- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: crello
Шкода не має однієї деталі
- Продавец crello
Добрий день. Перепрошуємо за ситуацію. Будь ласка, зв’яжіться з нами — оперативно вирішимо питання та надішлемо відсутню деталь.
- Сергей К***
Дякую за зворотній зв'язок. Відправили деталь якої не вистачало. Дуже приємно здивований.
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: crello
Хороша іграшка. Якісний матеріал.
- Продавец crello
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: crello
Погано кріпиться, його неможливо зібрати.
- Недостатки:
- Погана якість
- Продавец crello
Дякуємо за Ваш відгук і шкодуємо, що у Вас виникли труднощі зі збиранням моделі.
Звертаємо увагу, що дана іграшка є навчальною 3D-моделлю, елементи якої фіксуються вручну. Для правильного збирання може знадобитися уважне поєднання деталей відповідно до їх форми- зазвичай після першого разу модель збирається без проблем.
Також хочемо зазначити, що товар постачається у заводській запакованій коробці, і ми не маємо можливості перевіряти кожен елемент без порушення упаковки.
У будь-якому разі, ми завжди йдемо назустріч клієнтам: якщо вам трапився брак або деталь дійсно не фіксується належним чином, ми готові запропонувати обмін або інше рішення за наш рахунок
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: crello
Це був подарунок і він виявився з браком: зламані обидві ноги на каркасі тіла. Дуже неприємно.
- Недостатки:
- Надіслали браковану іграшку
- Продавец crello
Дякуємо, що поділилися ситуацією. Нам щиро прикро, що подарунок залишив неприємні враження.
Хочемо пояснити, що товар надходить до нас у заводській, запаяній упаковці, яка не передбачає відкриття або перевірки без порушення цілісності коробки. Саме тому ми фізично не можемо перевірити кожну іграшку перед відправленням.
Незважаючи на це, ми не залишаємо наших клієнтів із проблемою. У разі виявлення браку ми готові здійснити обмін товару за наш рахунок або запропонувати інше зручне рішення.
Ми завжди відкриті до діалогу та робимо все можливе, щоб оперативно владнати будь-які недоліки.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: crello
Дитині сподобалась іграшка , цікава для віку до 10 років
- Продавец crello
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою.