- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Стерелізатор чудовий, все швидко працює, легкий у використанні. Малопотужний, якщо будуть вимкнення світла, то його навіть станція потягне.
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Скажите пожалуйста не могу понять как греть смесь...стоит и ничего не происходит. Стерилизовать получается прекрасно.
Вітаємо, Аліно!
Дякуємо Вам за відгук про інтелектуальний стерилізатор та підігрівач LELIK Nutri Cheff Duo 9in1. Раді, що функція стерилізації працює добре.
Наша команда намагалася зв’язатися з Вами особисто, щоб допомогти розібратися з питанням підігріву суміші, але, на жаль, зворотного зв’язку ми не отримали. Якщо це питання для Вас ще актуальне, будемо вдячні за відповідь.
Щодо підігріву суміші: інформація про використання режимів детально описана в інструкції користувача українською мовою, яка йде в комплекті з підігрівачем. Якщо якісь моменти залишилися незрозумілими, будь ласка, зверніться до нас за контактними даними, вказаними в інструкції, або просто напишіть нам у відповідь на повідомлення — допоможемо розібратися.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Хорошая штука ,практично и не дорого .советую
- Достоинства:
- Не надо заморачиваться ,многорежимов ,цена соответствует качеству
- Недостатки:
- Нет пока
- Продавец DZYGARI
Вітаю, Олено!
Дякуємо за відгук та рекомендацію. Раді, що інтелектуальний стерилізатор та підігрівач LELIK Nutri Cheff Duo 9in1 для дитячих пляшечок виявився для вас практичним у використанні та виправдав очікування за співвідношенням ціни і функціональності.
Бажаємо зручного користування та лише позитивного досвіду надалі.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Дуже зручна річ
Дуже добре допомагає коли є маленька дитина
Всі функції працюють на відміно
Дуже рекомендую- Продавец DZYGARI
Вітаю, Денисе!
Дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді, що інтелектуальний стерилізатор та підігрівач LELIK Nutri Cheff Duo 9in1 для дитячих пляшечок виявився зручним у використанні та добре допомагає у щоденному догляді за малюком.
Приємно чути, що всі функції працюють відмінно і пристрій виправдав ваші очікування.
З найкращими побажаннями, команда DZYGAR
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Товар відповідає опису, з функціями розібрались, дякую консультатну за допомогу). Гарно запакований, в комплекті щітки, що є дуже зручно, промила пляшечки і поставила стерилізувати, буквально 6 хв і пляшечки чисті готові до використання. В роботі кожного дня без перебою. Дякую за сушарку в подарунок)
- Достоинства:
- швидка стерилізація, підтримка температури.
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Марино!
Щиро дякуємо за розгорнутий відгук Дуже приємно знати, що LELIK Nutri Cheff Duo 9в1 став для вас зручним помічником у щоденному догляді за дитячими речами. Раді, що вам сподобалась швидка стерилізація, функція підтримки температури та подарункова сушарка
Також передамо слова подяки нашому консультанту — це дуже мотивує
- Діна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
користуюсь вже довгий термін і дуже задоволена. Сучасний дизан, зручне керування. Мені все сподобалось. Дякую.
Вітаємо, Діно!
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук! Дуже раді, що підігрівач-стерилізатор Nutri Cheff Duo 9в1 став вашим надійним помічником і радує сучасним дизайном та зручним керуванням.
Бажаємо вам комфортного користування і багато приємних моментів з малюком!
З повагою, команда DZYGARI
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
Протестували режим йогуртниці, придбали спеціальну закваску, сумнівалась в своїх кулінарних здібностях, та на диво йогурт вийшов смачніший, ніж в магазині. Тепер маю ще економію грошей на йогуртах)) В цілому апарат не підводить, головне, що в мене є завжди чисті простерилізовані баночки під рукою і підігріта суміш.
Вітаємо, Ганно!
Дякуємо за такий щирий і корисний відгук
Неймовірно приємно читати, що навіть у режимі йогуртниці апарат зміг здивувати!
Нехай служить довго і допомагає в щоденних турботах
З повагою,
команда DZYGARI
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
нормальний апарат, дружина в захваті
Вітаємо, Василю!
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що інтелектуальний підігрівач та стерилізатор Nutri Cheff Duo 9in1 вам сподобався. Нехай користування приносить лише комфорт і зручність!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI
задоволена покупкою. Гарний. стильний та мега функціональний. Сподобалась функція зміни температури в процесі вже роботи функції. Задоволена.
- Достоинства:
- якісний на вигляд, функціональний
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Романе!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що підігрівач та стерилізатор Nutri Cheff Duo 9in1 вам сподобався і виправдав очікування. Його функціональність та стильний вигляд дійсно роблять його зручним помічником у догляді за малюком. Окрема подяка за відзначення зручності зміни температури — це справді корисна опція.
З найкращими побажаннями,
команда DZYGARI