Отзывы покупателей о Проектор SmartTV для дома Magcubic HY300 Pro New Version 4K Android 11 WI-FI 2.4G/5G Bluetooth 5.0 HDMI 260 ANSI белый

Оценка пользователей 4.54/5
  • Отзывы про товар продавца Technerik
  • Володимир А***

Все працює.

Достоинства:
    Недостатки:
    В хаті тварина, натягує пил.
  • Дмитро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Отлично работает , один раз пришлось сбрасывать до заводских настроек не хотел ничего показывать

Достоинства:
    Топ за свои деньги
    Недостатки:
    На матрице внутри начала оседать пыль которую видно на экране
  • Костянтин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Перестав працювати пульт на друге вмикання проектора, сам проектор робе, пробували через камеру навести обʼєктив на лампочку пульта, щоб подивитись функціонування його, інфрачервоного випромінювання не виявили, всі інші пульти які є в домі на випромінювання реагують, від прожектора ні
    Чи можу я повернути товар? Пройшло менше тижня з дня покупки

• Михайло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Приїхало все супер, працює, показує якісно картинку, але є проблемка через 2-3 тижня почав фіксуватися недолік з блоком та самим проектором: блок - почав піщати, видно конденсатор або сам блок трішки бракований і через це має такий дефект, друге, проектор - при запуску виявився дефект шума кулера, ніби його розриває просто, після 2-4 перемикань проектора дефект зникає, з чим це пов'язано не ясно, можливо ви надасте інформацію по цьому або запропонуєте вихід з проблеми. Якщо потрібно надати відео або фото, можу відправити особисто

Достоинства:
    Якісно, гарно, стабільно
    Недостатки:
    Блок живлення, сам проектор та його куйлер
  • Дима Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Обалденная штука, поставили в спальне, получился здоровый экран качество в норме звука хватает даже не стали колонку подключать

Достоинства:
    Ожидали похуже получилось обалденно
    Недостатки:
    Пришлось один раз скидывать до заводских настроек не мог подключиться к вайфаю
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: Black

• Светлана Ш***

Не подключается HDMI.

• Костянтин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

На друге використання перестав працювати пульт.

• Дима Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Отличный проектор за свои деньги топ

• Михаил Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Перше включення і пульт пропрацював 1хв даже не встиг ввести пароль від Wi-Fi. Далі не чого не можу зробити. Якщо е якийсь лайфак, напишіть мені. А якщо ні, прошу зв'язатися магазин зі мною!

Достоинства:
    Не знайшов поки
    Недостатки:
    Не зайшов поки
    • Михаил Р***

Зв'язався з продавцем, відправив обратно на перевірку, через тиждень або меньше, проєктор вже був у меня, все працюе, все добре. Дякую продавцю що все вирішував швидко.
      Сам проєктор за свої гроші дуже гарний. Користуюсь поки тільки через wi-fi.

• Ангеліна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Придбали даний проектор. Підключили, все чудово працює. Як тільки вимкнули і ввечері хотіли подивитися кіно - нема підключення до мережі. Скинули налаштування, пройшли авторизацію знову, все чудово. Вимкнули. Заходимо знову, не працює Wi Fi. Хочу повернути товар, працює нестабільно.

Недостатки:
    Не підключається до WiFi
    • Продавец  Technerik

Добрий день. Для того, щоб інтернет працював коректно, необхідно в налаштуваннях проектора правильно вказати часовий пояс, дату і час.

• Кирило Т***

Ого

Достоинства:
    Класний проектор но непрацьує пульт
    • Продавец  Technerik

Добрий день. Ще не стикалися з такою проблемою на цій моделі.
      Підкажіть, будь ласка, чи пробували Ви замінити батарейки в пульті? Якщо так, і це не допомогло, зв'яжіться, будь ласка, з нашим менеджером для узгодження обміну товару. У нашому магазині гарантія на цей проектор становить 6 місяців.

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: Black

Все влаштовує!!!

Достоинства:
    До всего підключається!!!
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Дуже крутий проектор ми задоволені ним

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Проектор класний , вийшов форс мажор при отримані, але магазин все швидко вирішив і компетентно вирішили питання, дякую , хороший машазин

• Владимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Для такої ціни, дуже здивувало. Дитина в захваті.)) беріть не пожалієте.

Достоинства:
    Маленький, корекція авто та ручна, не погана якість для повсякденного перегляду, дуже швидкий, є підключення для смартфону дублюючий екран.
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Прийшов не справний, навіть не ввімкнувся

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Мені сподобався, зручно та просто.

