Отзывы покупателей о Набор женских бесшовных трусиков-слипов, 3 шт, лазерная обработка, невидимые под одеждой, базовые цвета, р. S

Оценка пользователей 4.5/5
  • Елена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: XL. Цвет: Кофейный

Качество отсутствует ! О слова вообще!!! Скользкий не держатся ,тянутся до размера слона! Ужас просто какой то! Деньги потрачены зря!!!

Достоинства:
    Нет!
    Недостатки:
    Во всем!
    • Продавец  Avera Market

Дякуємо за зворотний зв’язок.

Хочемо звернути увагу для вас і інших покупців: дана модель виготовлена з якісної мікрофібри (85% поліамід, 15% еластан) — це не бавовна, а сучасний матеріал, який має гладку текстуру, високу еластичність і практично не відчувається на тілі. Саме тому такі трусики не виділяються під одягом і дають ефект «другої шкіри».

Цю модель ми продаємо вже тривалий час, і вона має багато позитивних відгуків від клієнтів, які відзначають комфорт, посадку та якість матеріалу.

Щодо посадки: при неправильному підборі розміру будь-яка безшовна білизна може сидіти не так, як очікується. У нашому описі є чітка розмірна сітка, і при виборі за параметрами модель сідає комфортно та добре тримається.

Ми впевнені в якості товару: перед відправкою кожна одиниця перевіряється, а матеріал повністю відповідає заявленому складу та характеристикам.

Рекомендуємо звернути увагу на правильний підбір розміру — у більшості випадків це повністю вирішує подібні ситуації. Якщо потрібна допомога — завжди готові підказати.

• Елеонора Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: S. Цвет: Кофейный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовляла нижню білизну в цьому магазині й залишилась дуже задоволена покупкою. Якість виробів приємно здивувала - тканина м’яка, комфортна до тіла.
    Окремо хочу відзначити обслуговування: зі мною швидко зв’язались для підтвердження замовлення, доставка була оперативною, а товар прийшов акуратно та надійно запакованим.

• Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: L. Цвет: Кофейный

Мені сподобалось, на тілі не відчувається, зручно і тканина приємна!

• ирина и***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: XL. Цвет: Кофейный

Чудова якість,але не вгадала з розміром

Достоинства:
    Приємні до тіла
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: XL. Цвет: Кофейный

Швидко відправили, якість - відмінно! Розмірам відповідає. Дякую за бонус)

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: L. Цвет: Кофейный

Хорошие трусики.Не видимые под одеждой.Ответственный продавец,быстрая отправка.Рекомендую

Достоинства:
    Всё отлично
  • Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: M. Цвет: Кофейный

Гарний товар, проте брати краще на розмір менший, взяла свій звичайний- сповзають... треба вшити...

Достоинства:
    М'яка приємна тканина
    Недостатки:
    Сповзають, треба вшивати. Беріть на розмір менший...
  • Наталія П***

Гарні трусики)

Достоинства:
    Якісні
  • Дмитрий К***

Все норм

• Тетяна К***

Усе гарно!

Достоинства:
    Дуже гарна якість. Ціна теж супер.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: L. Цвет: Кофейный

Товар сподобався. Тканина приємна до тіла, не видно навіть під тонким одягом

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: M. Цвет: Кофейный

Якісні трусики. Ідеально підійшли. Гарні кольори.

Недостатки:
    Трішки нижча посадка ніж очікувала.
  • Євгенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: S. Цвет: Кофейный

Якісні трусики, гарного упаковані, сподобались. Швидко відправили.

Достоинства:
    Якісна тканина, гарні кольори
    Недостатки:
    Посадка трохи нижче ніж очікувала
  • Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: XL. Цвет: Кофейный

Добрый день,спасибо мне понравился Ваш товар,желаю Вашему магазину удачи и процветания!

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: XL. Цвет: Кофейный
    • Общее впечатление

На жаль, мені не дуже підійшли: талія дуже низька, і близько не середня.

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:
    Низька талія
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Продавец  Lunea

Дякуємо Вам за відгук.
      Шкода, що модель не повністю підійшла за посадкою. Хочемо уточнити, що безшовні трусики цієї серії виготовлені з еластичної тканини. Якщо обрати розмір, що більший за необхідний, виріб може розташовуватися нижче на талії та не створювати очікуваної середньої посадки.

Наша розмірна сітка відповідає фактичним параметрам виробу, і для безшовних моделей ми завжди рекомендуємо орієнтуватися на свої точні виміри — еластична тканина добре тягнеться і найкраще сідає саме у відповідному або ближчому до меншого розмірі.

Якщо буде потреба підібрати точніший розмір або іншу модель із бажаною висотою талії — із задоволенням допоможемо.

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avera Market. Размер: XL. Цвет: Кофейный

Висока якість білизни! Коричневий вживу виглядає набагато краще, гарний шоколадний колір. На фігуру сідають ідеально, під вузькою спідницею взагалі не видно.
    Окремо хочу відмітити, що Продавець відправив покупку дуже швидко, запаковано добре. Буду замовляти ще, рекомендую.

Достоинства:
    Якість, сервіс