- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Коли ми ще не мали шезлонга, зі сном були постійні клопоти. А тепер, із шезлонгом, малюк у захваті! Все прийшло в гарній упаковці, доставка вразила швидкістю, а якість — відмінна.
Вітаємо, Анатолій)
Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще)
- Євгенія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Шезлонг соответствует описанию, качество на достойном уровне.
Вітаємо, Євгенія!
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи. Ваші слова надихають нас підтримувати високі стандарти якості.
- Герман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Користуємось цим шезлонгом приблизно місяць — загалом задоволені. Дитина не завжди в ньому засинає, але може спокійно полежати 20–30 хвилин, і це вже дуже виручає.
Є вібрація та музика, працюють нормально, заколисування м’яке. Зібрали швидко, конструкція виглядає надійною, тканина приємна.
В цілому за свої гроші дуже гарний варіант, щоб трохи звільнити руки- Продавец TanSill
Добрий день, Герман)
Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще)
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Неймовірно зручний шезлонг!
- Соломія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Шезлонг міцний, стійкий та безпечний — рекомендую всім батькам!
- Станислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Очень довольны этой колыбелью-шезлонгом! Малыш быстро успокаивается и засыпает под мягкие вибрации и музыку. Рекомендую всем родителям!
- Продавец TanSill
Добрий день, Станіслав! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Елеонора Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Легко встановлювати, вск працюює чудово, а малюк щасливий та зайнятий іграшками. Дуже задоволені покупкою!
- Продавец TanSill
Добрий день, Елеонора! Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Олеся О***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Гарна якість, швидка відправка
Дякуємо за відгук!
Раді, що якість і швидкість вас потішили. Завжди стараємось для вас!
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Спасибо, цвет красивый и спокойный, подходит под интерьер.
Дякуємо Вам за відгук!
Раді, що колір Вам сподобався і гармонійно вписався в інтер'єр.
Нехай річ приносить лише задоволення і комфорт!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Мені дуже сподобалось, дуже корисна річ для батьків, які хочуть трохи часу для себе і не хочуть хвилюватись за малюка. Гойдалка дуже зручна, плавно заколисує, вібрація м’яка, не дратує дитину.
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно чути, що гойдалка стала для вас справжнім помічником .
Раді бути частиною вашого затишку!
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Всё отлично, ребёнок в восторге и я тоже!
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що і дитина, і ви залишилися задоволені. Нехай користування приносить лише радість!
- Ніна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Пользуемся креслом каждый день, сын сам хочет поскорее в него. Особенно спасает, когда нужно быстро приготовить ему еду, я сажу малыша в кресло и он начинает успокаиваться, рассматривает игрушки, слушает музыку. Вибрация реально помогает, если он капризничает.
Вітаємо!
Щиро дякуємо за такий теплий та змістовний відгук! Дуже приємно знати, що крісло стало улюбленим місцем для вашого малюка і допомагає вам у повсякденних справах. Раді, що функції музики та вібрації справді приносять користь! Нехай малюк росте щасливим, а крісло ще довго тішить вас зручністю!
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill
Дуже сподобалась, зручне і якісне. Малюк задоволений на всі 100%
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук Дуже раді чути, що товар сподобався і вам, і вашому малюкові Нехай приносить ще більше радості й комфорту щодня!
Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів!