Отзывы покупателей о Кухонный диспенсер с дозатором для заправки блюд и салатов Olive 2в1 распылитель для масла, уксуса и соуса, 470 мл, прозрачный с белым (105676445)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Отзывы про товар продавца Gelen
  • Сергій В***

Чудово

Дякуємо за Ваш відгук
      Раді, що диспенсер вам сподобався та приносить задоволення у використанні!

• Сергій

РЕКОМЕНДУЮ

Достоинства:
    ЗРУЧНА ШТУКА ДЛЯ ГРИЛЯ
    Недостатки:
    НЕ МАЄ
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Белый

Користуюсь тиждень, дуже подобається, працює чудово!

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Черный / Прозрачный

В перший день після другого натискання випала частина сопла розбризкування олії. Тепер можливе тільки використання через отвір.

• Продавец  Gelen

Андрій, нам шкода, що диспенсер не виправдав ваших очікувань та у вас склалося неприємне враження від покупки. Ми вже звернулись до вас в особистих повідомленнях з продавцем із пропозицією повернення товару та коштів згідно терміну гарантії 14 днів.

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Белый

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    Пока нет
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Белый

Дуже зручний в користуванні, купував вже двічі, буду пропонувати знайомим

Достоинства:
    Не протікає, зручний у користуванні
  • Іван

Зручна штука. Є 2 режими - пирскати або просто наливати, це зручно

• Ганна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Черный / Прозрачный

Даже зручний , гарно виглчдає.Подобається)

• Продавец  Gelen

Добрий день, Ганна! Дякуємо, за відгук, приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Гарного користування

• Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Черный / Прозрачный

Прискалка зломалась відразу, походу брак.

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    брак
    • Продавец  Gelen

Олександр, нам дуже прикро чути, що диспенсер не виправдав Ваших очікувань. Наш магазин завжди на зв'язку та пропонує обмін/повернення товару впродовж 14 днів. У Вашому випадку термін обміну/повернення від дати отримання товару вийшов. Дуже шкода, що Ви не звернулися до нас раніше аби якомога швидше вирішити ситуацію. Дякуємо, що повідомили — ваш зворотний зв’язок допомагає нам покращувати якість товарів і сервісу.

• Чемеровская Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Черный / Прозрачный

Дуже чудова річ! Кришка щільна, нічого не проливається, колба скляна, все працює. Я задоволена.

Достоинства:
    Ціна, зручність
    • Трохимчук А***

А що там має пролитись якщо на фото ємність порожня?

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Черный / Прозрачный

Чудовий диспенсер для олії, незаміний помічник на кухні!

Достоинства:
    Якісний матеріал
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gelen. Объем: 470 мл. Цвет: Черный / Прозрачный

Придбав для дружини — вона дуже задоволена. Скляна колба за таку ціну приємно здивувала :) Зручно, що зверху є відсік для заливання олії (який відкривається автоматично), тож немає потреби щоразу повністю знімати кришку.
    На думку моєї дружини, такий диспенсер має бути в кожної господині на кухні :)

Достоинства:
    Якісний матеріал, простий догляд
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Добре

• Продавец  Pro Stories

Дякуємо за відгук, Ірино)) Щиро раді, що ви задоволені розпилювачем і обслуговуванням.

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Бежевый

Гарна якість за помірну ціну!Зручний у користуванні !

Достоинства:
    Зручно користуватися, виконує декілька функцій одночасно
  • Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Подобається розпилювач в цілому бо ти можеш в 2 пшики покрити всю сковорідку і таким чином споживати менше олії. пшикає як з водяного пістолета і толку в такому розпшикувані немає

Достоинства:
    Недостатки:
    Розпилювач працює не так, як рекламується
  • Наталія Б***

Чудова річ, багатофункціональна, очікування співпадає з реальністю.

• Саматік

спочатку товар приїхав без трубки але продавець зробив замів швидко і без проблем. задоволений товаром і продавцем

Достоинства:
    хмарне розпилення, не протікає, є зручна опція наливати без розпилення
    Недостатки:
    пластикова ручка
  • Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Все добре, мені подобається, зручно

• Наталія Г***

Користувалась місяць .
    Не зручно, не бризкало від слова Зовсім.
    Стільки олії гарної перевела (
    Викинула на смітник.

• Максим М***

Пользуемся уже год. Наверное вы так и не разобрались, как правильно пользоваться. Распыление масла зависит от скорости нажатия на курок. Нажимаешь быстро идет распыление, медленно - тонкая струя.

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Класний диспенсер, доволі зручно як розпилювати, так і наливати

• Андрій В***

Товар гарної якості. Скляна колба. Зручний у використанні.

Не забруднюється олією при використанні як деякі інші розпилювачі

• Юлія Л***

Распыливает средненько

• Лена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

При отриманні дозатор не сподобався. Упаковка теж була затерта. Навіть хотіла відмовитись. Але радію, що передумала. Дуже зручний

Достоинства:
    Зручний об'єм, зручний у використанні
    Недостатки:
    Не знйшла
  • Тамара М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Хороший дозатор, зручний, і класний обʼєм.

Достоинства:
    Можливість розпилювати або наливати струйкою, достатній обʼєм, красиво виглядає.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Володимир

Зручно

• Валентин К***

Сподобалось.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Якість товару відмінна. Не протікає, все працює якісно. На кухні дуже потрібна річ. Дякую

Достоинства:
    Объём, скляна колба
    Недостатки:
    Незнайшла
  • Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Очень практичная вещь которая должна быть на кухне. Стильная бутылочка, большой обьем. Два режима. Можно наливать и можно разбрызгивать. Доставка быстрая, обслуживание супер.

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:
    Не нашла
  • Сергій С***

Працює добре.

• Іванна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Все супер. Розпилює гарно (натискайте на ричажок зверху до кінця). Не протікає, не зализує. Ну і естетично приємна на вигляд.

• Светлана С***

Дуже зручна річ. Дякую.

Достоинства:
    Товстостінне скло, якісний товар.
  • Трохимчук А***

Виглядає гарно а на ділі так собі, таке враження, що олія протікає з усіх дір, можливо мезанізм диспенсора не надійний, від чого і не приємно навіть в руки брати - ніби механік який має діло з маслянистими деталями. В комплекті є біле кільце - прокладка між ємністю та кришкою, але на стільки тонка що на мою думку навіть 3 шт не допоможуть виправити ситуацію. Вже самі робіть висновки чи купувати, можливо комусь пощастить і все буде добре, для себе я вирішив, якби знав - пропустив мимо, і не звертав уваги.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Не надійна система диспенсора, чи самої кришки, олія протікає через щілини.
    • Продавец  Pro Stories

Дякуємо за зворотній зв'язок, Андрію. Обов'язково перевіримо недоліки, перепрошуємо за незручності й дякуємо, що допомагаєте пропонувати тільки якісні товари))

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Объем: 600 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Хорошая нужная на кухне вещь. Очень удобно использовать и в приготовлении салатов, и в выпечке, когда нужно небольшое количество масла.

Достоинства:
    Хороший объем. Стеклянная ёмкость.