- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Цвет: Black
В цілому, покупкою задоволений. Непоганий товар за нормальною ціною, прийшли швидко, в основі йде пластикова коробочка з самими затичками та окремо ще є різного розміру амбушури.
- Достоинства:
- Матеріал не поганий, можна лежати на боку
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Цвет: Black
Зручні беруші, в наборі є різного розміру м'які накладки можна підібрати під своє вушко. Доставили дуже швидко + гарна ціна
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Цвет: Black
Біруші хороші. Я не знаю, чи є різниця порівняно з іншими такого ж типу. Я їх ношу вдома. Вони слабше глушать звук ніж воскові, тому для вулиці мені їх замало. Але це дуже індивідуально в плані кому яке приглушення треба. Ставлю 4 зірочки, а не 5 тільки за відчуття від матеріалу та стиків в руках. Але, знову ж таки, це про індивідуальну чутливість
- Достоинства:
- Багато насадок різних розмірів
- Бізіля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Цвет: Black
Прийшли швидко, звук перекривають добре. Мені чудово підійшли для сну, змогла підібрати свій розмір аби добре тримались і не випадали
- Достоинства:
- Універсальні
- Стефанія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Цвет: Black
Круті беруші. Вони гарно перекривають звук, але не повністю (ви будете чути, що говорять інші люди, але не загальні звуки навколо). Вони зручні й не випадають (ви можете вибрати розмір насадки під себе), але до них потрібно звикнути. Рекомендую для людей із чутливістю до звуків, що призводить до головного болю
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Цвет: Black
Мені не підійшли - зовсім не перекривають звук, випробувала усі амбрушюри і ніякого результату- чутно ніби берушів немає. Колечко тисне на вухо як випадково накриєш його рукою. Але сидять зручно і якісно зроблені
- Достоинства:
- Сидять добре
- Недостатки:
- Геть не виконують функцію - чутно все ніби і не вставляла ці беруші