Недостатки:
    Трохи гуде
  • Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Чудовий девайс за свою ціну

• Игорь И***

Класс

• Дмитрий К***

Дуже погано підключається до WI-FI

• Клименко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Купляла на подарунок від Миколая, сьогодні підключились і все було добре. Ввечері вже була спроба подивитись фільм, але перестав підключатися до wifi…. Все перевірили, вмикали, вимикали і нічого… дуже неприємна ситуація, дитина розчарована, свято зіпсоване..

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Картинка чітка та яскрава, можна розібрати зображення навіть при світлі. Сам пристрій компактний та легкий, зручно ставити будь куди. Пробували проектувати на світлі шпалери, все чітко. У майбутньому можна купити екран для ще кращого зображення.

Достоинства:
    Зручність, маневреність, доступна ціна
    Недостатки:
    Трохи шумно працює, проте на фоні інших переваг це незначний мінус
  • Ира Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Всё отлично,доставили быстро, картинка яркая, единственное не знаю нормально ли что такой громкий щёлкающий звук при движении вверх и вниз

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: Silver

Все чіка бомбоні. Однозначно рекомендую цей магазин. Дякую за пульт

Достоинства:
    Ціна якість
    • Продавец  DimTime

Юрію, дякуємо за ваш відгук! Cаме такого результату ми й прагнемо :)
      Ця версія Magcubic на 14-му Android дійсно вдало балансує між вартістю та якістю картинки.
      Класних вам кінопереглядів!

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: Silver

Товар просто бомба
    Я дуже задоволений а дитина тим більше
    Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  DimTime

Вітаємо, Юрію!

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук та рекомендацію! Ми надзвичайно раді, що проєктор виправдав ваші очікування, а найголовніше - що дитина залишилася задоволеною подарунком.

Нехай пристрій приносить лише позитивні емоції та створює атмосферу кінотеатру вдома. Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді бачити вас знову!

• Саша Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Мені він сподобався, до цього користувався таким але на 11 андроїді та трохи гіршим процесором, але різниця відчувається між ними, за ці кошти кращого напевно не знайдеш, доставили швидко, продавець топ

• Продавец  DimTime

Вітаємо, Олекснадр! Дякуємо за ваш відгук!

Ви влучно підмітили технічну різницю. Оновлена версія на Android 14 із потужнішим процесором дійсно дає зовсім інший досвід використання - інтерфейс працює плавніше та швидше, ніж на старих моделях.
      Раді, що ви особисто відчули цей апгрейд і оцінили ідеальне співвідношення ціни та якості.

Бажаємо приємних кінопереглядів!

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

хороший за таку ціну, але через декілька місяців вигоріла лампа ((

• Продавец  DimTime

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку характеристик проектора.

Вам не варто хвилюватися! Будь-яка електроніка має певний відсоток зносу деталей - саме для таких ситуацій у нас діє офіційна гарантія 12 місяців.

Ваше питання буде повністю вирішено. Завтра протягом дня наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами за номером із замовлення, щоб узгодити деталі сервісного обслуговування.

Очікуйте на дзвінок, ми про все подбаємо!

• Ксенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DigitalHub. Цвет: Grey

Пользуюсь примерно 3 недели, пока все работает, хотя проектор капризный, пришлось звонить продавцу и дважды сбросить девайс до заводских настроек, пока разбиралась с разными типами подключений, поэтому одну звезду с качества прибора снимаю. А продавцу - звезда на быстрое реагирование.
    Как пишут некоторые пользователи, блок действительно заметно греется, но не критично; шум на уровне портативного вентилятора не напрягает.
    Изображение на обычной беленой стене и с плотными шторами от солнца прямо в окне радует неплохой четкостью и контрастностью, ночью вообще отлично. Звука вполне достаточно, наушники или динамик тоже подключаю по желанию.
    Далі буде...

Достоинства:
    Не нужен телевизор (которого у меня и нет) и не напрягаю глаза в телефоне, отлично смотрятся передачи о природе, сюжеты о космосе, в общем, любые красивые и масштабные съёмки.
    Недостатки:
    При попытках протестировать разные виды подключений сбивались настройки. Проводное подключение должно быть самым простым и надёжным, а на деле - самое замороченное.
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

За таку ціну якість відповідна, товар оригінальний, працює швиденько, 1080р максимум (хоча фізично роздільна здатність 720р максимум), не вистачає чіткості зображення, якесь трохи мильне як не крути лінзу. Хром навіть не пробуйте встановлювати, викидає, глючить, користуйтеся іншим браузером із запропонованих в центрі програм (я встановив синенький, не памʼятаю назви). Із відчутних недоліків це сила сигналів блютус і вайфай, роутер через двійну стінку, то інтернет тупить (швидкість 100мб), підключив колонку JBL і поставив близенько бо коли прибираю далі то вже глючить звук. Із хороших новин - оновлення оболонки прилетіло відразу після увімкнення і встановилося без танців з бубном. Яскравість слабенька, вдень не подивишся нормально, от вночі без світла цілком комфортно. В цілому ціна-якість товар відповідає повністю, як бюджетний варіант рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Яскравість, роздільна здатність
    • Продавец  DimTime

Владиславе, дякуємо за детальний та об'єктивний огляд!

