- AI аналіз відгуків39 відгуків: 45% позитивних, 10% нейтральних, 45% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Пропрацював десь чотири дні і перетворився в просто світильник
- Достоинства:
- 4 дні працював добре без нарікань
- Недостатки:
- Технічні неполадки, пропрацював лише 4 дні
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Михаил! Дякуємо за відгук.
Гарного вам дня!
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Покупкой довольна, все подходит
Вітаємо, Катерина)
Вдячні за Ваш відгук.
Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Мені прийшла лампа із зніздом яке відходить. Я не змогла включити лампу, звернулася до продавця вони сказали її відправити назад, на заміну, на іншу модель, або віддадуть кошти. Вже пройшов майже тиждень як я відправила назад бракований товар. Досі ще зі мною ні хто не зконтактувався. Так що коли отримаєте товар на новій почті, обов'язково перевірте чи все працює. Просто я завжди оплачую на перед товар, про безкоштовну доставку, мені не пощастило з цією лампою. Сподіваюся що компанія поверне мої кошти за бракований товар. Відео лампи я скидала продавцю, показуючи що вона не працює, на мить засвітилася та знову вимкнулася.
- Достоинства:
- Невеличка, легка
- Недостатки:
- Не працює належними чином гніздо в даній моделі лампи
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Оксана!
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з цією ситуацією. Наш магазин завжди перевіряє посилки перед відправкою, але під час транспортування логістичними компаніями, на жаль, іноді трапляються пошкодження внутрішніх контактів чи гнізда живлення.
Ми в жодному разі не ігноруємо наших клієнтів. Процедура перевірки браку на складі та оформлення повернення коштів зазвичай займає кілька робочих днів з моменту отримання нами посилки.
- Артур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Якість відповідає опису, рекомендую для користування.
Вітаємо, Артур)
Вдячні за Ваш відгук.
Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.
- Яким Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Компактный размер удобно размещать, но провода хотелось бы подлиннее.
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Лампа не шумить, живиться від пауербанку,. Мені зайшла.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Попри іграшковий вигляд, пастка працює. Без вау-ефекту, але до ранку комарі підсмажуються на сітці.
- Достоинства:
- Працює
- Продавец ТехНестШоп
Добрий день, Юрій) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Не посовітовав би нікому
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо, Олексій! Дякуємо за відгук. Щиро шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням
Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.
Не хвилюйтесь, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою.
- Валентин Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Жахлива річ.
Дрібні мошки ловить, а вже комарів пропускає .. мови немає про більші комахи. Взяв іншу, дешевшу на акумуляторі, то справляється.
Школа, що не прочитав відгуки перед купівлею.- Достоинства:
- Недостатки:
- Без блоку живлення, шнур короткий, ледве світить, не справляється з роботою як в описі.
- Продавец ТехНестШоп
Щиро дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що пристрій не виправдав очікувань.
Звертаємо увагу, що дана модель дійсно працює без вбудованого акумулятора — її слід підключати до мережі, про що зазначено в описі. Також ефективність приладу багато в чому залежить від умов використання: площі приміщення, рівня освітлення, циркуляції повітря та місць скупчення комах.
Ваші зауваження щодо шнура та світла ми обов’язково врахуємо для подальшого вдосконалення асортименту.
Дякуємо, що поділилися досвідом — нам важливий кожен відгук.
- Анатолій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Дуже жахлива враження про товар, це ніби не пастка для комарів, а якась іграшка для дітей. Не рекомендую(
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
Шкода, що так трапилось і ви отримали негативний досвід та враження.
Цінуємо вашу відвертість — завдяки таким відгукам ми маємо змогу покращувати якість наших товарів і сервісу.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Заявлені функції не виконує. Пробували, як рекомендує продавець, встановлювати і на висоті 0,5-2 м, подалі від людей і тварин, і у темному приміщенні - ефекту від роботи не помітили. Крім того, як виявилося, повернути даний товар продавцю неможливо.
- Достоинства:
- Їх не існує
- Недостатки:
- Не виконує заявлені функції від слова "зовсім"
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук — нам щиро шкода, що пристрій не виправдав очікувань.
Ми розуміємо ваше розчарування. Ультрафіолетові пастки для комах дійсно працюють найкраще в специфічних умовах: у закритому просторі з низьким рівнем освітлення, мінімальною вентиляцією, без сторонніх запахів (наприклад, парфумів або фумігаторів) і без альтернативних джерел тепла або світла поруч.
Також ефективність може залежати від виду комах у приміщенні — деякі моделі краще справляються з дрібними мошками, інші — з комарами або мухами.
Щодо повернення — просимо звернутися до нашої служби підтримки. Якщо товар не має слідів пошкоджень і не був у використанні більше 14 днів, ми завжди шукаємо можливість запропонувати рішення у межах гарантійної політики.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Невелика кімната, без інших джерел світла, 2 години з увімкненим «вбивцею комах» комар знущався Наді мною. Так і не звернув уваги на цей «ультрафіолет».
