- AI аналіз відгуків62 відгуки: 76% позитивних, 12% нейтральних, 12% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Біла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Замовляла спеціально через фунцію зволоження. Дякую, вентилятор став спасінням в спекотні дні. Компактний,не займає багато місця,виглядає стильно. Рекомендую всім, хто шукає недорогий варіант для літа
- Продавец Kangarox
Дякуємо за замовлення та відгук! Це допомагає нам ставати кращими щодня. Повертайтеся до нас за новими товарами.
- Артемій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Купували для робочого столу в офісі. Результат перевершив очікування - повітря стає значно прохолоднішим і комфортнішим. Сподобалось, що кондиціонер компактний і не шумить.
За свою ціну чудовий варіант на літо!- Продавец Kangarox
Вдячні за ваш вибір! Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування. Нехай користування буде максимально комфортним!
- Марія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Дуже сподобався міні кондиціонер! Компактний, працює тихо та добре освіжає повітря біля робочого місця. Простий у використанні, а резервуара з водою вистачає надовго. У спеку став справжнім порятунком. Рекомендую!
- Достоинства:
- Компактний розмір, тиха робота, ефективне охолодження
- Продавец Kangarox
Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Я в захваті від цього малюка ))
Добре охолоджує, зволожує, має класну підсвітку.
Дуже подобається і всім рекомендую!- Продавец Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай служить довго та приносить лише задоволення.
- Даниїл Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
приїхала коробка вскрита оказалась кришки немає протікати начала спустя 30 хвилин
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- протікає + неположили кришку
- Продавец Kangarox
Приносимо свої щирі вибачення за цю прикру ситуацію. Ми завжди ретельно стежимо за комплектацією, тому для нас дуже дивно, що товар приїхав у відкритій коробці та без кришки. Схоже, цілісність упаковки було порушено під час транспортування. Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з вами, щоб надіслати новий товар або оформити повернення коштів.
- Марія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Чудова покупка за свої гроші! Компактний, тихий і дійсно освіжає повітря біля робочого місця. Особливо сподобалась функція зволоження. Користуюсь щодня вдома і дуже виручає у спеку. Рекомендую
- Продавец Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові замовлення від вас!
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Товаром задоволений, все відповідає опису. Працює добре, охолоджує, зволожує. Все як заявлено
- Продавец Kangarox
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Міні кондиціонер супер!!! У спеку дуже рятує, я використовую його за робочим столом і це моє спасіння під час роботи. Також класні функції зволоження і підсвітка. Товар рекомендую
- Продавец Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай кондиціонер служить довго та приносить лише задоволення.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Розчарована покупкою. Відео обзор не відповідає отриманому товару.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонкий пластик, все ледве тримається
- Продавец Kangarox
Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що характеристики товару розійшлися з вашими очікуваннями. Продукція повністю відповідає опису та відеоогляду на сторінці, а оцінити щільність матеріалів найкраще під час огляду посилки у відділенні перевізника. Оскільки ви розчаровані покупкою, ви маєте право повернути товар. Менеджер магазину зв'язужеться з вами, щоб допомогти оформити повернення.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Замовляли заради функції зволоження.Дійсно класно охолоджує,коли додаеш воду,дякую!
- Продавец Kangarox
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Чекаємо на ваші нові замовлення!
- Данило Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Все сподобалось.Були побоювання щодо якості,але все норм.Вже використовуємо та чекаємо літа
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Все супер! Охолоджує прям дуже не поганого для невеликого вентилятора.
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Міні кондиціонер сподобався,працює відмінно,за ці кошти гарний варіант на літо
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Поставила на стіл,розпиляє воду добре,охолоджує теж.В загалом всі заявлені функції виконує
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Якщо у вас немає кондиціонеру ,то в принципі не погана бюджетна заміна,охолодити кімнату вистачить
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Все працює справно,сподобався навіть трохи більше звичайного вентилятора,бо можна використовувати ще як зволожувач.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Кімнату доволі швидко охолоджує,зволоження відчутно
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Дуже прикольна річ,функція зволоження реально допомогає,за ці кошти вентилятор - топ
- Достоинства:
- Дві функції
- Продавец Kangarox
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
дуже зручний,можна брати з собою.Спробував додати лід,освіжає добре
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Чудова річ для спекотних днів,місця займає мало,хоч і маленький,але охолоджує не погано
- Продавец Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго та приносить лише задоволення.
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Замовляла на роботу, працює як вентилятор, і як зволожувач одночасно, тому сподобався
- Достоинства:
- Ціна - якість
- Марія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Класна річ,окремий плюс,що можна додавати воду або лід,тоді ще краще охолоджує
- Біла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Компактний,стильний,сподобалось,що можна заливати воду.На літо буде супер
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Зломався через тиждень використання, перестав крутити кулір
- Недостатки:
- Шумний, бистро зломався
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Работает как в описании
- Продавец Kangarox
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді бачити Вас знову!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Компактний кондіціонер - для особистого користування дуже зручна річ, гарний обдув, гарне зволоження повітря. гарно виглядає. Рекомендую.
- Достоинства:
- Відповідає опису, можливостям
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец Kangarox
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Добрий для особистого використання.
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Річ досить ефективно працює, але довга доставка, я навіть забув вже що замовляв ))
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Працює. З водою ще не пробував.
Доставка в зазначені терміни.- Достоинства:
- Ціна і переконливість продавця.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Продавец Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Все працюе
- Артем З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Долгая,отправка .Работает хорошо холодная вода со льдом хватает на час - разбрызгивания,подсветка прикольная на ночь как ночник маленький ,за месяц работы доволен
- Достоинства:
- Работает от повербанка
- Недостатки:
- Не хватает аккумулятора
- Продавец Kangarox
Дякуємо за Ваш відгук!Завжди раді бачити Вас знову!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Чудовий! Обслуговування на вищому рівні!
- Достоинства:
- Все гарно працює. Перевищів очікування! Просто додай води))
- Продавец Kangarox
Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями! Ми дуже раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців!
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Соответствует заявленому
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Для маленької кімнати норм, дує за свою ціну нормально, всі режими працюють. Воду теж розпилює, з льодом саме те, але інколи забиваються отвори і треба трохи прочищати, думаю це скоріш за все через те, що я туди воду з крана наливаю. Було б класно, якби воно мало акумулятор всередині, але тоді б і коштувало дорожче.
- Достоинства:
- Працює, вже непогано)
- Недостатки:
- За таку ціну все влаштовує.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Дякую дуже класний
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Kangarox
- Виктория И***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
чудова річ для невеликої кімнати, в порівнянні з отим кубиком шо усюди продають набагато ефективніший.