Для гарної картинки дійсно потрібне повне затемнення, а для стабільного стрімінгу - мінімум перешкод між роутером та пристроєм.

Раді, що загалом пристрій виправдав очікування як якісний бюджетний варіант. Приємних вам кіновечорів!

• Ангеліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Capibara&Co. Цвет: Silver

Все чудово )
    Дякую за оперативність, бо це був подарунок
    Якість чудова

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Відгук складається з трех частин: товар, маркетплейс, додаткова гарантія.
    Товар: перше враження після трьох переглядів. Інтерфейс швидкий, підєднав акаунт Нетфлікс, проекція на стіну лимонного кольору, мені кольорів та світла вистачає дивитись у день (пасмурний) у повній темряві картинка ще насичиніша. Наявний шум охолодження але до нього звикаєш як до фонового. Товаром задоволений повністю.
    Маркетплейс: відсутнє посилання на електроний чек за товар іншого продавця в застосунку. При купівлі запропонованої даткової гарантії до товару : 1) розбивається на два замовлення 2) від іншого Продавця не від Розетки 3) ніяк не пов'язана з поточним товаром. Суть зауваження в тому що платиш за товар та додаткову гарантію в одному місці, а забираєш товар і витрачаєш час на з'ясування де додаткова гарантія і як зв'язати з купленим товаром.
    Додаткова гарантія: є питання до самого процесу зв'язку з купленим товаром, втомився розбиратись та листуватись. Буде час та натхнення напишу відгук на саму гарантію так як вона їде окремо.

Достоинства:
    Ціна/Якість
    Недостатки:
    Для мене немає
    • Продавец  DimTime

Владиславе, щиро дякуємо за детальний та розгорнутий відгук!

Щодо товару:
      Нам надзвичайно приємно, що проектор HY300 PRO повністю виправдав ваші очікування. Раді, що ви оцінили яскравість картинки та швидкість роботи інтерфейсу. Нехай пристрій дарує вам лише приємні емоції від перегляду!

Щодо електронного чека:
      Як тільки ваше замовлення було відправлено, ви отримали електронний чек від нашого магазину на сам товар. Посилання на нього було надіслано в SMS-повідомленні на ваш номер 03.04.2026 о 17:19. Будь ласка, перевірте історію повідомлень.

Щодо гарантії та послуг маркетплейса:
      Зі свого боку ми забезпечуємо цей проектор гарантією на 12 місяців як продавець.
      Стосовно додаткових опцій та пакетів розширених гарантій, які пропонуються під час покупки - це послуги та безпосередня відповідальність самої платформи Розетка. На жаль, ми не маємо до них відношення і технічно не можемо вплинути на те, як система маркетплейса розбиває чи пов'язує ці замовлення. Для нас це також відкрите питання.

Залишаємось на зв'язку, якщо виникнуть питання щодо налаштування чи роботи самого проектора.

• Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

4к не тянет если включать что то на Ютубе или в хроме. Максимум 1080 и то может немного зависать. Зум странный очень, нормальное качество на середине, крутишь больше картинка мутная, меньше тоже мутная. бесполезно крутить и от расстояния по сути ничего не зависит.

Достоинства:
    Хороший звук
    Недостатки:
    Не тянет 4к
    • Продавец  DimTime

Євгене, дякуємо за відгук! Раді, що ви високо оцінили якість звуку. Ваші зауваження цілком слушні, тому хочемо прояснити кілька технічних нюансів, щоб налаштувати пристрій для максимально комфортної роботи.

Щодо 4K та підгальмовування: Проектор дійсно має апаратну підтримку декодування 4K, проте його рідна (нативна) роздільна здатність становить 720p. Це означає, що запуск відео в 4К візуально не покращить картинку, але створить зайве максимальне навантаження на процесор та Wi-Fi-модуль.
      Сміливо обирайте в налаштуваннях якість 1080p або 720p -зображення буде таким самим чітким, а відео йтиме абсолютно плавно.

Робота Google Chrome: Цей браузер не оптимізований для мультимедійної системи Android TV.
      Сайти з відео, особливо з безкоштовним фільмами перевантажені скриптами та рекламою, що викликає збої. Найкраще рішення - використовувати для перегляду спеціальні додатки з Google Play (YouTube, Megogo, Sweet.tv, Netflix та аналоги). Вони працюватимуть стабільно.