- Достоинства:
- Підсвічує комару куди на вас краще сідати
- Недостатки:
- Свою функцію взагалі не виконує
- Продавец ТехНестШоп
оброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що пристрій не виправдав очікувань.
Хочемо зазначити, що ефективність "вбивць комах" залежить від кількох факторів:
абсолютної темряви (наявність інших джерел світла знижує привабливість ультрафіолету);
правильного розташування пристрою (на висоті 1,5–2 м, подалі від людей і тварин);
часу роботи (деяким моделям потрібно більше часу для результату).
Також комарі можуть орієнтуватися не тільки на світло, але й на запах тіла, вуглекислий газ і тепло. Тому для повного ефекту іноді радимо комбінувати кілька засобів захисту.
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Замовив цю мухобійку для своєї бабусі, яка лежить у лікарні, і, на жаль, у такій лікарні не передбачено жодного захисту від комах. Пацієнтів буквально заїдають удень мухи, а ввечері – комарі. Ця абсолютно марна річ не знищила жодної комахи за 3 доби. 0 мух, які просто сідають на неї, а дрібна сітка навіть не дає їм наблизитися до тих нібито вбивчих елементів. Цього товару взагалі не повинно бути в продажу. Rozetka зіпсувалася у 100500 разів і продовжує погіршувати асортимент, допускаючи таких шахраїв до своєї аудиторії.
- Достоинства:
- Нiяких
- Недостатки:
- Товар фейк не берiть!!
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за негативний досвід, пов’язаний з використанням товару. Нам щиро шкода, що пристрій не виправдав ваших очікувань, особливо в такій чутливій ситуації.
Ми передамо вашу скаргу виробнику для подальшого аналізу якості. Вже зв'язуємось з вами та надамо всі данні для вирішення питання.
Ми прагнемо покращувати наш асортимент і будемо вдячні за додаткову інформацію, яка допоможе нам уникати подібних ситуацій у майбутньому.
- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Товар л***о , все що він робить це ледь підсвічує свій корпус , комахи які прилітають на ледь помітне свіло просто про лазять між словами які би мали їх вбивати
- Достоинства:
- Недостатки:
- Воно не працює , тільки ледь помітне світло від лампочок
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми прагнемо, щоб усі наші покупці залишались задоволеними покупкою, тому дуже цінуємо вашу чесну оцінку.
Зазвичай пристрій працює ефективно за умови, що він використовується в темному приміщенні без сторонніх джерел світла, а також на відстані від вікон і ламп. Можливо, є нюанси з розміщенням або інструкцією — ми будемо раді допомогти вам з цим. Ми вже зв'язуємось з вами та обов'язково вирішимо ситуацію!
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
За неділю не знищило ні одного комарика чи мошки!
Всередині є 4 синеньких світлодіода, ледь жевріють. Немає там ніякого ультрафіолету!- Достоинства:
- Недостатки:
- не виконує заявлену функцію
- Продавец ТехНестШоп
Нам шкода, що пристрій не виправдав Ваших очікувань. Хочемо звернути увагу, що ефективність пастки для комах залежить від низки зовнішніх чинників: рівня освітлення в приміщенні, наявності альтернативних джерел світла (наприклад, телевізора чи ламп), розміщення пристрою, а також щільності популяції комах.
Світлодіоди всередині пристрою дійсно є UV-діодами холодного спектру — вони не мають яскравого світіння, як звичайні LED-лампи, але випромінюють хвилі в діапазоні, що приваблює комах. Їх світло може здаватися слабким на вигляд, проте це не означає відсутність ультрафіолету.
Ми рекомендуємо розміщувати пастку в темному, тихому місці без інших джерел світла на рівні 0,5–1,5 м від підлоги — це значно підвищує результативність. Також вже зв'язуємось з вами та знайдемо разом вирішення ситуації при якому ви залишитесь задоволенні!
- Даниил Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Викинуті гроші. Не працює від слова взагалі
- Достоинства:
- Тільки для продавця
- Недостатки:
- Один загальний
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам щиро прикро, що Ви залишилися незадоволені покупкою. Ми розуміємо Ваше розчарування, проте хочемо звернути увагу, що ефективність роботи пастки значною мірою залежить від умов навколишнього середовища: рівня вологості, температури, розміщення пристрою, кількості шкідників у приміщенні тощо. У деяких випадках корекція умов використання може суттєво підвищити результат.
Також зазначимо, що термін дії гарантії на момент звернення вже завершився. На жаль, після його закінчення ми не маємо можливості здійснювати обслуговування за гарантійними умовами. Проте ми завжди відкриті до діалогу і готові надати консультацію чи допомогу в межах наших можливостей.
