- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь всього тиждень, але загалом враження непогані. Брав проти комарів, і не прогадав. Проти мух теж діє, хоча й не фатально - лише спалює крила (внутрішній садист задоволений).
Прочитав багато відгуків, і у всіх одна й та ж претензія: не працює, не б'є комах тощо. Гадаю, це загальна проблема усіх мухошокерів цього бюджетного ряду: акумулятор 4V на 400 mA - це ні про що. Вистачає ударів на десять-двадцять, при чому після одноразового натискання на кнопку заряд у 3500V на сітці ще деякий час зберігається, навіть якщо вимикач уже "OFF". Сіточка на ракетці із ніжного алюмінію, і якщо ненароком деформуєте і будете вирівнювати - майте на увазі, що спершу ракетку треба розрядити. Якщо я правильно зрозумів, то там всередині просто конденсатор, і після кожного удару його потрібно зарядити заново. Як на мене - навантаження на такий слабенький акум надмірне. Я для себе виробив наступну тактику: затискаю кнопку на одну секунду, а потім махаю хвилини дві-три, доки не спрацює. Якщо треба - натискаю повторно.
Загалом - свою функцію виконує, і виконує ефектно. Був би акум серйозніший - ціни б йому не було (і в буквальному сенсі теж). А так за свої гроші - цілком пристойний агрегат для веселої помсти нічному кровопивці.
P.S. Під час написання відгуку було підшмалено іще одного комара. Рекомендую.- Достоинства:
- Пече комах, як треба.
- Недостатки:
- Слабкий акумулятор.
- Данил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
класная штука думал будет неэффективна
- Достоинства:
- батарею держит хорошо
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава штука але на твердих поверхнях муху вбити практично не реально, тому що щоб муха не встигла взлетіти потрібно бити швидко, а конструкція може розлетітися.
- Достоинства:
- Місяць як користуюся кожен день акумулятор ще не заряджав
- Недостатки:
- Зберігає ток, щоб її повністю виключити потрібно об щось розрядити, тому дітей я б не пускав, б'є неприємно)
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перестала працювати після 3 нажимів. Тепер сама періодично може стрельнути - коли завгодно.
- Недостатки:
- Хлам. Ламається після 3 натискань
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Посмалив всіх мух,прикольна цяцька!)))))
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мухобійка бомба, купили з чоловіком дві))) класна іграшка, навіть в дворі вже комарів і мух нема, всі посмалили
- Достоинства:
- Класно павукам по одній лапкі піджарювати і мухи прикольно димлять
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість, дуже ефектно, рекомендую
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий гаджет від комах.
- Достоинства:
- Швидко знищує. Заряджається від мережі. Акумулятор тримає довго.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює на всі 100
- Достоинства:
- Легка встроєний акамулятор
- Недостатки:
- нема
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарна штука
- Олександр Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цією мухобійкою набагато важче вбити муху ніж звичайною. Вона з пластику і бити сильно по меблям небезпечно, але навіть якщо по чомусь м'якому б'єш, то муза встигає втікти, це тільки наліту можна випадково вбити або восени соних мух
- Достоинства:
- Класно когось злякати
- Недостатки:
- Не від мух
- Данил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дал своей девушке, после работы бегает по квартире уничтожая нечисть, которая каждый день налетает с балкона. Ей нравится.
- - -***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна мухобійка. Зі своєю функцією на всі 100% справляється
- Достоинства:
- Моментальна смерть комах
Немає слідів знищення - Недостатки:
- Неприємний запах після вбивства комахи, але це не страшно