Отзывы покупателей о Набор химии для бассейна 6 в 1 для каркасного и надувного бассейна Crystal Pool

Оценка пользователей 4.92/5
  • Йосип-Адам Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Фігня повна, в мене басейн 12 кубів, pH 8 по інструкції треба додати мінімум 72 ложечки pH minus, а в баночці лише 30 ложечок. Виходить хімії дали на басейн максимум 5-6 кубів але ніяк не на 15. Я як побачив коробочку в магазині подумав то лише поплавок прийшов(замовив в комплекті з хімією), а ні то вся хімія якої мало вистачити на сезон.

Достоинства:
    Недостатки:
    Брехлива інформація
  • Чернусь Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Чудово справляється зі своєю задачею. Вода стала чистою, після хімічної обробки. У дітей не було алергії.

Достоинства:
    Є інструкція і дозатори.
  • Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Гарний набір. Як для старту, все є.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Швидка достака, зрозуміла інструкція, і все працює

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Олег Ч***

Все добре,всім рекомендую.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Дякую, дуже швидко відправили.
    Для басейну саме те.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Набір отримала. Все відповідає опису. Дуже зраділа, коли в наборі побачила не лакмусові палички для заміру хлору та pH, а пластикову колбу з розчинами за це лайк! Поки що скористалась лише хлорними таблетками для поплавку, на черзі вся інша хімія.

Достоинства:
    Все зручно запаковано та зрозуміло новачку
  • Виталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Всё как в описании и отправили быстро

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Набір справді непоганий, зі своїм завданням справляється на 100 %. Дуже зручно, коли щойно придбав басейн і не знаєш, що з ним робити. Але є одне «але»: набір позиціонується як комплект на сезон для басейну до 15 м³, що не зовсім коректно. Повільного хлору (мультитаб 4 в 1) мені вистачило менше ніж на місяць для басейну об’ємом 13 м³, довелося додатково замовляти ще 1 кг. Як на мене, було б добре одразу вкладати у комплект кілограмову упаковку повільного хлору, щоб набір дійсно відповідав опису і вистачало його на весь сезон, як зазначено. А так — хімія відмінна, вода кришталево чиста.

Достоинства:
    Чудуво очищає воду
    Недостатки:
    Не вистачає на сезон
    • Продавец  Chemical Bass

Вітаю. Дякуємо за фідбек. Візьмемо до уваги на наступний сезон та скорегуємо набір

• Христина Р***

Отримала посилочку все чудово

• Анна Н***

Чудовий набір

Достоинства:
    Все зрозуміло і зручно
  • Ілля Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Придбав стартовий набір Crystal Pool і дуже задоволені результатом. Усе необхідне вже в комплекті: тестер, хлор, альгіцид, флокулянт — зручно та ефективно. Інструкція чітка, навіть без досвіду все зрозуміло. Дуже зручно, що не потрібно шукати кожен засіб окремо. Рекомендую всім власникам басейнів — чудове співвідношення ціни та якості!

Достоинства:
    В наборі все є
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Все чудово, замовив, перетелефонували, приїхав в магазин, забрав. Ще в додачу проконсультували. Бо тільки купив басейн і не знаю що до чого. Буду замовляти ще. Дякую

Достоинства:
    Все в наборі
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chemical Bass

Чудовий набір, все доступно розписано. Є все, що може знадобитися

Достоинства:
    Одразу все що треба для старту. Інструкція, послідовність використання, що та в яких дозуваннях
    Недостатки:
    Поплавок для таблеток і буде ідеальний набір. Ну можна окремо купити