Отзывы покупателей о Гамак подвесной портативный уличный 300х200 лежак для дачи отдыха путешествий туризма с чехлом и креплениями желто-синий Pavlysh LK16

Код:  507951929
Оценка пользователей 4.85/5
  • Назар П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с серым

хорошая вещь за свои деньги, приносит позитивные эмоции

Достоинства:
    прочный
    Недостатки:
    недолговечная веревка, быстро перебирается
    • Продавец  kostor

• Вита
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Зеленый с серым

Замовляли два гамака сіро-рожевий та сіро-зелений. З передоплатою. Прийшли обидва блакитно-синього кольору. Продавець не висвітлює актуальну наявність товару.

Достоинства:
    Якість непогана
    • Продавец  kostor

• Вита
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый з розовым

Достоинства:
    Якість непогана, укомплектований повністю
    • Продавец  kostor

• Дарія Б***

Дуже хороший гамак

• Александр С***

Доставили быстро

Достоинства:
    Большой
    • Продавец  kostor

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый з розовым

Гамак,як на зображені. Відповідає опису. Дуже широкий,яскравий. За такі гроші супер. Рекомендую.

• Поліна Ф***

Задоволені покупкою

• Таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Серый з розовым

Гамак не поганий але прийшов не той колір який я замовляла але це не проблема для мене
    стропи дійсно не дуже міцні але мою вагу витримують незнаю як буде далі

Недостатки:
    Відіслали не той колір і стропи не дуже сильно міцні
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам в особисті.

• Павло Б***

Вогонь

• Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный с серым

Замовив цей гамака!!Гамака чудовий, тканина дихаюча,міцний.моя вага 75кг витримує добре!!!

• Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный с серым

Сам гамак вроде хороший, но стрепы конечно беда. Какие-то канатики сомнительного качества, короткие, под весом 140 кг одна порвалась

Достоинства:
    Сам гамак неплохой
    Недостатки:
    Плохие стрепы
    • Продавец  kostor

Дякуємо за відгук. У комплекті до гамака йдуть саме стропи, розраховані на навантаження до 250 кг. Вони можуть порватися лише у випадку перевищення цього навантаження або якщо закріпити їх, наприклад, на дереві з гострою корою — у такому разі з часом від тертя матеріал може протертися, що є нормальним явищем для будь-яких стропів. Рекомендуємо використовувати гладкі точки кріплення або додатковий захист, щоб продовжити термін їх служби.

• Ольга Р***

Дуже зручний гамак!
    Брали двохмісний, з чоловіком вдвох вміщаємось та комфортно себе почуваємо!

Достоинства:
    Зручний, міцний, легкий, в складеному вигляді займає дуже мало місця
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  kostor

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный с серым

Дякую за оперативний зв'язок та швидку доставку!
    Товаром задоволена. Дуже компактний, легкий та при цьому міцний гамак.
    Окремо звернула увагу на те, що гамак не має фабричного запаху, для мене це перевага.
    Дуже дякую

• Віталій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный с серым

За таку ціну ідеал, якість гамака чудова, якщо замінити карабіни то можна зробити гамак іще легшим

Достоинства:
    Широкий, можна висіти вдвох
    • Продавец  kostor

• Таня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный с серым

Гамак супер!!! Великий,дві дорослі людини вміщається без проблем, купляла дитині))) якість гарна, легкий, компактний дитина в захваті)і не тільки))

• Алексанлр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный с серым

Прийшов без упаковки , хотів на подарунок, не класно)

• Алексанлр Н***

Отстой

• Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Желтый с серым

Гамак чудовий! Ніяких недоліків, все відповідає опису. Дуже подобається. Дякую!

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Темно-зеленый

Ідеальний зручний гамак. Швидко встановив між деревами й одразу ліг відпочивати. В чохол пакується без мороки, навіть після використання.

• Георгій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Сине-желтый

Гамак дуже класний. Кріплення в комплекті надійні. Колір не вигоряє на сонці.

• Полина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный с серым

Крутий гамак як для себе, так і на подарунок! Тримає вагу добре, тканина не рветься. Спати в ньому комфортно.

• Кирило А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Синий

Все круто! Розмір дозволяє повноцінно розслабитися навіть удвох. Не провисає і не тисне в спину. Ми з дружиною дуже задоволені! Дякуємо)

• Юрий Д***

Брав для подорожей.
    Монтаж займає кілька хвилин, кріплення надійні. У складеному вигляді компактний, тому зручно брати в похід.

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Темно-зеленый

Гамак виявився дуже зручним. Тканина міцна, приємна на дотик, витримує двох дорослих без проблем. Легко складається в чохол, не займає багато місця в рюкзаку.

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Желтый с серым

Подарував друзям цей гамак. Дуже задоволені якістю товару, хороший та міцний!

• Марк К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Сине-желтый

Гамак ідеальний для відпочинку на дачі. Хороша якість!

• Мария К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Синий

великий крутий гамак

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный с серым

Гамак відповідає опису, хороший!

• Юлия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Темно-зеленый

Прикольний гамак, просто підвішується, міцний!

• Таня
    Продавец: kostor. Цвет: Желтый с серым

На перший погляд гамак мені зовсім не сподобався, але коли я його повісила, то побачила, який він насправді великий і зручний. На ньому можна лежати в будь-якій позі, як тільки захочеш. Стропи також спочатку здалися мені неміцними, але думка знову змінилася.

Достоинства:
    Зручний мʼякий можна лежати як хочеш
    • Продавец  kostor

• Анна Л***
    Продавец: kostor. Цвет: Темно-зеленый

Прийшов розовий колір, якість жах!!!

Недостатки:
    Прийшов розовий колір, якість жах!!!