- Зоя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Все ок, продавець зв'язалася з нами і допомогла вирішити проблему, дякую! Все працює супер, рекомендую.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Добре працює , легко користуватися
Плюс що працює без зарядки - Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
- Достоинства:
- кращий з інших, працює добре! охолоджує справді швидко і зручно що є батарея на нього бо від USB не зовсім зручно, але цей можно використовувати і від батареї і від USB
- Недостатки:
- Продавец Unrival Steep
Добрий день, Сергію. Дякуємо за детальний відгук про магнітний кулер P70 з AI контролем температури. Він справді швидко охолоджує і зручно працювати як від вбудованого акумулятора, так і від TYPE-C. Хай служить довго та допомагає у комфортній грі!
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Швитка доставка гарна упаковка відміний товар
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Прийшов швидко, за свою ціну робе гарно.
Упаковка Надійна я використовую для ігор і мене загалом влаштовує. Рекомендую до покупки і краще грайте вид розетки а не батареї- Достоинства:
- Охолоджуе до -6
- Недостатки:
- Хось звучать коли включаю, і на акомуляторі тримае 30-60 хвилин на максимальній потужності
- Продавец Unrival Steep
Добрий день, Максиме. Дякуємо за відгук
Так, охолоджувач має кілька режимів - від економного до максимально потужного.
У найсильнішому режимі автономна робота дійсно коротша, оскільки це забирає більше енергії заряду акумулятора.
Але Ви можете користуватись ним і без кабелів, і від мережі - як зручніше.
Раді, що він вам підходить
- Зоя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep
Тільки приставили до телефону й деталь відлетіла
- Зоя Г***
З приводу замовлення: зі мною зв'язалися консультанти магазину, і вирішили проблему, наразі все працює, дитина задоволена, дякую велике за увагу! Все подобається.