Будемо раді, якщо зможемо бути Вам корисними. Звертайтесь!
- Тамара Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Абсолютно безкорисна річ! Не працює як пастка для комарів, не працює по своєму призначенню. Не розумію гарні відгуки, тому що мене як жерли комарі та мою родину, так і продовжують харчуватися нами. Працює лише як нічник. Але якось дорогувато для ночнику. Використовувала для приміщення.
- Достоинства:
- Нічник
- Недостатки:
- Не працює по призначенню, дороге, повністю неефективне.
- Продавец ТехНестШоп
Щиро вдячні за залишений відгук. Нам дуже прикро, що придбаний пристрій не виправдав ваших сподівань. У найближчий робочий день ми обов’язково вийдемо з вами на зв’язок, щоб краще зрозуміти ситуацію та знайти можливий варіант вирішення.
Хочемо зауважити, що на результативність роботи пастки можуть впливати різні зовнішні обставини — такі як освітлення в приміщенні, наявність сторонніх джерел світла, потоки повітря та особливості місцевої популяції комах. За потреби ми завжди готові надати індивідуальні поради щодо максимально ефективного використання пристрою.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Дуже добрий рекомендую !!!!
- Достоинства:
- Тихо працює
- Продавец ТехНестШоп
Дуже вдячні вам за відгук! Раді, що пастка оберігає ваш спокій літніми ночами! Завжди будемо раді працювати з вами знову!
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Не розумію хто ставить високі оцінки та за що.
Придбав цей товар, звертаючи увагу на відгуки та був дуже здивований, коли тестив цю речь і в квартирі (в кімнаті 12 к/м), і на вулиці за столом вночі.
Максимально безглуда покупка за не малі гроші.
Світить дуже погано фіолетовим.
Пробував і від мережі і від повербанку.
Без різниці.
Комарам всеодно на цю ловушку. Це ловушка для покупців. вибачте за відвертість.- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Не працює за призначенням взагалі
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук і щиро шкодуємо, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми обов’язково зв’яжемося з вами найближчим робочим часом, щоб детальніше розібратись у ситуації та запропонувати можливе рішення.
Звертаємо увагу, що на ефективність пастки можуть впливати різні чинники: рівень освітлення, наявність інших джерел світла, вентиляція, види комах у регіоні тощо. Ми завжди готові надати рекомендації щодо оптимального використання пристрою.
Дякуємо за відвертість — це допомагає нам ставати кращими.
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Працює дуже тихо та добре. У кімнаті з'явився нічник)
На вулиці практично марний(- Достоинства:
- Працює дуже тихо та добре. У кімнаті з'явився нічник)
- Недостатки:
- На вулиці практично марний(
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що пастка тихо працює і стає чудовим нічником у кімнаті. Дякуємо також за відвертість щодо використання на вулиці — ваш досвід дуже важливий для нас. Якщо виникнуть питання або потрібна допомога, звертайтеся, завжди раді підтримати!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Працювала два місяці.
Зараз майже не світяться фіолетові лампи.- Достоинства:
- Працювала два місяці
- Недостатки:
- зараз майже не світяться фіолетові лампи.
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода чути про проблему з фіолетовими лампами. Хоч строк гарантії на неї і вийшов - ми зв'яжемось з вами та спробуємо знайти спосіб вирішення ситуації!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Працювала два місяці, зараз майже не світяться фіолетові лампи.
- Достоинства:
- Працювала два місяці
- Недостатки:
- зараз майже не світяться фіолетові лампи
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня! Дуже шкода, що сталась така ситуація. При активному використанні на пристрій впливають різні фактори, як то, напруга чи її стабільність. Ми зв'яжемось з вами та знайдемо спосіб вирішити ситуацію!
- Ярослава Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Швидка доставка, функцію свою виконує добре
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо! Дуже дякуємо за відгук. Раді, що все подобається! Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді працювати з вами знову!
- София М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Рекомендую, реально отлично работает, забыли закрыть окно т налетели комары, поставили на часик эту мухобойку, и от комаров и след простыл
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за чудовий відгук! Раді чути, що пристрій справді ефективний і швидко допоміг позбутися комарів. Дякуємо за рекомендацію — нехай у домі буде комфортно і без жодних комах!
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Купила на дачу, і якщо чесно особо нічого не очікувала, але дійсно робоча штуковина, раджу
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що товар перевершив очікування й став у пригоді на дачі. Дякуємо за рекомендацію — нехай і надалі працює на відмінно!
- Данило І***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Бесполезная х***ь , завтра верну
Светит очень тускло дажє от зарядки- Достоинства:
- Недостатки:
- Комарам плєвать они даже не подлєтают
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Зазначена модель працює в межах заявлених технічних характеристик, однак ефективність її дії може залежати від умов використання (освітлення, розмір приміщення, заряд батареї тощо).
