Отзывы покупателей о Плед Детский Lovely Svi Хлопок 80х100 см Вязаный Серый Овцы

• Наталя Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый

Купляли онучці на подарунок-залишились задоволені.
    Якість пледика відмінна,на дотик приємний,він необ'ємний, прали неодноразово, не скачується!
    Рекомендую!

Достоинства:
    М'якесенький, зручний брати всюди, хмарки красивенькі
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый

Брала на подарунок для новонародженого малюка подруги як доповнення до подарунку (ідею для подарунку описую далі)
    Дуже симпатичний плед, на весну/осінь думаю якраз, в міру теплий хоч тоненький, але також щільність чудово пропускає повітря. М'якенький та гарненький)

Ідея для подарунку який залишиться на пам'ять - меморі бокс, бувають всякі (це не реклама, описую загально)
    Там наповнення зазвичай це зошит чи книга для записів перших успіхів (коли вперше підняв голову чи повернувся, чи вперше сів, перше слово, місця для фото і т.д.)
    Також тематичні листівки - для УЗД, для фото, мішечки для першого боді чи шкарпеточок, колбочки для першого зуба, тесту на вагітність, набір для відбитку ніжки і т.д.)
    Але мені здалось що цього маловато, бо дерев'яну коробку я замовляла окремо, вона досить велика і треба чимось ще наповнити цю коробку, от якраз цей пледик став одним із чудових доповнень)

Достоинства:
    Швидко надіслали, хороша якість, доступна ціна
  • Екатерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый

Дуже класний плед! Хотілося щось на осінь/весну, щоб і не супер тепле, але і не прям тонке-оце воно)) на дотик приємний, трошки тягнеться, вʼязка щільна. Ще подобається малюнок, хотілось чогось яскравого і універсального. Дякую!

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый

Пледік добрий. Тоненький та легкий, проте гріє. Дякую. Ми задоволені.

Достоинства:
    Легкий, зігріває добре.
    Недостатки:
    Не знайшли.
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Зеленый

Плед чудовий, дуже гарної якості. Особлива подяка продавцю за швидку доставку.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Серый

Супер, дуже якісний, м'який плед.

• Ксенія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый

Чудовий дитячий плед. Товар відповідає опису та фото. Приємні кольори, гарний малюнок

Достоинства:
    Якість, яскравий колір, гарний малюнок
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анжеліка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый

Мʼякий і приємний на дотик, рекомендую.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый

Замовлення отримала, все як на фото, яскравий, чудовий плед - мені сподобався, брала на подарунок, то думаю малечі буде затишно в ньому

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Желтый

Гарний плед, приємний на дотик, відмінний подарунок подрузі на народження донечки

• Ірина Р***

Гарний плед. Приємний на дотик, не важкий. Дуже швидко отримала

• Ілона
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Серый

Красивий, мʼякий плед, як на фото)

• Галина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyHomeStore. Цвет: Серый

Щиро дякую за чудовий дитячий плед! Якість просто неймовірна — м’який, ніжний, ідеально підійшов для малюка. Видно, що продавець дбає про своїх клієнтів: все було акуратно запаковано, доставка швидка, а спілкування приємне й доброзичливе. Дуже приємно мати справу з такими відповідальними людьми. Рекомендую на всі 100%