- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 50. Цвет: Темный зеленый
Якісний трикотаж. Тонкий, легко обтікає фігуру. Замовила два кольори цієї моделі. Кольори насичені. Задоволена якістю. Рекомендую.
- Достоинства:
- Колір. Якість. Ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 50. Цвет: Темный синий
М'який та приємний на дотик трикотаж. Насичений колір. Якісно зшите, силует елегантний. Виглядає жіночно та дорого.
- Достоинства:
- Колір. Ціна.
- Недостатки:
- СтаніславаОтзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 54. Цвет: Темный зеленый
Купила))
- Достоинства:
- Колір насичений, приємний на дотик трикотаж, вільно спадає, на зріст 170 суперове максі)
- Недостатки:
- Дуже тоненьке, без футболки - прозоре, мереживо на бюстіку видно))
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 54. Цвет: Темный зеленый
Дякую. Гарна суконка. Відповыдає розміру. Замовила ще одну, іншого кольору. Дякую.)
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 50. Цвет: Темный синий
Рекомендую
- Достоинства:
- Приємна тканина, незважаючи, що тонка, дуже гарно лягло по фігурі, але треба брати на розмір менше.
Соответствие размерной сетке
Большемерит
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 50. Цвет: Темный зеленый
Сукня приголомшлива. Можна в офіс, а можна і на подію. Не мнеться, приємна на дотик, колір не змінила після трьох місяців використання.
- Достоинства:
- Фасон, тканина, колір, ціна
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 50. Цвет: Голубой с серым
Дякую за сукню.все як на фото.розмір підійшов.я задоволена
- Недостатки:
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 54. Цвет: Темный синий
Розмір відповідає вказаному, колір чудовий (темно синій), модель чудова,але тканина дуже тонка
- Достоинства:
- Стильна сукня, чудовий крій і колір
- Недостатки:
- Тонка тканина
- Тамара С***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 54. Цвет: Горчичный
Красива і приємна на дотик! Гарна якість. Розмірна сітка вірно вказана.
- Достоинства:
- Гарна якість, лаконічність і приємна тканина
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 54. Цвет: Темный синий
Дуже зручна сукня, тканина приємна. Надо було брати на 1-2 розміри менше- сукня вільна... Довжина як раз та ,що потрібна мені
- Достоинства:
- Приємна тканина, довжина як мені подобається
- Недостатки:
- Поки не бачила
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 50. Цвет: Темный синий
Стильна сукня, зручна
- Достоинства:
- Фасон
- Недостатки:
- Тканина, швидко з'являється катишки
- Тамара С***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 54. Цвет: Темный синий
Гарнюча сукня! На зріст 168 до пола. Розмірна сітка вказана вірно. М'яка і зручна!
- Достоинства:
- М'яка, приємна, стильна
- Недостатки:
- Не виявила
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: WomanClub. Размер: 54. Цвет: Темный синий
Сукня чудова,стильна,приємна на дотик