Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кубики металлические для виски Moltis Whiskey Stones Gold 8 шт для других напитков + щипцы

Оценка пользователей 4.74/5
  • Отзывы про товар продавца HappyLife
  • Олексій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Металеві камені для вікі, які я придбав, вражають своєю якістю та довговічністю. Вони добре охолоджують напиток, ці камені мають гладку поверхню.
    Мені все сподобалось!

• Продавец  HappyLife

Олексій, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Назар Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Гарний стильний набір,дуже добре підходить на подарунок

• Продавец  HappyLife

Назар, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що набір сподобався! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину HAPPYLIFE

• Люся І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Камінці презентабельні, гарні стильні. Чоловік у захваті

• Продавец  HappyLife

Люся, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Людвік О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

камінці супер температуру напитку тримають добре, золотий колір дивиться дуже гарно як брати на подарунок мені самому сподобався

• Продавец  HappyLife

Людвік, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

в золотому кольорі саме то супер

• Продавец  HappyLife

Микола, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді що Вам все сподобалось! З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE

• Вася
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Стильно виглядають на подарунок підійшли!

Достоинства:
    стильні
    • Продавец  HappyLife

Василь, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам вдалось вгодити подарунком! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HAPPYLIFE

• Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife

Якісний матеріал і стильний вигляд, в комплекті є щипці які є дуже зручними у використанні! Добре охолоджують напій. Обов‘язково замовлю ще)!

Достоинства:
    Супер швидка доставка
    Недостатки:
    Ні
    • Продавец  HappyLife

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин HappyLife.

• Ірина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Все сподобалося. Дякую вам.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Алла О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MoiDecor

Отличный товар,быстрая доставка.Боагодарю продавца за оперативность и профессионализм!

• Володя Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Уже протестував кубики Вони добре охолоджують ром я задоволений що уже не потрібно до нього добавляти лід

Достоинства:
    Не розбавляє напиток
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Даценко В***

Все супер, рекомендую!

Достоинства:
    Быстро честно
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валентине! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якщо чесно,то вони зовсім не охолоджують напій

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Перед використанням каменів, їх необхідно помістити в морозилку на 30 хвилин. Після цього вони добре справляються зі своїм завданням. Яку кількість каменів покласти в склянку/келих визначаєте Ви самі. Все залежить від обсягу налитого в ємність і як сильно хочете охолодити напій. Чим більше рідини, тим більше каменів потрібно покласти.

• Станіслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Г***о редкое.Подарил Другу и от стыда чуть не умер...Охлаждает вообще х***я,да и после в этих камнях болтается жидкость

Достоинства:
    Цвет
    Недостатки:
    Одни разочарования
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Станіславе! Перед використанням каменів, їх необхідно помістити в морозилку на 30 хвилин. Після цього вони добре справляються зі своїм завданням. Яку кількість каменів покласти в склянку/келих визначаєте Ви самі. Все залежить від обсягу налитого в ємність і як сильно хочете охолодити напій. Чим більше рідини, тим більше каменів потрібно покласти. Щодо рідини всередині каменів, то вона була в камінні спочатку. Це передбачено виробником для найкращого охолодження напоїв. Вона не могла потрапити всередину каміння через метал із вашої ємності. Тому не пишіть дурниці.

• Інна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HOMSEL

Сподобалися, користувались вже декілька разів. З функцією справляються- напій охолоджує.
    Шкода, що тільки коробочка надійшла тріснута. А часу міняти вже не було... Купували на Новий рік.
    Пропоную вам на майбутнє пакувати в картон, ( обмежено крихке тощо ...)

Достоинства:
    Охолоджують
    Недостатки:
    До кубиків немає
  • Яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MoiDecor

Дуже добре

• Володимир

Кубики хороші на подарунок

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день Володимир! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Прекрасні каміння для напоїв, відмінно охоложують.

Достоинства:
    Швидко охолоджуються, довго тримають температуру
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Аля З***

Класні камінці, на подарунок супер

Добрий день, Аля! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HOMSEL

Очень классная,красивая штучка.Велике дякую.

• Данило Ш***

камінці круто виглядають що просто що у віскі а особливо що з своєю задачею справляється

Достоинства:
    якість

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Moltis

• Вікторія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

камінці супер для любителів віскі

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Роман Р***

Камінці бомба гарно виглядають

• Продавец  vKarakUliLux

З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

надіюсь жовтий колір не почне з часом зникати

Достоинства:
    Все відповідає опису
    Недостатки:
    поки не виявлені
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Романе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Андріана
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

хороший подарунок для любителів елітних напитків. вартує уваги!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

У золотому кольорі виглядають дуже стильно. Охолоджують добре і ще класно, що води немає як при використанні льоду. Рекомендую!

Достоинства:
    Добре охолоджують
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Станіслава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Хороші якісні камінці з своєю задачею справляються добре, напиток охолоджується, а не розбавляється

• Продавец  vKarakUliLux

Станіслава, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Карла
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

на подарунок саме то що потрібно, бутилочка коньячка і камишкі все супер зійшлось

• Продавец  vKarakUliLux

Карла, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Завжди радіємо коли замовлення у нашому магазині приносять покупцям позитивні емоції. Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX

• Рома
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Супер, гарно дивляться, добре охолоджують!

• Продавец  vKarakUliLux

Рома, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX