Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мини кондиционер Greenberg G-1 настольный маленький портативный с увлажнителем воздуха мобильный для дома офиса комнаты кондиционеры в комнату миникондиционер увлажнитель с контейнером для льда переносной охладитель от usb с led подсветкой

Оценка пользователей 4.52/5
  • AI аналіз відгуків
    62 відгуки:  76% позитивних, 12% нейтральних, 12% негативних
    Клієнти в цілому задоволені придбаним міні-кондиціонером: пристрій компактий, охолоджує повітря біля робочого місця й ефективно зволожує навіть у спеку, а також підходить для маленьких кімнат і персонального використання. Найбільше покупці цінують зручність, простоту користування, охолоджувальний ефект, портативність і функціональність. Переважна більшість відгуків — позитивні, але зустрічаються скарги на якість збірки (інколи дефекти або швидкий вихід із ладу), деякі питання щодо потужності, роботи режимів та деталей конструкції.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Замовляла спеціально через фунцію зволоження. Дякую, вентилятор став спасінням в спекотні дні. Компактний,не займає багато місця,виглядає стильно. Рекомендую всім, хто шукає недорогий варіант для літа

• Продавец  Kangarox

Дякуємо за замовлення та відгук! Це допомагає нам ставати кращими щодня. Повертайтеся до нас за новими товарами.

• Артемій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Купували для робочого столу в офісі. Результат перевершив очікування - повітря стає значно прохолоднішим і комфортнішим. Сподобалось, що кондиціонер компактний і не шумить.
    За свою ціну чудовий варіант на літо!

• Продавец  Kangarox

Вдячні за ваш вибір! Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування. Нехай користування буде максимально комфортним!

• Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Дуже сподобався міні кондиціонер! Компактний, працює тихо та добре освіжає повітря біля робочого місця. Простий у використанні, а резервуара з водою вистачає надовго. У спеку став справжнім порятунком. Рекомендую!

Достоинства:
    Компактний розмір, тиха робота, ефективне охолодження
    • Продавец  Kangarox

Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Я в захваті від цього малюка ))
    Добре охолоджує, зволожує, має класну підсвітку.
    Дуже подобається і всім рекомендую!

• Продавец  Kangarox

Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай служить довго та приносить лише задоволення.

• Даниїл Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

приїхала коробка вскрита оказалась кришки немає протікати начала спустя 30 хвилин

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    протікає + неположили кришку
    • Продавец  Kangarox

Приносимо свої щирі вибачення за цю прикру ситуацію. Ми завжди ретельно стежимо за комплектацією, тому для нас дуже дивно, що товар приїхав у відкритій коробці та без кришки. Схоже, цілісність упаковки було порушено під час транспортування. Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з вами, щоб надіслати новий товар або оформити повернення коштів.

• Марія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Чудова покупка за свої гроші! Компактний, тихий і дійсно освіжає повітря біля робочого місця. Особливо сподобалась функція зволоження. Користуюсь щодня вдома і дуже виручає у спеку. Рекомендую

• Продавец  Kangarox

Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові замовлення від вас!

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Товаром задоволений, все відповідає опису. Працює добре, охолоджує, зволожує. Все як заявлено

• Продавец  Kangarox

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Міні кондиціонер супер!!! У спеку дуже рятує, я використовую його за робочим столом і це моє спасіння під час роботи. Також класні функції зволоження і підсвітка. Товар рекомендую

• Продавец  Kangarox

Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай кондиціонер служить довго та приносить лише задоволення.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Розчарована покупкою. Відео обзор не відповідає отриманому товару.

Достоинства:
    Недостатки:
    Тонкий пластик, все ледве тримається
    • Продавец  Kangarox

Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що характеристики товару розійшлися з вашими очікуваннями. Продукція повністю відповідає опису та відеоогляду на сторінці, а оцінити щільність матеріалів найкраще під час огляду посилки у відділенні перевізника. Оскільки ви розчаровані покупкою, ви маєте право повернути товар. Менеджер магазину зв'язужеться з вами, щоб допомогти оформити повернення.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Замовляли заради функції зволоження.Дійсно класно охолоджує,коли додаеш воду,дякую!

