- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: SunUmberella. Диоптрии: -6.00
Мне очень понравились.буду заказывать ещё.
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: PROUD. Цвет оправы: Красный. Диоптрии: -8.00
Замовила окуляри у понеділок, зв'язалися лише через добу, і прийшли вони лише за тиждень!! Мабуть пішки йшли.. а якість жах. Таку саму модель брала і раніше, але ці прийшли з різними дужками
- Недостатки:
- Одна дужка крива
- Продавец PROUD
Дякуємо за ваш відгук. Перепрошуємо за незручності, що виникли.
Замовлення було оформлене 13.04, оброблене та відправлене нами 14.04. У зв’язку з великою кількістю замовлень, обробка відбувається в порядку черги, тому може займати трохи більше часу.
Щодо доставки — при виборі отримання через точки видачі Rozetka діють встановлені терміни перевізника. Після відправки з нашого боку строки доставки залежать виключно від служби Rozetka. Ваше замовлення прибуло у точку видачі 20.04 та було отримане 22.04.
Стосовно якості — нам шкода, що ви отримали товар із дефектом. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Rozetka — ми обов’язково допоможемо вирішити питання обміну або повернення.
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PROUD. Цвет оправы: Красный. Диоптрии: -7.00
Окуляри дуже гарні, що за формою, що сполученням кольорів. До лінз ніяких претензій.
- Достоинства:
- Сучасні, гарно сидять на обличчі.
- Недостатки:
- Не побачила.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: PROUD. Цвет оправы: Красный. Диоптрии: -3.00
Товар хороший,пластик якісний.на мене міркувати,вдаліше червоний тон зверху,але класика.дякую
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PROUD. Цвет оправы: Белый. Диоптрии: -7.50
Дуже сподобались. Вдала форма оправи. Ніяких дефектів , що стосуються лінз, я не помітила. Якість, як і в оптиці.
- Достоинства:
- Якісні.
- Недостатки:
- Не побачила.
- Лілія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: PROUD. Цвет оправы: Красный. Диоптрии: +1.25
Купувала дві пари. Оплатила дві пари. Прийшла одна пара.
Раптом що Я відкривала коробку перед камерою поштомату. І на фото зафіксувала одну пару- Продавец PROUD
Щиро просимо вибачення за допущену помилку з нашого боку
Нам дуже шкода, що замість двох пар ви отримали лише одну. Дякуємо, що зафіксували момент відкриття посилки — це допомагає швидше розібратися в ситуації.
Ми вже готові вирішити питання: другу пару окулярів відправимо вам включно з оплатою доставки.
Будь ласка, зв’яжіться з нами у приватних повідомленнях Rozetka для уточнення деталей — ми обов’язково доведемо ситуацію до повного вирішення.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: PROUD. Цвет оправы: Красный. Диоптрии: +4.50
Супер. Все підійшло. Дякую
Дякуємо вам за відгук! Чекатимемо на Вас ще
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: PROUD. Цвет оправы: Красный. Диоптрии: +7.50
Хорошие очки, покупал пожилой женщине, ей понравились , пользуется
- Достоинства:
- Лёгкие
- Продавец PROUD
Дякуємо за ваш відгук! Носіть із задоволенням