Топи продажів

Отзывы покупателей о Весы карманные, высокоточные, ювелирные электронные 0,1-500 гр

Оценка пользователей 4.61/5
  • Отзывы про товар продавца FlashShop
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Були у використанні аналогічні. Протрималися більше п'яти років. Сподіваюсь ці прослужать не менше. Дякую за подарунок!

Достоинства:
    Справні, чутливі, з батарейками, із захисною кришкою
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Лариса Ц***

Отримала ваги, була приємно здивована , що не велику ціну такі ваги. Важать точно , зручні , не великі , зручно носити навіть в кишені . В комплекті є батарейки . І бонус від продавця - гірлянда . Дякую
    Раніше замовляла такі ваги, то вони прийшли без батарейок та несправні .
    Тому раджу всім цього продавця !

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ларисо! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Євген П***

Нормально показують вагу дрібних предметів.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный

дуже надійні ваги, довго користуюсь

Достоинства:
    чудова якість,користуюсь довгий час
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Анастасіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Евгений Б***

Хорошие веса как за такие деньги

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    ...
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Євгене! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Каріна

дешеві ваги, але нормально працюють, покупкою задоволена

Достоинства:
    ціна, добре працюють
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Каріно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Андрей Г***

Товаром задоволений , те що треба

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Андрію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олександр

Дякую за нашвидку відправку якісного товару!
    Ваги дуже зручні.
    Брав для спецій - саме то!

Достоинства:
    Дуже зручні
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Карина Б***

Все отлично работает, компактные, батарейки в комплекте, цена просто прекрасная

Достоинства:
    Цена, компактные
    • Продавец  FlashShop

• Віктор П***

Все добре, дякую

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Вікторе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана

Дякую за додатковий подарунок, дуже сподобався

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Алевтина Ш***

Дякую за чудове обслуговування й оперативну доставку. Все вчасно ще й з приємним бонусом)

Достоинства:
    Все чудово працює. Батарейки йшли в комплекті.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Алевтино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владислав М***

Товар повністю відповідає заявленим характеристикам.

Достоинства:
    ціна/якість
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Дарья К***

дуже швидка доствка, приемний продавець, рекомендую на 100%
    дуже дякую за подарунок !!!

Достоинства:
    Супер продавець
    • Продавец  FlashShop

"Добрий день,Дарья! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"

• Наталія Д***

Дякую гарні ваги.

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Станислав В***

За 200 гривень - топ. Не треба чекати вiд них чогось ще. Працюють.

Достоинства:
    Цiна
    Недостатки:
    Якiсть
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Руслан Б***

Если нужно взвесить грамовку до 10 - нормальные весы. Есть обнуление тары.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    не смог понять
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Руслане! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Саша К***

дуже неточний прилад, при зважуванні запечатаного йогурту 260 показує погоду на марсі, вкрай не раджу.
    при зверненні до продажника, починається Ваш відгук дуже важливий для нас. перші два звернення просто не читають, зняв два відео та купу фотографій, навіть не дивилися.
    залишив, бо ліньки з ним возитися

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    дуже неточний !
    • Продавец  FlashShop

Нам щиро шкода, що у вас склалося таке враження. Ми цінуємо кожного клієнта і завжди прагнемо знайти найкраще рішення в будь-якій ситуації.

Ваш відгук нас здивував, адже ми пропонували вам обмін товару, проте ви вирішили не скористатися цією можливістю. Вся переписка у кабінеті Rozetka чітко підтверджує, що ми не ігнорували ваше звернення, а навпаки – намагалися допомогти вам у вирішенні питання.

Наша пропозиція залишається актуальною, тож якщо ви зміните своє рішення – просто дайте нам знати, і ми обов’язково знайдемо оптимальне рішення.

Ми завжди на боці наших клієнтів і робимо все можливе, щоб кожна покупка приносила тільки позитивний досвід!

• Саша К***

показывает белиберду, выброс денег
    крышка хрупкая, ушки тоже сломались

Достоинства:
    Недостатки:
    сломался
    • Валерія Є***

А навіщо ви важите на вагах до 200 щось важче,ніж 200??

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Я так понял большинство не знает как калибровать. В идеале нужен эталонный вес. Я взял не эталонный но близко к нему. 5 монет по 2 грн весят 20 грамм. Монета в 1 грн(новая) весит 3,3 грамма. Да можно калибровать не только 200 грамм, но и 100, 50, 30, 20, 10 грамм, вес калибровки регулируется после нажатия кнопки UNITS и когда замигает 200 грамм, нажимайте кнопку TARE и выбирайте нужный калибровочный вес. Но монеты не весят ровно по 4 грамма , одна 3,97 другая 4.03 . Но примерно 5 монет это 20 грамм.
    И другим комментатором, конечно они не предназначены для измерения миллиграмм, для этого нужна точность не сотые, а тысячные грамма. Эти подходят для измерения десятый и относительно точно сотых грамма.

