- Володимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся близько 2-х місяців, в принципі хороший МФУ: друк, сканування, налаштування, в т.ч. Wi-fi, але коли друкуєш двохторонній друк заминає трохи кути аркуша, не занаю чи це лише у мене, чи це у всіх так.
- Достоинства:
- Двосторонній друк, друк з телефону
- Недостатки:
- При двосторонньому друку трохи заминає кінці аркуша
Представник брендуДобрий день, Володимире!
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені загальними можливостями БФП Epson EcoTank L4260.
Стосовно заминання кутів при двосторонньому друці – рекомендуємо перевірити вирівнювання паперу в лотку та спробувати використовувати папір іншої щільності або якості. Якщо проблема залишиться, рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру Epson.
З повагою,
Команда Epson
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший принтер за свої гроші, легко налаштовувати, достатня швидкість друку, тихо сканує
- Достоинства:
- Ціна, компактність, заправка
- Недостатки:
- За ці гроші важко знайти
Представник брендуДобрий день, Ігоре!
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку МФУ Epson EcoTank L4260. Раді, що Ви задоволені простотою налаштування та якістю роботи пристрою.
З повагою,
Команда Epson
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цього до нас, як допомога для зсу потрапляли б/у принтери epson home experience x342 в гарному стані але нюансів з моделлю було багато. Вирішили купити новий, бо кольоровий 1 потрібен. Цей свою задачу виконує, не швидше друкує але зручно, що є функція двостороннього друку! Сподіваємось пропрацює довго та справно.
- Достоинства:
- Двосторонній друк
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив по рекомендації Епсон Україна після поломки 3260.
В ділі я не помітив різниці у швидкості у порівнянні з 3260, такий самий повільний.
Тут є друк з 2х сторін автоматичний, тому всі нутрощі геть інші.
Вага звісно збільшилась, нові картриджі 101 замість 103. Чому так зробили - для мене таємниця.- Достоинства:
- Обіцяють найдешевший друк.
- Недостатки:
- Не працює з WiFi 5 GHz, дуже повільний друк фото, дуже важко друкувати з AirPrint, змушують використовувати їхній застосунок Epson Print, далі глянемо. Відчуття що товар для ринку рф (напис на БФП).
- Андрій В***
101 картриджи с пигментными чернилам, которые на простой бумаге печатают почти как лазерник. 103 водорастворимые, плюнул, все поплыло. :-)