Отзывы покупателей о Автомобильный держатель телефона MahnetIc с магнитным кольцом, вакуумной присоской и поворотом 360°, MagSafe-совместимый для блоггеров для съемки видео и фото контента
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Прийшло швидко, упакування надійне. Сам тримач тримає надійно і добре, а особливо присоска, за яку я найбільше переживав
- Достоинства:
- Сила тримання
- МАКСИМ О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Тримач тримає відмінно. За пів року користування ще ні разу не відпадав і не ламався. Рекомендую
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Гарний товар, усе відповідає опису
- Аркадий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Добре приліпає до стекла і пластмаси. Задоволені.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
К стеклу прилепает отлично как в работе будет себя вести посмотрим через неделю напишу как держит телефон
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Все підійшло, рекомендую!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Все сподобалось
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Дуже задоволений, гарна якість та комплектація.
- Достоинства:
- Тримається добре на склі, у комплекті є усе, що потрібно.
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Все супер
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Тримач дійсно дуже якісний. На склі тримає навіть без додаткової підкладки . На торпеді приклеїлося на скотч який був у комплекті. Рекомендую
- Достоинства:
- Добре тримається
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Доброго дня. Придбаний тримач працює на відмінно за свої кошти. Недоліків не виявив.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Тримач гарно тримає телефон. І сам надійно кріпиться на панелі.
Покупкою задоволена.- Достоинства:
- Гарно тримає телефон.
- Недостатки:
- Не виявив
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Тримач суперовий! Дуже задоволена! Тримає 13 про мах потужно жодного разу не впав! Магніт міць
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Покупкою задоволений, перші враження позитивні
- Достоинства:
- Тримається міцно
- Диана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Дуже якісний тримач, в комплекті йде спеціальна плівка, яка дозволяє кріпити його безпосередньо на панель салону, навіть якщо ця панель фактурна чи шкіряна. Тримається міцно, дуже зручна штука, чоловік задоволений.
- Достоинства:
- Тримається добре та міцно тримає телефон
- Ирина Ф***
А не подскажете, если телефон в пластиковом прозрачном (не помню название материала) чехле, то он будет держаться? Спасибо
- Виктория Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Крутое приспособление , у меня телефон тяжелый, думала держать не будет , а держит все на ура . Рада что приобрела
- Достоинства:
- Удобно крепится, телефон не падает даже по бездорожью
- давід д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
товар мені сподобавля, для машини де що треба, але тримач не можна зафіксувати в одному положеню, це трішки тратує бо коли хочеш взяти телефон тримач згибається, ну і ще якщо ви хоче брати саме тримач з MagSafe то краще доразу беріть з бездротовою зарядкой
- Достоинства:
- платформа для встановленя тримача, магнітне кільце для MagSafe, легко знімається і встанавлюється
- Недостатки:
- не можна зафіксувати в одному положеню
- Висоцька О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Чомусь взагалі не тримає телефон магніт
Це був подарунок, який не виправдав надій. Хоча інші коментарі позитивні...- Достоинства:
- Гарно виглядає, міцне кріплення, зручний
- Недостатки:
- Не тримає телефон магніт
- Продавец Trendzy goods
Хочемо звернути Вашу УВАГУ, що тримач Mahnetic працює на основі технології MagSafe та магнітного кільця, що чітко зазначено в описі товару.
- Якщо у вас iPhone з підтримкою MagSafe, тримач утримує телефон без чохла або з MagSafe-сумісним чохлом.
- Якщо у вас телефон без MagSafe, у комплекті є магнітне кільце, яке необхідно закріпити на задню поверхню телефону або на чохол зовні (не під чохол) — лише в цьому випадку магнітна фіксація буде надійною.
!! Магніт не буде тримати через звичайний товстий чохол, якщо в нього не інтегровано металевий елемент, — це фізично неможливо і не є дефектом товару.!!
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
К стеклу прилипает хорошо,но быстро розшатуется механизм поворота нужно укреплять
- Достоинства:
- Прилипает хорошо к стеклу
- Недостатки:
- Механизм вращения оставляет желать лучшего
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Відправили швидко.
Спочатку працював стабільно, магніт файний,але через 5місяців перестав фіксуватись в різних положеннях.- Достоинства:
- Хороший магніт,швидка відправка
- Недостатки:
- Перестав тримати телефон в різних положеннях.
- Евгений О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Через місяць на згині не тримається ніжка до основи телефон падає
- Савченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
На панели приборов в машине не фиксирует, через чехол телефона магнит не держит
- Продавец Trendzy goods
Дякуємо за ваш відгук!
Хочемо звернути увагу, що тримач Mahnetic працює на основі технології MagSafe та магнітного кільця, що чітко зазначено в описі товару.
- Якщо у вас телефон без MagSafe, у комплекті є магнітне кільце, яке необхідно закріпити на задню поверхню телефону або на чохол — лише в цьому випадку магнітна фіксація буде надійною.
Щодо фіксації на панелі приладів:
- Вакуумна присоска призначена для рівних і гладких поверхонь, які у нас зображені на фото до опису товару, як-от: скло, плитка, глянець, лобове скло тощо.