Достоинства:
    Отличные весы, достаточно точные - пару сотых грамма и то нет эталонного веса для калибровки.
  • Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TSV. Наибольший предел взвешивания: 0.1. Цвет: Серебряный

Важу ними сушені мухомори.

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Наибольший предел взвешивания: 0.1

Розібрався як калібрувати ваги (у мене завищували показання на 10), або змінювати максимальний діапазон вимірювання. На ввімкнених вагах затискаєте кнопку UNITS. Засвітиться максимально можливий діапазон виміру. У мене у вагах при заводському діапазону 100г максимально можливий 1000. Кнопкою TARE, змінюємо діапазон на необхідний - я виставив 100. І тут два варіанта. 1 якщо у вас є ювелірні гирі - натискаєте кнопку UNITS - Ставите гирю для мого прикладу 100г. Або 2 варіант - вимикаєте ваги. Після цього ваги - запрацювали коректно.

• Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Дима
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Хорошие весы, взял для рыбалки, работают как я и хотел. Очень чётко показывают веса даже до 1 г. Можно спокойно работать с десятыми грамма. Управление очень понятное, хорошие функции. Также хочу отметить хорошего и вежливого продавца и оперативную доставку.

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Digi Digital. Наибольший предел взвешивания: 0.1. Цвет: Черный

На днях купил данные весы. Решил проверить взвесив украшение с биркой. Вес соответствует указанному на бирке. Позже взвесил еще несколько и все ок. Весы полностью себя оправдывают и цена хорошая

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Светло-серый

Працюють як треба, іноді є відхилення в сотих алє в цілому дуже добрі за таку ціну.

Достоинства:
    Показує точну вагу, ціна.
  • Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Використовую для приготування блюд (важу інгредиєнти до 50 гр). Їх точність, для моїх потреб, цілком достатня.

Достоинства:
    Відповідає вказаним характеристикам.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Все дуже швидко. Продавець звʼязався зі мною та все підкоректіровав.

Достоинства:
    Все як на сторінці. Товаром довольна
  • Шатов А***

За свои деньги очень даже хорошие весы

Достоинства:
    Цена
  • Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SVETIKI. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Оформляла весы с самовывозом. По указанному адресу встретилась с парнем, который распечатал упаковку и проверил работоспособность. Товар соответствует описанию. Для проверки точности весов, можно взвесить 2грн. (Металические) их вес 4 грамма. Не маловажно-взвешивание должно происходить на ровной и гладкой поверхности!!! Батарейки в комплекте. Покупала для контроля веса живности(летучей мыши), так как для поддержания жизнедеятельности, важен каждый миллиграмм. Покупкой довольна!

Достоинства:
    Весы точные, вплоть до сотых. Есть подсветка. Есть кнопка «тара». Удобные в использовании. Легкие. Компактные.
    • Блонський д***

Это мышь???

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Наибольший предел взвешивания: 0.5

Це оптимальний варіант що є за таку ціну на Українському ринку на осінь 2024 рок. Точність вимірювання до сотих була важлива при виборі ювелірних ваг, тому я вважаю що це є найкращий вибір із бюджетного сегменту ринку!

Достоинства:
    Ціна-якість, точність вимірювання (додам фото)
    Оперативність, через 18 годин після замовлення, товар був на точці видачі
    Недостатки:
    Що скажеш коли їх немає, тому просто дякую)
    • Продавец  GETLUX

• Sergei K***

Рекомендую. Жодних проблем з вагами. Навідь батарейки нові.

Достоинства:
    Усе працюе згідно опису
  • Сергей З***

За свою цену, нормально даже меряет. Пробовал на лабораторных гирьках

Достоинства:
    Цена, неплохая точность
    Недостатки:
    Нет за эту цену
  • Таня Л***

Отримала швидко,все працює, дякую продавцю.

Достоинства:
    Працюють і є батарейки
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Таня, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Наибольший предел взвешивания: 0.1. Цвет: Серебряный

Укомплектованы батарейками.Вес монеты 1грн. показали 3,31 грамма (заявлено 3,3).Взял проверять давление иглы проигрывателя на пластинку.Покупкой доволен,спасибо.

Достоинства:
    Точные.
    Недостатки:
    Нет.
  • Вероніка Б***

Класні ваги, працюють чітко. Купувала для кондитерської справи. Дуже допомагають і чудово виконують необхідну функцію. Я задоволена.
    За розміром вони невеличкі, тому звертайте на це увагу, кому це потрібно.

Достоинства:
    Точні, зручні.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ярослав Ш***

Точность измерения соответствует. За свою цену лучший вариант.

Достоинства:
    Точность, диапазон измерения