• Продавец  Kangarox

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Чекаємо на ваші нові замовлення!

• Данило Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Все сподобалось.Були побоювання щодо якості,але все норм.Вже використовуємо та чекаємо літа

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Все супер! Охолоджує прям дуже не поганого для невеликого вентилятора.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Міні кондиціонер сподобався,працює відмінно,за ці кошти гарний варіант на літо

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Поставила на стіл,розпиляє воду добре,охолоджує теж.В загалом всі заявлені функції виконує

• Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Якщо у вас немає кондиціонеру ,то в принципі не погана бюджетна заміна,охолодити кімнату вистачить

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Все працює справно,сподобався навіть трохи більше звичайного вентилятора,бо можна використовувати ще як зволожувач.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Кімнату доволі швидко охолоджує,зволоження відчутно

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Дуже прикольна річ,функція зволоження реально допомогає,за ці кошти вентилятор - топ

Достоинства:
    Дві функції
    • Продавец  Kangarox

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

дуже зручний,можна брати з собою.Спробував додати лід,освіжає добре

• Данил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Чудова річ для спекотних днів,місця займає мало,хоч і маленький,але охолоджує не погано

• Продавец  Kangarox

Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго та приносить лише задоволення.

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Замовляла на роботу, працює як вентилятор, і як зволожувач одночасно, тому сподобався

Достоинства:
    Ціна - якість

• Марія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Класна річ,окремий плюс,що можна додавати воду або лід,тоді ще краще охолоджує

• Біла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Компактний,стильний,сподобалось,що можна заливати воду.На літо буде супер

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Зломався через тиждень використання, перестав крутити кулір

Недостатки:
    Шумний, бистро зломався
  • Василь Г***

Работает как в описании

• Продавец  Kangarox

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді бачити Вас знову!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Компактний кондіціонер - для особистого користування дуже зручна річ, гарний обдув, гарне зволоження повітря. гарно виглядає. Рекомендую.

Достоинства:
    Відповідає опису, можливостям
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  Kangarox

• Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Добрий для особистого використання.

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Річ досить ефективно працює, але довга доставка, я навіть забув вже що замовляв ))

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Працює. З водою ще не пробував.
    Доставка в зазначені терміни.

Достоинства:
    Ціна і переконливість продавця.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Kangarox

Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!

• Олексій Г***

Все працюе

• Артем З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Долгая,отправка .Работает хорошо холодная вода со льдом хватает на час - разбрызгивания,подсветка прикольная на ночь как ночник маленький ,за месяц работы доволен

Достоинства:
    Работает от повербанка
    Недостатки:
    Не хватает аккумулятора
    • Продавец  Kangarox

Дякуємо за Ваш відгук!Завжди раді бачити Вас знову!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Чудовий! Обслуговування на вищому рівні!

Достоинства:
    Все гарно працює. Перевищів очікування! Просто додай води))
    • Продавец  Kangarox

Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями! Ми дуже раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців!

• Алла Ч***

Соответствует заявленому

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

Для маленької кімнати норм, дує за свою ціну нормально, всі режими працюють. Воду теж розпилює, з льодом саме те, але інколи забиваються отвори і треба трохи прочищати, думаю це скоріш за все через те, що я туди воду з крана наливаю. Було б класно, якби воно мало акумулятор всередині, але тоді б і коштувало дорожче.

Достоинства:
    Працює, вже непогано)
    Недостатки:
    За таку ціну все влаштовує.
  • Наталія Н***

Дякую дуже класний

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Kangarox

• Виктория И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox

чудова річ для невеликої кімнати, в порівнянні з отим кубиком шо усюди продають набагато ефективніший.