- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Відправили швидко.
Спочатку працював стабільно, магніт файний,але через 5місяців перестав фіксуватись в різних положеннях.- Достоинства:
- Хороший магніт,швидка відправка
- Недостатки:
- Перестав тримати телефон в різних положеннях.
- МАКСИМ О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Тримач тримає відмінно. За пів року користування ще ні разу не відпадав і не ламався. Рекомендую
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Гарний товар, усе відповідає опису
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Прийшло швидко, упакування надійне. Сам тримач тримає надійно і добре, а особливо присоска, за яку я найбільше переживав
- Достоинства:
- Сила тримання
- Висоцька О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Чомусь взагалі не тримає телефон магніт
Це був подарунок, який не виправдав надій. Хоча інші коментарі позитивні...- Достоинства:
- Гарно виглядає, міцне кріплення, зручний
- Недостатки:
- Не тримає телефон магніт
- Продавец Trendzy goods
Хочемо звернути Вашу УВАГУ, що тримач Mahnetic працює на основі технології MagSafe та магнітного кільця, що чітко зазначено в описі товару.
- Якщо у вас iPhone з підтримкою MagSafe, тримач утримує телефон без чохла або з MagSafe-сумісним чохлом.
- Якщо у вас телефон без MagSafe, у комплекті є магнітне кільце, яке необхідно закріпити на задню поверхню телефону або на чохол зовні (не під чохол) — лише в цьому випадку магнітна фіксація буде надійною.
!! Магніт не буде тримати через звичайний товстий чохол, якщо в нього не інтегровано металевий елемент, — це фізично неможливо і не є дефектом товару.!!
- давід д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
товар мені сподобавля, для машини де що треба, але тримач не можна зафіксувати в одному положеню, це трішки тратує бо коли хочеш взяти телефон тримач згибається, ну і ще якщо ви хоче брати саме тримач з MagSafe то краще доразу беріть з бездротовою зарядкой
- Достоинства:
- платформа для встановленя тримача, магнітне кільце для MagSafe, легко знімається і встанавлюється
- Недостатки:
- не можна зафіксувати в одному положеню
- Виктория Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Крутое приспособление , у меня телефон тяжелый, думала держать не будет , а держит все на ура . Рада что приобрела
- Достоинства:
- Удобно крепится, телефон не падает даже по бездорожью
- Аркадий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Добре приліпає до стекла і пластмаси. Задоволені.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
К стеклу прилепает отлично как в работе будет себя вести посмотрим через неделю напишу как держит телефон
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Все підійшло, рекомендую!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
К стеклу прилипает хорошо,но быстро розшатуется механизм поворота нужно укреплять
- Достоинства:
- Прилипает хорошо к стеклу
- Недостатки:
- Механизм вращения оставляет желать лучшего
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Все сподобалось
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Дуже задоволений, гарна якість та комплектація.
- Достоинства:
- Тримається добре на склі, у комплекті є усе, що потрібно.
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Все супер
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Тримач дійсно дуже якісний. На склі тримає навіть без додаткової підкладки . На торпеді приклеїлося на скотч який був у комплекті. Рекомендую
- Достоинства:
- Добре тримається
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Доброго дня. Придбаний тримач працює на відмінно за свої кошти. Недоліків не виявив.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Тримач гарно тримає телефон. І сам надійно кріпиться на панелі.
Покупкою задоволена.- Достоинства:
- Гарно тримає телефон.
- Недостатки:
- Не виявив
- Савченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
На панели приборов в машине не фиксирует, через чехол телефона магнит не держит
- Продавец Trendzy goods
Дякуємо за ваш відгук!
Хочемо звернути увагу, що тримач Mahnetic працює на основі технології MagSafe та магнітного кільця, що чітко зазначено в описі товару.
- Якщо у вас телефон без MagSafe, у комплекті є магнітне кільце, яке необхідно закріпити на задню поверхню телефону або на чохол — лише в цьому випадку магнітна фіксація буде надійною.
Щодо фіксації на панелі приладів:
- Вакуумна присоска призначена для рівних і гладких поверхонь, які у нас зображені на фото до опису товару, як-от: скло, плитка, глянець, лобове скло тощо.
Панель приладів у більшості авто має текстуровану або м’яку поверхню, тому для неї в комплекті є спеціальна монтажна підкладка, яка йде в наборі — її необхідно приклеїти на панель, після чого присоска буде триматися на ній надійно надійно ( про це також зображено на 7 фото в описі товару)
Рекомендуємо ще раз ознайомитись з нашими рекомендаціями та із інструкцією — з правильною установкою тримач працює стабільно і надійно.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Тримач суперовий! Дуже задоволена! Тримає 13 про мах потужно жодного разу не впав! Магніт міць
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Покупкою задоволений, перші враження позитивні
- Достоинства:
- Тримається міцно
- Диана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Дуже якісний тримач, в комплекті йде спеціальна плівка, яка дозволяє кріпити його безпосередньо на панель салону, навіть якщо ця панель фактурна чи шкіряна. Тримається міцно, дуже зручна штука, чоловік задоволений.
- Достоинства:
- Тримається добре та міцно тримає телефон
- Недостатки:
- Не має
- Ирина Ф***
А не подскажете, если телефон в пластиковом прозрачном (не помню название материала) чехле, то он будет держаться? Спасибо
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
Користуюсь вже декілька місяців, дуже задоволений якістю та функціями. Рекомендував знайомим, вони теж задоволені. Цей тримач краще що є на ринку!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Погане кріплення не тримається
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісне
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст. Цвет: Черно-серый
В принципі функцію свою виконує. Але варто переплатити 200 грн і взяти більш продвинуту версію, яка крутиться також навколо своєї осі, що дає більше зручностей при використанні.
- Достоинства:
- Ціна, функціонал
- Недостатки:
- Вважаю неповноцінною версією. Пакування пожмякане.
- Продавец Контраст
Доброго дня. Але доплата ціна 200 грн. Це майже 2/3 від ціни за яку Ви придбали даний товар. Нажаль за таку ціну неможливо реализу всі додаткові опції
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже хороший тримач, доставили вчасно, рекомендую!
- Достоинства:
- Дуже добре тримається і тримає телефон
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Щиро вдячні за Ваш відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного користування
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рекомендую все супер гарно тримає телефон
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді що автотримач виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Custom Accessories. Цвет: Черный
Жахливої якості, не рекомендую
- Назар М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарно кріпиться до скла,магніт сильний,s23 ultra надійно тримається
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісні матеріали, гарно тримається сам тримач і телефон
- Достоинства:
- Якість, як тримається
- Недостатки:
- Не побачив
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальний пластик добре кріпиться на чисте скло.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже гарно тримає телефон...навіть на не рівній дорозі
- Достоинства:
- Дизайн.магніт
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: xlok. Цвет: Черный
Тримач неякісний, дисковий тримач відірвався разом з телефоном, навіть не встигла покористуватися
- Данило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Контраст. Цвет: Черно-серый
Повна ш***а, магніт через чохол не тримає
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет: Черный
Пришел не тот товар, отвратительного качества, вообще не способный выполнить своих функций.
Не рекомендую покупать продукцию в этом магазине.- Достоинства:
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Богдан! Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від покупки. Будь ласка, напишіть нам у чат замовлення на Rozetka, ми оперативно перевіримо інформацію та запропонуємо рішення — обмін товару або повернення коштів.
- Богдан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не очікував що так класно триматиметься і на склі і на торпеді
- Достоинства:
- Не відпадає