Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гібридний інвертор Must PV18-3524 PRO 3,5кВт

Оценка пользователей 3.57/5
  • Болюк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JWATT. Номинальная мощность: 3.5

В цілому я інвертором задоволений. Рекомендую, за свою ціну дуже не поганий інвертор. Використовую без сонячних панелей.
    Взагалі я думав що він буде дуже шумним, і те що він біде заважати в квартирі. Але я дуже здивований, він ну зовсім трохи шумніший за холодильник. Я в своїй кімнаті при відчинених дверях я зовсім його не чую.

Також я замовляв в цьому магазині дроти від акумулятору до інвертора 1,5 метри на 25 квадрати. Вони якісні.
    Але хочу передати привіт людині яка їх обжимала) На обох проводах з одного боку термоусадка червоного кольору а на іншому кінці чорного.))) Якось не впевнена людина була який з цих проводів буде плюсовим, а який мінусовим))) Це мєлоч. Але треба бути уважним. Провода чудово працюють і не гріються.

Достоинства:
    Працює. Якісна збірка. Достатньо тихий (думав буде шумнішим)
    Недостатки:
    Один раз перезавантажував, щоб він розпочав продовжувати заряд акумулятора
    • Продавец  JWATT

Дуже вдячні за відгук.
      А з кабелями схоже стажер трохи був неуважний... Та зрозумійте, при такому навантаженні навіть кава завжди холодна)
      Ще раз перепрошуємо.
      Звісно, для професіоналів це вже новий жарт))) Дякуємо за розуміння!

• Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JWATT. Номинальная мощность: 3.2

Швидко приїхав, підключили з 100а батарею, все працює. Налаштування просте, є відео на ютубі.

Достоинства:
    Ціна, якість, функціонал
    • Продавец  JWATT

Дякуємо за відгук!)

• Сергій Ш***

А яке навантаження і скільки час автономної роботи?

• Кирило К***

Навантаження 300-2200Вт (пікові навантаження короткочасові, тостер, свч та інше)
      Запускали вертикальну пралку на цикл та мультипіч
      при навантаженні 450вт протягнуло 6г+ ще й залишався заряд, напруга була 25,6В

• Сырых В***

Хороший инвертор, никаких проблем

Достоинства:
    Работает без проблем
    Недостатки:
    Шумный
  • Назар Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальная мощность: 3

Не беріть цей хлам,він за 6 місяців 2-а рази згорів,хоча були дотримані всі правила встановлення безпеки,характеристик,гарантія в них 0,сервіс 0.Я думав, що це серйозний сайт,а це шарашкіна кантора.Він виявився бракований,я надав всі докази,у відповідь почув відмову.Він не працює адекватно,з панелями і акумоляторами,підмісу толком ніякого.Просто не хочеться,щоб хтось ще попав на гроші.Поставив зараз на це саме обладнання інший інвертор,все працює як годинник.Висновок краще заплатіть трохи дорожче,але будете мати якість і гарантію.Більше на Розетці вжиті нічого не куплю і всім розкажу.Просто викинув гроші на вітер.Надіюсь суд розставить всі крапки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Багато

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Аліна Н***

Доброго дня підкажіть будь ласка яку марку взяли в замін?

• Микола

Крута річ, рекомендую

Доброго дня, Микола. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальная мощность: 3

Прислали брак! На вопросы не отвечают! Отдал в ремонт за свой счёт!

Недостатки:
    Брак
    • Костянтин М***

А чого за свій рахунок, якщо рік гарантії?

• Юрий С***

Прислали оказывается не брак! А вот инструкцию прислали левую, из за чего было не правильное подключение кабеля и по итогу,что-то сгорело. По инструкции кабель от аккумулятора подключается в гнездо для солнечных панелей. Как итог ,что-то сгорело и сейчас мастер разбирается. Спасибо розетке за инструкцию которая привела к поломке!

• Олексій М***

там на корпусі є позначки PV - сонячні панелі, BAT - акумулятори.
      + отвори під різний переріз дротів
      немає слів...

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Номинальная мощность: 3

Доброго дня. Відсутня інструкція з використання на українській або російській мові. Можливо є в електронному варіанті? Прошу надіслати.

• Руслан Ш***

Що до переводу,Я вибачаюсь,е можливість включити камеру телефону і увімкнути перекладач, працюе доволі непагано )