Отзывы покупателей о Подушка для кемпинга Naturehike NH17T013-Z надувная TPU Ultralight 42x29x11 см, голубая

Оценка пользователей 3.93/5
  • Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 42 x 29 x 11. Цвет: Салатовый

Все чудово

Вітаємо! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно знати, що все добре і покупка виправдала ваші очікування. Звертайтеся до нас знову!

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 42 x 29 x 11. Цвет: Оранжевый

Користуюся надувною подушкою разом з надувним карематом та спальником у якості мобільного гостьового спального місця.
    Дуже зручно!
    У складеному вигляді подушка майже не займає місця, за потреби швидко надується. Має анатомічну форму.
    Є сподівання, що завдяки якості подушка доживе до мирних часів, й буде можливість використати за призначенням десь у поході.

Достоинства:
    Компактна, добре тримає форму

Добрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями. Приємно знати, що ви залишилися задоволені вибором. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Євген К***

Доброго дня.
    Купував в жовтні 2023 подушку для подорожей. Пройшло півтора року, почала спускати поверхня як решето, дуже багато отворів.

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Термін експлуатації малий.
  • Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 42 x 29 x 11. Цвет: Голубой

Вибрала саме цю дорожчу подушку через її вагу: тут зазначено 83 г, на офіційному сайті 83 г, на фірмовій етикетці на самій подушці 85 г, а по факту подушка без чехла важить 108 г, а в чохлі 127 г. Повернула подушку! Виправте неправдиву інформацію.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Некоректна вага

Добрий день. Дякуємо за звернення. Ми передали цю інформацію, щоб якнайшвидше замінити невідповідний опис.
      Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!

• Ольга Н***

уточнення:
      подушку таки не повернула. вага дуже засмутила, але поза цим, сама подушка чудова.

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

• Тетяна С***

Подушка більш менш нормальної якості. За таку ціну очікувала більшого

Достоинства:
    Матеріал наче якісний, ергономічна. Зручно, що є чохол
    Недостатки:
    Немає ніякої петлі, щоб зручно було брати. Вислизає з руки.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Андрій П***

Спускає клапан. За пару годин спускається майже в 0

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Якщо раптом у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!

• Ірина О***

Я не можу зрозуміти: для цієї подушки ще насос якийсь треба купляти?

Достоинства:
    Поки що не знаю
    Недостатки:
    Не надувається

Добрий день. Окремий насос не потребується. Просимо звернутись на гарячу лінію тех підтримки за телефоном 0 800 33-68-25 для вирішення питання можливого браку або заміни товару.

• Тетяна Н***

Найкраща надувна подушка яка в мене була!

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!

• Андрушков О***

Не пройшло і року, подушка почала спускати в багатьох місцях. Наче такина перетворилась в решето. Використав 2 рази всього

• Олексій

Користуюсь кожного дня вже пару місяців, чудова подушка, хоч і недешева.
    Якісні широкі шви, приємна на дотик, цікавий клапан-кнопка - коли натискаєш, то повітря вільно входить і виходить, натискаєш ще раз - надійно перекривається. Підозрюю, що саме цей клапан може пізніше виявитись слабким місцем, але поки все чудово.
    До цього мав дешеву надувну подушку, яка швидко почала спускати. У цієї кардинально інша якість.

• Олександр М***

Супер подушка. Надійна, зручна, добротний матеріал.

• Езерский Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Размер (ДхШхВ): 42 x 29 x 11. Цвет: Голубой

Користуюсь подушкою місяць, не здувається, приємна на дотик.

• Александр

Подушка приятная на ощупь, можно на ней сидеть

Достоинства:
    Лёгкая, легко накачивается
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Скриня спорядження. Размер (ДхШхВ): 42 x 29 x 11. Цвет: Голубой

Дуже зручна і легка.

• Скриня с***

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.

• Михаил С***

Подушка оправдала все ожидания. Компактная, лёгкая, приятная на ощупь. Идеально легко надувается, спускается и складывается. За эту цену - просто отлично!

Достоинства:
    Цена, вес, лёгкость в использовании.
    Недостатки:
    Отсутствие ремкомплекта.