у цій моделі. Перед використанням треба декілька разів розрядити в 0 і зарядити до 100%, про що ніде немає попереджень. Мені знадобилося зробити це 8 разів, доки я побачила 100. Але наступний 9-ий раз знову стоп на 86%. І так далі. Через раз він набирає чи 100 чи 86%.
      Хотіла обміняти, але продавець відписав мені, що пересилання буде за мій кошт. Не вважаю доцільним втрачати ще додаткові гроші за бракований товар за 500 грн, тож маю павер з нестабільним зарядженням. І скоріш за все вони усі такі, тож навіть після обміну не факт, що він стабільно буде заряджатися до 100.
      Будьте уважні.

• Продавец  RondalPlus

Світлано, у комплекті з павербанком йшла інструкція, суть котрої і розповів Вам наш менеджер. Також ми не знаємо яким саме БЖ і кабелем Ви зарджаєте павербанк, а це дуже важливо. Усі інструкції щодо цього вказані на упаковці. Вам було запропоновано вирішення цього питання по правилам платформи Розетка, Ви відмовилися. Нажаль дистанційно без діагностики ми ніяк не можемо дізнатися у чому саме полягає заявлений Вами "брак" і чи є він взагалі. Данні для повернення ми Вам надіслали, як вирішите - ми завжди будемо раді Вам допомогти.

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Хороший похідний варіант для телефону. Взяв дружині в сумочку)) Дуже компактний і легкий - сфотографував поряд з найменшим телефоном вдома)) Реальну ємність не вираховував, але дружина підзарядила свій 14 про ще й сестрі давала, повернулась додому в кінці дня з 24% на павері, тож для телефону вистачає) Заряджає швидко, 20 ват дійсно присутні, перевіряв додатком -17 ват з порту type-c віддавало (хто не в курсі - заявлений максимум вам ніщо не віддасть, це нормально). Також заряджається швидко сам, принаймні зарядкою протоколу Pawer Delivery (зарядками з Айфону і Пікселя).
    Візуально красивий, досить чіткий і яскравий дисплейчик. Але якість корпусу посередня. При стисканні рипить, задня кришка не щільно прилягає до акумулятора всередині і при натиску чути як прилипає до батареї, а згодом відстає))) В повній тиші також чути звук з порту під час зарядки. Одним словом, дешевий Китай, але дійсно дешевий. За подібну ціну нічого схожого, маленького, з type-c зі швидкою зарядкою PD я не знаходив. На скільки вистачить - покаже час, але для не інтенсивного використання, сподіваюсь, вистачить.

Достоинства:
    Ціна, дизайн, вага, компактність, type-c вихід, швидка зарядка PD на всі порти присутня.
    Недостатки:
    Якість збірки. Без дроту в комплекті
    • Продавец  RondalPlus

Щиро дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування. Гарного дня та мирного неба!

• Святослав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Чудовий банк. Спершу його малий розмір мене насторожив, але потім вразила місткість акумулятора. Як туди вмістили зазначений об'єм - для мене лишилось загадкою). Спокійно вистачає більш ніж 1,5 рази зарядити телефон на 4000 mAh. Радує також цифровий екран, наявність 2-х usb-портів і швидка зарядка. Дякую продавцю за приємну ціну. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна. Розмір. Місткість. Швидка зарядка.
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки. Бажаємо приємного користування та гарного дня.

• Вова

А далжно хватать на две зарчтки твоего телефона это все равно что мерседес спокой но едет 40 км в час а производительзаявляет 100 за 4 секунды разгон купи другой повербанк в нем точно есть емкость сам купил но цега 599 и тоже с цифр дисплее. Полистай найдеш и вообще на розетке одно г***о

• Андрій Л***

Компактный

Достоинства:
    Маленький

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Отличный павер за свои деньги

• Николай
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

За свои деньги хороший павербанк, полностью соответствует заявленным характеристикам,ёмкость тестер показал 9200 mah,с 0 до 100% зарядка 2 часа!!!!

