Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Moon&Star Микросатин Premium «Green Oasis» Семейные 143х210х2 наволочки 4х70х70 (MS-820007869)

• Отзывы про товар продавца RoyalNights
  • Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Не советую! Постель линяет! А так же краска передается на тело.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Не советую.
    • Продавец  RoyalNights

Доброго дня. Дякуємо за відгук.
      Перед першим використанням постільну білизну обов’язково рекомендується випрати згідно з рекомендаціями на етикетці. Під час першого прання з тканини може змиватися залишковий технологічний барвник, який використовується при фарбуванні тканини.

Також важливо прати комплект окремо від інших речей при температурі до 40°C. Після першого прання такі ситуації зазвичай не повторюються.

Якщо у вас залишилися питання — звертайтеся, будь ласка, у повідомлення до продавця. Гарного дня!

• Дмитрий Л***

Мне комплект постельного белья очень понравился. Спасибо

Достоинства:
    Хороший и бюджетный вариант
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 4 x 50x70

В комплекті лише 2 наволочки.заявлено 4

Доброго дня, Ольго!
      Перепрошуємо за помилку при комплектації. Зверніться, будь ласка, за номером телефону, який вказаний на упаковці або ярличку — ми швидко все виправимо та надішлемо відсутні наволочки за наш рахунок.

Гарного дня!

• Адріана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Класний комплект.Колір,як на фото-гарний та насичений

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався комплект постільної білизни Moon&Star Мікросатин Premium Green Oasis. Колір дійсно яскравий та насичений, як і на фото. Бажаємо вам приємних снів та затишних моментів з нашою продукцією!

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Качество пошива - идеально. Принт яркий, ткань приятная, только немного дубовая
    После первой стирки смягчился, я думаю должна стать ещё мягче, но рассчитывать на ощущение сатина не стоит, преобладает все же полиэстер.
    Не обратила внимание при заказе, что пододеяльник на молнии (за такую цену я была бы рада и запаху), но она здесь есть
    Отдельно порадовала упаковка. Приятно, что постельное в коробке, можно выбрать другой материал и смело дарить на подарок
    Из недостатков - на фото белые пятна на изгибе и в некоторых местах по ткани
    Стирала в темперном режиме 30 градусов, деликат, поэтому не думаю что от стирки, а даже если и так то пусть так
    Очень довольна покупкой и качеством пошива

Достоинства:
    Качество пошива - идеально

Дякуємо за ваш детальний відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість пошиву, яскравість принта та приємну упаковку. Мікросатин дійсно стає м’якшим після прання, зберігаючи при цьому свою легкість і міцність.

Раді, що комплект виправдав ваші очікування! Нехай дарує комфорт і приємний сон. Гарного дня!