Отзывы покупателей о Весы карманные, высокоточные, ювелирные электронные 0,1-500 гр

Оценка пользователей 4.61/5
  • Отзывы про товар продавца FlashShop
  • Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Нормально показують вагу дрібних предметів.

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Наталія Д***

Дякую гарні ваги.

• Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Станислав В***

За 200 гривень - топ. Не треба чекати вiд них чогось ще. Працюють.

Достоинства:
    Цiна
    Недостатки:
    Якiсть
    • Продавец  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серебряный

дуже надійні ваги, довго користуюсь

Достоинства:
    чудова якість,користуюсь довгий час
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Анастасіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Саша К***

показывает белиберду, выброс денег
    крышка хрупкая, ушки тоже сломались

Достоинства:
    Недостатки:
    сломался
    • Валерія Є***

А навіщо ви важите на вагах до 200 щось важче,ніж 200??

• Евгений Б***

Хорошие веса как за такие деньги

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    ...
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Євгене! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Саша К***

дуже неточний прилад, при зважуванні запечатаного йогурту 260 показує погоду на марсі, вкрай не раджу.
    при зверненні до продажника, починається Ваш відгук дуже важливий для нас. перші два звернення просто не читають, зняв два відео та купу фотографій, навіть не дивилися.
    залишив, бо ліньки з ним возитися

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    дуже неточний !
    • Продавец  FlashShop

Нам щиро шкода, що у вас склалося таке враження. Ми цінуємо кожного клієнта і завжди прагнемо знайти найкраще рішення в будь-якій ситуації.

Ваш відгук нас здивував, адже ми пропонували вам обмін товару, проте ви вирішили не скористатися цією можливістю. Вся переписка у кабінеті Rozetka чітко підтверджує, що ми не ігнорували ваше звернення, а навпаки – намагалися допомогти вам у вирішенні питання.

Наша пропозиція залишається актуальною, тож якщо ви зміните своє рішення – просто дайте нам знати, і ми обов’язково знайдемо оптимальне рішення.

Ми завжди на боці наших клієнтів і робимо все можливе, щоб кожна покупка приносила тільки позитивний досвід!

• Каріна

дешеві ваги, але нормально працюють, покупкою задоволена

Достоинства:
    ціна, добре працюють
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Каріно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Андрей Г***

Товаром задоволений , те що треба

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Андрію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олександр

Дякую за нашвидку відправку якісного товару!
    Ваги дуже зручні.
    Брав для спецій - саме то!

Достоинства:
    Дуже зручні
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Руслан Б***

Если нужно взвесить грамовку до 10 - нормальные весы. Есть обнуление тары.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    не смог понять
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Руслане! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Наталія

Були у використанні аналогічні. Протрималися більше п'яти років. Сподіваюсь ці прослужать не менше. Дякую за подарунок!

Достоинства:
    Справні, чутливі, з батарейками, із захисною кришкою
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Карина Б***

Все отлично работает, компактные, батарейки в комплекте, цена просто прекрасная

Достоинства:
    Цена, компактные
    • Продавец  FlashShop

• Віктор П***

Все добре, дякую

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Вікторе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Лариса Ц***

Отримала ваги, була приємно здивована , що не велику ціну такі ваги. Важать точно , зручні , не великі , зручно носити навіть в кишені . В комплекті є батарейки . І бонус від продавця - гірлянда . Дякую
    Раніше замовляла такі ваги, то вони прийшли без батарейок та несправні .
    Тому раджу всім цього продавця !

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ларисо! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана

Дякую за додатковий подарунок, дуже сподобався

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Алевтина Ш***

Дякую за чудове обслуговування й оперативну доставку. Все вчасно ще й з приємним бонусом)

Достоинства:
    Все чудово працює. Батарейки йшли в комплекті.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Алевтино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Владислав М***

Товар повністю відповідає заявленим характеристикам.

Достоинства:
    ціна/якість
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Дарья К***

дуже швидка доствка, приемний продавець, рекомендую на 100%
    дуже дякую за подарунок !!!

Достоинства:
    Супер продавець
    • Продавец  FlashShop

"Добрий день,Дарья! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Зважую дози добрив для рослин

Достоинства:
    Норм все. 100% коштують своїх грошей

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PiPo. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Придбала для кави, працює

• Омелян
    Отзыв от покупателя. Продавец: UKV-Mart. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серебряный

Похибка 0.5 грн, при зважуванні до 100 грн. Що для домашніх потреб цілком достатньо, але ніяк не для ювелірки. Та за цю ціну, не варто і очікувати 0.1 грн точність. Але!!! Таке враження що були у використанні.

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый

Клеві, точни зручни

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VMP. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый

Великолепно работают...

• Продавец  VMP

Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!

• Пришвицына Т***

Весы пришли быстро, как было указано в заказе, спасибо. Весы точные, проверила. Рекомендую.

Достоинства:
    цена и качество
    Недостатки:
    пока не обнаружила

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nitro-shop. Наибольший предел взвешивания: 0.1. Цвет: Серебряный

Хорошое качество в сравнении с ценой

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NandK. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Серый

Отримав, перевірив, все працює. Не зрозуміло, навіщо в пакетик із вагами насипали цукру?

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Наибольший предел взвешивания: 0.5. Цвет: Светло-серый

• Остап Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Наибольший предел взвешивания: 0.1. Цвет: Серый

Загалом добре міряє, за таку ціну відмінні ваги, тільки батарейки були браковані, поставив свої

• Віктор К***

Швидко і якісно

• Артем У***

Замовляв 2 позиції. Друга при розпакуванні виявилась з криво розташованою платформою для зважування. Довгий час доставки біля тижня.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    брак

• Ігор

Гарні ваги. Все точно вимірюють.

Достоинства:
    Компактні
    Недостатки:
    Не виявив

• Руслана
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Наибольший предел взвешивания: 0.2

Ваги свою функцію виконують, брала для звуження чаю

Достоинства:
    Компактні, зручно брати в дорогу
  • Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УКВ КиеВ. Цвет: Серый

Працюють добре, мають різні шкали, легкі в керуванні. Працюють вже багато років.

Достоинства:
    Недостатки:
    Потрібно іноді змінювати батарейку.
  • Валерий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Наибольший предел взвешивания: 0.2. Цвет: Серый

Работают!!!

Достоинства:
    Включаются и выключаются.
    Недостатки:
    Пока не наблюдал.
    • Продавец  Lemeshop

• Макс

Нормальные весы ща свою цену!

Достоинства:
    Точный вес! Проверял на новой 1 гривне монете вес её по стандарту 3.30 грамма весы показали 3.28грамма считаю что это более чем норма!