Достоинства:
    Маленький, компактный
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому  інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки. Обов'язково будемо радувати Вас і надалі!

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Прийшов на зарядці 47%. Півтори доби встиг зарядитися до 86% і далі зупинився. Мій мобільний - андродін - за дві години зарядив на 1%, а сам розрядився за цей час на 3%. Що це? Повертаю.

Достоинства:
    Маленький і легкий
    Недостатки:
    Дуже повільно заряджається і заряджає
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Очікуйте на дзвінок нашого менеджера для вирішення питання.

• ната н***

в мене така сама проблема!!! сьогодні відправила на повернення в їх сервіс, сподіваюся або вишлють якісну заміну або повернуть гроші...

• ната н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

прийшов бракований товар. по-перше був вщент розряджений, навіть не було потужності показати % заряд. по- друге ледь ледь за півдня зарядився до 86% і все. далі годину блимав цей показник на індикаторі...вимкнула...через півгодини спробувала ще раз увімкнути і тут індикатор за 10 секунд мені до 100% показав заряд павербанку..... така сама історія повторилася на наступний день , після використання павербанку і спроби знову зарядити його до 100%. якими чином можна обміняти цей павер на якісний товар? дякую!

Достоинства:
    ---
    Недостатки:
    бракований , проблеми з індикатором заряду чи зарядженням
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Для вирішення питання з Вами зв'яжеться наш менеджер.

• Магда
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Легкий, маленький. Изящный,мощный. держит планшет, роутер. Просто идеальный.

Достоинства:
    Прекрасный дизайн, самоотключающийся дисплей, быстрая зарядка.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

На півтори рази вистачає зарядити телефон. Швидка зарядка павера і гаджета від нього є, свої функції виконує. Маленький, компактний, чого ще можна вимагати. Придбанням задоволений!

• Продавец  RondalPlus

Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені! Бажаємо приємного користування та мирного неба!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Чудово працює, симпатичний дизайн

• Продавец  Gadget OFF

Артем, вдячні за відгук. Приємного користування :)

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

За свои деньги очень достойный повербанк

Достоинства:
    Все супер

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Купив дружині, жіночий колір та дизайн, легкий та компактний. З зрозумілою індикацією заряду. Заряджається через TypeC, тим же кабелем, що і для телефона, зручно. Швидка зарядка 20w. Працює добре.

Достоинства:
    Дизайн, легкість, компактність. Міцний пластик. Швидка зарядка.
    Недостатки:
    Без кабелю, але і не потрібно.
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому  інтернет-магазині. Бажаємо приємного користуваня та гарного дня!

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

использую для походного паяльника с функцией PD, все работает отлично. Хватает на 4-5 часов пайки.

Достоинства:
    компактный размер
    Недостатки:
    не заметил
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук!

• Винокуров Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

Powerbank прийшов заряджений на 57%. Підтримує швидку зарядку. Після розряду до 30-35% ємність швидко падає до 0%.
    В цілому непоганий powerbank - зручний розмір, привабливий дизайн, гарне виконання та матеріали. Все чудово, аби не мала ємність.

Достоинства:
    Швидка зарядка. Дизайн. Виконання. Матеріали.
    Недостатки:
    Нема в комплекті дротів для зарядки. Мала ємність акумулятора.
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Після калібрування павербанку (тобто проведення 3-4 циклів розряду-заряду) проблема "після розряду до 30-35% ємність швидко падає до 0%" вирішується сама собою.
      Ви придбали акумулятор ємністю 10000mAh - Вам це і показав тестер 3,913mAh при 12V = 46,8 Wh (пройшло через пристрій) віднімемо тут 20% ККД і отримуємо 37,45 Wh - тобто все рівно.
      Так, виробник не комплектує девайс кабелем.

• Шпикуляк А***
    Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 10000. Цвет: Белый

При осмотре товара не работал индикатор зарядки при нажатии на кнопку. Поэтому отказался и оценить не могу.