Ми вже зв'язуємось з вами та допоможимо знайти рішення.
Дякуємо, що поділилися досвідом.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Хорошая вещь для дома, никаких сменных таблеток или жидкостей, но на улице мало действенна
- Достоинства:
- Спокойный сон в квартире
- Недостатки:
- На улице практически бесполезна.
- Продавец ТехНестШоп
Дуже вдячні вам за такий відгук! Пастка дійсно показує себе з найкращого боку саме у приміщеннях і забезпечує спокійний відпочинок в літній період!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Товар прийшов вчасно. Все працює. Задоволений
- Достоинства:
- Зарядив і поставив в будь якому місці, що є зручно.
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що компактність пастки стала вам у нагоді! Завжди будемо раді працювати з вами знову.
- Гмиря Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Гарна пастка— комарів не виявляємо!) поки що)))
- Недостатки:
- Зарядка не на довго
- Продавец ТехНестШоп
Дуже дякуємо вам за відгук! Раді, що вам все сподобалось! Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді працювати з вами знову!
- Анатолій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Хороший комаро и мухобой, все работает, рекомендую
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що комароїд і мухобій працюють добре і задовольняють ваші очікування. Дякуємо за рекомендацію!
Якщо буде потрібна допомога — звертайтеся!
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Корисний гаджет, були на природі - працював на ура, і мошки і комарі нас не бентежили
Дякуємо за відгук!
Раді чути, що гаджет вас не підвів і допоміг насолодитися відпочинком на природі без набридливих комах.
Нехай і надалі служить вам так само надійно — бажаємо приємних і комфортних вечорів на свіжому повітрі! - Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за відгук!
- Тушинський І***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Не уявляю хто і навіщо пише про цю річ погані відгуки, адже вона працює саме так, як заявлено.
Зробив під неї кріплення на стіні, так як вказано в рекомендаціях. Повісив. Вчора вночі вперше у нас в спальні задзижчав комар, то ж я і вперше увімкнув цю штуку. Вже за дві хвилини ми з дружиною почули як той комар "пришвартувався" об високовольтну сітку на цьому приладі. А ще за секунд тридцять відчули запах смаженої комарятини (мабуть крильця обсмалилися)- Достоинства:
- Ультафіолетові світлодіоди світять слабенько, тому для когось може здаватися, що цього не досить ...але ж комар на них попер вже на другій хвилині польоту, - значить цілком досить. До того ж, не надто інтенсивне світло від них може зійти і за нічник. Важливим моментом є три роки гарантії, що їх на прилад дає продавець - значить девайсь на стільки надійний, що вони знають що роблять
- Недостатки:
- Я не виявив недоліків
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо вам за такий детальний і приємний відгук!
Раді чути, що пристрій допоміг вам у боротьбі з комарами і працює саме так, як заявлено. Особливо приємно, що ви оцінили зручність кріплення та якість ультрафіолетових світлодіодів.
Три роки гарантії — це наша обіцянка якості, і ми завжди готові підтримати вас у разі потреби.
Нехай пристрій служить вам довго та надійно! Якщо виникнуть питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Очень бестолковая вещь не стоит своих денег . Ультра фиолет очень слабый .ну если в комнате может поможет .
Дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що пристрій не виправдав ваших очікувань. Дійсно, ультрафіолетове світло у цій моделі розраховане на використання в невеликих приміщеннях, де його ефективність максимальна. Для просторих або сильно заражених комахами зон радимо розглянути більш потужні моделі. Вже зв'язуємось з вами для пошуку варіанту вирішення цієї ситуації!
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Від мух, не працює взагалі, розчарований...
- Продавец ТехНестШоп
Вітаємо! Дуже прикро, що пристрій не підійшов. В першу чергу ця пастка працює проти комарів та мілких мошок. У випадках великої концентрації мух може знадобитись інший пристрій! Ми вже зв'язуємось з вами для пошуків варіанту вирішення ситуації!
- Артём О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Свою функцию прекрасно выполняет, спать не мешает
- Продавец ТехНестШоп
Дяуємо за відгук! Дуже раді, що вам все сподобалось! Бажаємо приємного користування! Завжди раді будемо працювати з вами знову! Гарного вам дня!
- Анжелика С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Отлично,у меня работает!доставка быстрая!Менеджеры отлично проконсультировали! По утрам в поддоне "урожай"очень хорош)!...кто не в курсе то золотистая полосочка-это поддон Спасибо!надеюсь на длительную работу этого девайса
- Достоинства:
- Можно ставить,удобно переносить ,возможност подвешивать на стену на 2 гвоздика ,очень лёгкий...а главное -работает!
- Недостатки:
- Возможно свет ,чтоб был поярче
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що все сподобалось! Завжди будемо раді працювати з вами знову! Гарного вам дня!