Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мангал-валіза MZavod дворівневий на 10 шампурів 3 мм (MV10-3)

Оценка пользователей 4.23/5
  • Ольга Л***

Мангал дійсно метал 3мм, але не сподобались низькі бортики та коротенькі та тонкі ніжки, під час приготування треба нахилятись

Достоинства:
    Міцний метал
    Недостатки:
    Короткі тонкі ніжки
    • Представник бренду

Ольго, дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своїми враженнями! Раді, що Ви відзначили міцність металу - це дійсно одна з ключових переваг цієї моделі. Водночас нам шкода, що висота ніжок та конструкція бортиків виявилися для Вас не зовсім зручними під час використання. Ця модель розроблена як компактний і мобільний варіант (формат “валізи”), тому має більш легку та занижену конструкцію. Але ми обов’язково врахуємо Ваші зауваження - вони дуже цінні та допомагають нам покращувати продукцію. Дякуємо за Ваш чесний відгук!

• Иван Т***

Всё Супер, Рекомендую

Достоинства:
    Качество Металл точно 3 млм
    • Представник бренду

Доброго дня! Щиро Дякуємо за Ваш вибір та чудовий відгук! Гарних та якісних покупок!

• Александр В***

Дякую за товар! Ви молодці

Достоинства:
    Шикарно виходить
    Недостатки:
    Хлопці, зробіть кращі ніжки ( бажано трохи вищі ) та кращі кріплення, бо не дуже файно заходять..
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Нам важлива Ваша оцінка.
      Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання мангалу.

• Тарас К***

В целом хороший мангал,но ножки не особо устойчивые если не впихнуть в землю не туда всунули ручку, как итог после первой жарки нес по мосту и мангал раскрылся, одна ножка улетела сквозь мост под воду(

Достоинства:
    Удобный и мобильный
    Недостатки:
    Устойчивость ножек и брак с ручкой
    • Представник бренду

Спасибо за ваш выбор и комментарии, замечания учтем - но в общем по поводу ножек так и задумывалось, что мангал вставляется в землю

• Виталий А***

Достоинства:
    Огонь

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Нам важлива Ваша оцінка.
      Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання мангалу.

• Андрій Г***

Товар відповідає опису. Товщина сталі 3мм . Шви хороші цільні. Збирається розбирається легко. Готуйтесь до того що виріб буде повністю покритий мастилом. Так що для першого використання потрібно буде обпалити.

Недостатки:
    Короткі ніжки .
  • Анатолий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Metall_Safe

Сам по себе мангал не плохой, но: гайки плохо приварены ( держатся на соплях), мангал развалился при первом использовании. Ножки слабые , одну согнуло на резьбе . Короче, нужно допиливать .

Достоинства:
    Толстый метал
    Недостатки:
    Сварка, ножки, первый раз прислали не тот мангал
    • Продавец  Metall_Safe

Доброго дня, Анатолий Орлов! Нам дуже прикро, що прийшов товар з недоліками, Ви можете звернутись до нас та ми вирішимо питання по ніжкам. За таку помилку ми пропонуємо Вам персональну знижку на наступне замовлення. Напишіть нам ми з вами зв яжемось наблийшим часом.

• Сергей К***

Песня

• Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за вибір нашої продукції та відгук. Нам важлива Ваша думка. Приємно, що сподобався. Будемо раді новим відгукам, в нас ще є великий асортимент для вибору аксесуарів: набори подарункові, набори шампурів, решітки та інше. Приємного користування та чудового дня.

• Олександр К***

Метал добротний, єдине що - ніжки короткуваті, але як і зазначалось.
    Товар гідний своїх грошей

Дякуємо за позитивну оцінку
      Ми дотримуємося зазначених в описі характеристик. І доречі наши конструктори розраховували оптимальних розмір ніжок - якщо робити вищими, мангал став би не таким зручним у користуванні і буде хитатись. Але це справа смаків.
      Гарних вам шашликів)

• Виталий А***

Удобный, быстро собирается, металл тройка действительно, красиво смотрится

Достоинства:
    Цена качество отлично
    Недостатки:
    На первый взгляд немножко тонкие ножки
    • Представник бренду

Доброго дня. Величезне спасибі за відгук. Нехай цей мангал прослужить Вам довгі роки. Що стосується ніжок - вони зроблені зі сталевого прута товщиною 10 мм і для таких навантажень - це більш ніж достатньо.

• Олексій

Зручний мангал, меншого розміру брати немає сенсу, мається на увазі по кількості шампунів.

Недостатки:
    Варто передбачити більш високе розташування, ножем закороткі. Довелося самотужки робити доопрацювання.
    • Представник бренду

Добрий день.
      Дякую Вам за позитивний відгук. Щодо ніжок - їх довжина визначалася за декількома факторами: стійкість мангалу під час використання, зручність транспортування (ніжки легко поміщаються всередину складеного мангалу), надійність конструкції.

• Ігор А***

Непоганий мангал, товстий метал, складається чітко.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш вибір та відгук!
      Нам важлива Ваша оцінка!

• Сергей Щ***

Наче більш менш, але дуже короткі ніжки

Доброго дня!
      Ми дуже вдячні Вам за вибір нашої продукції. Зауваження стосовно ніжок - обов'язково розглянемо.