Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Автоматическая поилка автопоилка питьевой фонтан автоматические поилки фонтанчик для котов кошек собак домашних животных с фильтром led подсветкой непрерывной подачей воды электрическая удобная пластиковая тихая прозрачная циркуляционная 2 л Opetty simple

Оценка пользователей 4.9/5
  • Алла Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Гарна якість. Дуже тихий. Швидка доставка. Киця ігнорує поки що, нажаль. Сподіваюсь, що буде пити.

Достоинства:
    Тихий. Якісний.
    • Продавец  Smartum

• Жанна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Купувала своему найденишу бо прислухалась до рекомендацій що коти люблять поїлки-фонтани. Нашого поїлка зразу зацікавила, розглядав, але пити боявся. Згодом я зняла квіточку і залишилась просто паличка, і о-о-о чудо котюня почав пити. В моїй ситуації мажна було не паритись за красивий дизайн та купити шось простіше та дешевше. Сам товар якісний, красивий. Мити швидко та легко. Виробнику можна порадити ставить регулятор підсвітки щоб її можна було виключать вдень. Коти і так добре бачать.

Достоинства:
    Гарний, тихий, якісний матеріал. Використовуем пів року
    Недостатки:
    Неможливо вимкнути підсвітку. Але це незалежить від продавця
    • Продавец  Smartum

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Поїлка дуже чудова,коти п'ють і грають.

Достоинства:
    Тиха,чутно тільки шум води.
    Недостатки:
    Працює добу,поки не виявила.
    • Продавец  Smartum

• Людмила Г***

Фонтанчик супер.

Достоинства:
    Тихо працює.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Smartum

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Все отлично. Несколько дней кошка ходила кругом, привыкала. Теперь пользуется регулярно.

• Владимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

С поилкой всё прекрасно, кроме одного – нет расходников. Берите на заметку, что фильтр одноразовый со сроком службы 1 месяц, а дальше делайте, что хотите. По возможности ищите другие модели со стандартным фильтром 12 см.
    Уже все маркетплейсы перевернул с нулевым результатом.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Нет расходников
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Чудовий водограйчик, тихий, стильний.
    Кіт зацікавився через два дні. Тепер не має проблем, раніше замало пив.
    Раджу всім власникам хвостатих

Достоинства:
    Вартість. Корисна штука для котів
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Smartum

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Дуже гарна річ .Стильно виглядає. На свої кошти просто огонь .Зовсім безшумно. Покупкою задоволена. Дякую.

• Продавец  Smartum

Дякуємо вам за чудовий відгук! Дуже раді, що ви повністю задоволені покупкою!

• Федоренко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Сподобався, але кіт воду не п‘є з ньогопросто ходить повз і не цікавиться може пізніше зацікавиться

Достоинства:
    Симпатичний дизайн
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Надія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Підкажіть, будь ласка, де можна замовити змінний фільтр до цього фонтанчика?

Достоинства:
    Хороший, котик п'є водичку із задоволенням)
    • Продавец  Smartum

Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук. Нажаль наразі існує затримка з поставкою фільтрів, очікуємо найближчим часом.

• Лариса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Наразі все добре бо попередні поілки були не дуже швидко ламалися… Саме ця модель дуже гарна з підсвіткою і не гучна … дякуємо вам за якісний товар і уважне відношення до покупців

Достоинства:
    Якість

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Поїлочка дуже гарна,працює тихо.

• Захар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Тихий и простой в уходе, питомцы пьют с удовольствием.

Достоинства:
    Якість, практичність
    Недостатки:
    Поки не помічено
  • Дарья С***

Вода всегда свежая!

• Артур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Вода всегда свежая, удобно для питомца.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Понравилась тишина и простота, воду меняю редко.

• Степан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Вода тече тихенько, як шепіт, тож не турбує зовсім. Зручно, що об’єм великий — не треба щодня бігати наповнювати. Клас!

• Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Поилка с тихой работой и приятной подсветкой, питомцы даже играются с фонтанчиком. Ну а мы теперь точно знаем, что вода у них всегда свежая!

• Юлій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Класна поїлка, вода тече тихо, коти вже бігають за фонтанчиком як на свято! Фільтр треба спершу нормально помити, але воно того варте – зручно і чисто.

• Степан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Зручний та тихий фонтанчик, тваринам подобається дуже.

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Користуюсь цим фонтанчиком для улюбленця, і він дійсно забезпечує постійну подачу свіжої води. Підсвітка корисна ввечері, а фільтр тримає воду чистою. Поїлка працює майже безшумно, що важливо у квартирі. Загалом, зручний і практичний пристрій.

• Карл П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Ми вирішили спробувати цей фонтанчик для нашої кішки та були приємно здивовані його роботою. Вода щоденно залишається свіжою завдяки циркуляції і фільтру, хоча перед першим використанням його варто було добре прополоснути, як зазначає виробник. Підсвітка не дратує і він справді ультра-тихий, тож не заважає ні нам, ні тварині. Об’єм достатній, щоб не турбуватися про наповнення щодня, хоч корпус мабуть міг би бути трохи міцнішим. В цілому, приємна та зручна штука для дому.

Достоинства:
    Якість, дизайн
    Недостатки:
    Поки не помічено
  • Юлій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Поїлка класна, вода свіжа, коти в захваті.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Чудовий фонтанчик, улюбленець задоволений. Дякую!)

• Марія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Работает тихо, фильтрует хорошо, кот доволен.

• Виталик А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Крута штука: поїлка працює майже безшумно, вода завжди свіжа, і підсвітка додає стилю.

• Лілія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Поилка тихая и удобная, фильтр реально работает, вода всегда свежая. Для домашнего питомца самое то. Рекомендую.

• Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Крута поїлка: тиха, красива з led-світлом. Рекомендую!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Однозначно можу рекомендувати! В мене раніше було кілька фонтанів, але цей дійсно кращий. Подобається дизайн, зручна заміна фільтра, повністю безшумний і простий у догляді. Тваринці подобається. Ціна також приваблива)

Достоинства:
    Зручний, якісний
  • Кирилл
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smartum

Фонтан чудовий. Хороший фільтр, сам фонтанчик якісний, легко збирається і розбирається. Котику також подобається. Задоволений і можу рекомендувати!

Достоинства:
    Якість, ціна, простота
    • Продавец  Smartum

Дякуємо вам за чудовий відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Завжди раді і гарного вам дня!