Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Вологий корм для собак GEMON (Жемон) DOG WET Medium Adult шматочки з куркою та індичкою 1.25 кг.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12. Вес 1 шт: 1.25 кг

Собака навіть пів банки не з'їв..

• Катерина

Собака їсть без задоволення, майже через силу) хоча пахне та на вигляд нормально. Більше не купуватиме.

• Інна Р***

Мої пуделі не оцінили. Хоча зазвичай не дуже перебірливі. Багато рідини, не сподобався

Достоинства:
    Велика банка
    Недостатки:
    Більше не братиму, собакам не сподобався

Дякуємо що обрали наш корм.
      Прикро що тварині не підійшов, можливо варто спробувати інший корм цього виробника

• Долинская О***

Цуценя їло, без проблем, але мені особисто запах жахливий, не м'ясний. Навіть не знаю, на що схоже, якийсь затхлий, наче не свіже, хоча по датам все ок. Більше брати не будемо.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не сподобався зовнішній вигляд і запах

Дякуємо що обрали наш корм.

• Шаповалов И***

Советую покупать.
    Не знаю как у кого но, мой пёс ест с удовольствием!

Достоинства:
    Хороший корм!
  • Александра Ц***

хороший корм , но наш пёсик предпочитает паштетики . Поэтому приходится пропускать через блендер . Что не сделаешь для любимого питомца )))

Достоинства:
    цена
  • Тетяна Г***

Собака їла, але більше купувати не будемо, знайшли кращі варіанти.

Достоинства:
    Нормальний корм.
    Недостатки:
    Не виявлено.