Фокусування зображення: Розмиття по краях виникає, коли пристрій стоїть під великим кутом до поверхні і застосовується сильна цифрова корекція трапеції. Щоб картинка була рівномірно чіткою по всій площині екрана, намагайтеся розташовувати проектор максимально перпендикулярно (прямо) до стіни/екрана та уникайте сильних нахилів об'єктива вгору або вниз.

Бажаємо приємного користування та затишних кіносеансів!

• Віолетта
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Непоганий проектор за ці кошти. Зручний в налаштуванні, картинку видно навіть при денному освітленні. Звуку мені вистачило, якраз для домашнього перегляду. Але, при бажанні, можна підключити колонку і буде ефект кінотеатра.
    Ютуб працює добре, не зависає. А от з Google chrome нічого не вийшло, вибиває через дві секунди.
    Загалом, враженні приємні. Щось подивитись ввечері, або поставити щось для фона, цілком підійде.

Достоинства:
    Гарна картинка, зручний в налаштуваннях, не шумить
    Недостатки:
    В комплекті відсутні батарейки для пульта))
    • Продавец  DimTime

Віолетто, щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що ви оцінили якість картинки, звук та загальну зручність проектора.
      Для домашніх кіносеансів або просто як фон це дійсно чудовий варіант.

Щодо вильотів із Google Chrome:
      Річ у тім, що Chrome є стороннім додатком, який не оптимізовано спеціально для мультимедійної версії Android TV. Його робота та стабільність дуже залежать від конкретного вебсайту. Часто сайти з фільмами перенасичені важкими скриптами та нав'язливою рекламою, що викликає перевантаження.

Для максимально стабільного та комфортного перегляду ми завжди рекомендуємо використовувати додатки, які можна завантажити з Google Play (наприклад: YouTube, Megogo, Netflix, Sweet.tv та їхні аналоги).
      Вони ідеально адаптовані під систему проектора і працюють без жодних збоїв.

Бажаємо вам затишних вечорів та лише приємних вражень від перегляду!

• Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Як для бюджетного варіанту, то непогано. Сьогодні забрала, зробила одразу тест драйв. Замітила, що якщо дивитись, навіть якщо негучно, то все ж таки краще підключати колонку, так буде чистіший звук. Ледь розбіралась як до телефону підключати, але все вийшло, не лагає, норм працює. Є звичайно мінус, якщо підключати ютуб на самому проекторі, то лагає відео, вайфай норм, а от самі відео періодично лагають, особливо довгі або з гарною якістю, проектор тупо не витягує, але камон, він геть недорогий, якщо хочеться щоб все гарно тягнуло, то можна взяти потужніший проектор. А цей для дому чисто підключити телефон і дивитись щось взагалі то піде, продивилась 1 фільм, то я задоволена

Достоинства:
    Якісна передача кольорів
    Недостатки:
    Лагає якщо включати в ютубі в гарній якості відео або довгі відео
    • Продавец  DimTime

Тетяно, вдячні за відгук! Раді, що ви оцінили якість картинки.

Повністю згодні щодо звуку, колонка підключена через Bluetooth справді покращує враження.
      Меню трансляції для Android, iOS та Windows винесено окремо: просто натисніть кнопку з логотипом екрана на пульті, і запуск відбудеться всього у два кліки.

Щодо YouTube: Спробуйте вручну знизити якість у додатку до 1080p або 720p. Рідна роздільна здатність проектора - 720p, тому візуально якість не погіршиться, а системі буде набагато легше обробляти відео. Загалом, під час наших тестів 4K-відео працювали без проблем, тому як додатковий варіант - можете спробувати зробити скидання до заводських налаштувань.

Приємних кіносеансів!

• Дмитрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Ціна/якість. Навіть при денному світлі досить непогано видно. Зручний у користуванні. Підтримує зв'язок із телефоном (трансляція), навіть Samsung Dex. Наскільки стабільно, поки не можу сказати. Є коригування картинки по осі Y, що дуже здивувало за таку ціну. На жаль, немає по X. На відстані ~3-3.5 метри діагональ картинки близько 100 дюймів. Загалом враження непогані. Чисто для домашнього користування претендент дуже непоганий. Хто скаржиться на звук, підключіть акустику, що ви хотіли за 2500?

Достоинства:
    Ціна. Підтримка трансляції екрану. Наявність функціоналу виправлення трапецеїдальних викривлень.
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  DimTime

Дмитре, вдячні за розгорнутий та об'єктивний відгук!
      Окрема подяка за справедливий коментар щодо звуку, зовнішня акустика через Bluetooth дійсно вирішує це питання на всі 100%.
      Нагадаємо, що на проектор діє гарантія 12 місяців. Приємних вам кіносеансів!

• Дмитрий Р***

Upd: знайшов ручний режим корекції викривлення. Так що можна налаштувати рівну картинку, грубо кажучи, незалежно від кута встановлення проектора