- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Дуже класна хатка для донечки!
Це тепер її найулюбленіше місце в кімнаті
Склалась легко, тканина досить якісна.
Трішки є парниковий ефект всередині, але загалом чудово- Продавец TanSill
Вітаємо, Наталія!
Щиро дякуємо за відгук!
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Намет отримали на наступний день після замовлення. Тканина дуже якісна, складається за 4 хвилин. Дитина задоволена та грається постійно. Дякуємо
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
Вітаємо, Валерія!
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи.
Ваші слова надихають нас підтримувати високі стандарти якості.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Чудовий наметик. Легко збирається. Якісно пошитий, приємна тканина. Дитина в захваті. Покупкою задоволена.
Ірина, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Отличная палатка, материал хороший, плотный, собирается легко.Покупкой довольна, спасибо продавцу за качественный товар!
- Достоинства:
- Плотная ткань,лёгкая сборка
- Продавец TanSill
Анна, вітаємо! Дякуємо за відгук!
Ваша думка дуже важлива для нас і допомагає ставати ще кращими.
Користуйтеся з радістю!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Палатка мне понравилась и малышу тоже. Материал не дешёвая плащевка,плотная ткань. Только немного обидно,что я купила её дороже,сейчас дешевле стоит цена.
- Продавец TanSill
Добрий день, Галина) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Намет просто супер! Дитина в захваті! Нашій донечці 4 роки і це тепер її улюблене місце в кімнаті. Всередині затишно, зробили маленьку халабудку з подушками та лампою, її таємне місце тількки для діток, батьків не пускає)) Намет легкий, але стійкий, не падає навіть коли діти бігають. Справжня дитяча радість! Дякуємо, ми всі в захваті)
Вітаємо, Ольга!
Щиро дякуємо за довіру — для нас це найкраща мотивація працювати ще краще!.
Дякуємо, що обрали наш магазин.
- Костя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Все супер! Быстрая доставка, дети довольны. Спасибо!
Вітаємо, Костянтине!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Дуже приємно чути, що намет сподобався дітям. Нехай дарує багато радості та веселих ігор!
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Долго выбирали игровой домик, этот понравился дизайном своим. Дочь счастиво играет в нем. Очень простая сборка, интуитивно понятная. Ткань приятная на ощупь, плотная, не пахнет. Однозначно рекомендую.
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно чути, що дизайн і якість сподобались вам та вашій донечці. Раді, що збірка була простою, а ігри приносять радість!
Бажаємо багато веселих моментів та щасливих ігор!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Яскравий дизайн, донька одразу полюбила цей будиночок, крутяцький.
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що будиночок так швидко сподобався вашій доньці — це саме те, що ми хотіли створити! Раді, що дизайн вам до вподоби.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
В комплекте удобная сумка для хранения, легко брать с собой, не занимает много места, это идеально
Вітаємо!
Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Дуже приємно чути, що сумка для зберігання справді зручна і робить використання ще комфортнішим.
Гарного користування і будемо раді бачити вас знову!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Замовили на подарунок для доньки. Намет справді, як особистий простір, донька з радістю там проводить час наодинці або з подругами. Стильний дизайн, для справжніх принцес.
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий і теплий відгук!
Дуже приємно чути, що намет став улюбленим особистим простором для вашої доньки та приносить їй радість.
Нехай він дарує ще більше затишних моментів і казкових пригод справжній принцесі!
Дякуємо, що обрали нас, і будемо раді бачити вас знову!