Панель приладів у більшості авто має текстуровану або м’яку поверхню, тому для неї в комплекті є спеціальна монтажна підкладка, яка йде в наборі — її необхідно приклеїти на панель, після чого присоска буде триматися на ній надійно надійно ( про це також зображено на 7 фото в описі товару)
Рекомендуємо ще раз ознайомитись з нашими рекомендаціями та із інструкцією — з правильною установкою тримач працює стабільно і надійно.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Купила чоловіку на подарунок, на свій страх і ризик. Тримає чудово Айфон 13 про макс у важкому чохлі. Із своєю задачею справляється. Крутецький гаджет для водіїв
- Достоинства:
- ідеальний тримач у авто
- Продавец SmartX
Вітаємо, Вікторіє! Дуже вдячні за Ваш відгук та оцінку. Раді, що Вам сподобався магнітний тримач. Нехай чоловік користується із задоволенням!
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
тестував на 15 про макс, по місту їздив ні разу телефон не злетів та не впав
- Достоинства:
- просте та надійне кріплення, зручно користуватися
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец LOCKIT
Доброго дня , ми дуже раді що тримач виправдав ваші очікування. Дякуємо за ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.
- Мартін Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
Найліпший тримач зі всіх що в мене були. Я професійний водій. За кермом по 12 годин на добу. Рекомендую.
- Достоинства:
- Компактний, добре тримає телефон
- Продавец LOCKIT
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!))
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
Тримач просто супер. В мене в авто завжди була проблема з тим, як закріпити зручно телефон, особливо, коли зʼявився IPhonProMax 15, а він великий і важкий. Цей тримач прекрасно справляється зі своєю роботою. Я кріпила на скло - дуже легко і тримає телефон міцно на магніті. Рекомендую!
- Продавец LOCKIT
Дякуємо за ваш відгук) Користуйтесь з задоволенням!
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
Дуже класний тримач. Надійно фіксує телефон — навіть коли їдеш по поганій дорозі, нічого не гойдається і не падає. Зручно, що можна причепити куди завгодно, і добре тримається на присосках. Тому щиро рекомендую
Окремо хочу відмітити сервіс — після отримання замовлення мені одразу подзвонили, запитали, чи все прийшло в гарному стані, і навіть надіслали відео, як користуватися тримачем. Дуже приємно, коли так дбають про клієнтів- Недостатки:
Доброго дня, Тетяно.
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Нам надзвичайно приємно чути, що тримач виправдав ваші очікування і поводиться на дорозі саме так, як має — надійно та стабільно. Ми дуже цінуємо, що ви відзначили нашу роботу та сервіс.
Ми завжди стараємось, щоб кожен клієнт отримував не лише якісний товар, а й повну підтримку: пояснення, відео, поради та швидкий зв’язок.
Бажаємо вам зручного користування та багато комфортних поїздок!
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Швидко прийшло
- Достоинства:
- Гарна якість, міцно тримається, доступний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Бажаємо приємного користування
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
не тримається саме вакуумом на торпеді, але в наборі є наліпка, яка чудово тримає
- Достоинства:
- добре тримає телефон
- Недостатки:
- без наклейки не чіпляється до торпеди
- Продавец LOCKIT
Дякуємо за ваш відгук) Користуйтесь з задоволенням!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
З мого особистого досвіду користування впродовж більше місяця, я лиш підтверджую всі вже наявні тут схвальні відгуки.
Сервіс класний, молодці, приємна небайдужість. Виріб якісний, тримає того смартфона прекрасно, виглядає за свою ціну мінімалістично-хайтеково, не дешманськи. В супер ями я не втрапляв, і не планую, але на міських горбатих дорогах магніт працює бездоганно. В комплекті є додаткове кільце для чохла, також кругла платформа під розмір присоски, на випадок, якщо є потреба кріпити на текстурну поверхню торпедо. Навіть міні-серветки для очистки поверхні))
Я закріпив на лобове, влітку на температурах буде видно, чи триматиме присоска. Перекину на торпедо, раптом ні.
Наразі я максимально втішений, що мені продали таке вдале рішення. Рекомендую магазин!- Достоинства:
- Швидке і оптимальне за ціна/якість вирішення питання
- Недостатки:
- Наразі немає
- Продавец LOCKIT
Дякуємо за такий розгорнутий відгук) Користуйтесь з задоволенням!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
Брав в цьому магазині штативи, тепер вирішив замовити аксесуар для свого авто. Магнітний тримач тримає добре. В мене немає магсейф тому скористався кільцем який був у комплекті. Якістю задоволений.
- Продавец LOCKIT
Сергій дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням)
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Цвет: Черный
Відповідає опису
- Достоинства:
- Якісний товар.
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук та оцінку :)
- Юрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свої гроші супер
Представник постачальникаДоброго дня. Щиро вдячні за Ваш відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного користування
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
магніт треба клеїти на сам телефон або чехол з рівною поверхнею! якщо поверхня рефльонна то магніт відпадає!
поклеїла на рівний чехол і вакумом приклеїла до лобового скла і тримає просто шикарно!! головне правильно його приклеїти і буде тримати годами і не відпадати!
замовила ще й чоловіку )- Достоинства:
- за такі гроші просто чудовий тримач
- Недостатки:
- магніт підходить не на всі поверхні чохла
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LOCKIT. Цвет: Черный
Користуюсь вже декілька місяців, дуже задоволений якістю та функціями. Рекомендував знайомим, вони теж задоволені. Цей тримач краще що є на ринку!