Отзывы покупателей о Гольфы компрессионные для профилактики варикоза Zip Sox, эластичные утягивающие гольфы с молнией для снятия отеков и усталости ног, улучшение кровообращения, размер S/M, 2 шт Бежевые, LY-105-S/M-Beige

Оценка пользователей 4.67/5
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: M

Товар доставили швидко, забрала в пункті самовивозу біля дому. Зручно.

Достоинства:
    За таку ціну якість хороша, компресія достатня, виріб акуратний. Зручно вдягати і гарно сидить на нозі. Цілком задоволена
    Недостатки:
    Розстібаються зверху на декілька сантиметрів замки-блискавки при швидкій ходьбі та руху. Може то в мене так, бо я дуже рухлива)
    • Продавец  UA National Group

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що гольфи виправдали ваші очікування та порадували зручністю у використанні.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: M

Дуже якісні гольфи за свої гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  UA National Group

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що гольфи вам сподобались і виправдали очікування за якістю та ціною.

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: M

По розміру не підійшли замовляла s/m, виявились малі, хоч нога в мене худенька((( якість погана, стирчать нитки

Недостатки:
    Замовляла бежевий колір, прийшов чорний
    • Продавец  Mast Ukraine

Шкода що ви лишились не задоволені товаром. Гольфи підбираються саме за розміром взуття і зазвичай підходять якщо все визначено правильно, але можливо, у конкретному випадку розмір дійсно виявився замалим. Раніше ми не отримували нарікань ні щодо розміру, ні щодо якості виробу.

• Продавец  Mast Ukraine

Щодо кольору - ваше замовлення опрацьовувалось і відвантажувалось безпосередньо працівниками на складі Rozetka. Ви можете звернутись у підтримку Rozetka для обміну або повернення якщо товар не був у використанні та збережений його товарний вигляд та пакування.

• Галина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: M

Загальне враження добре від гольфів!! Легко одягати та знімати завдяки блискавці, навіть якщо є набряки. Тканина приємна до шкіри, не парить, пальці залишаються відкритими, а це зручно влітку.
    Гольфи добре тримаються на нозі, зменшують втому протягом дня. Ще буду обов'язково одягати їх в поїздку.

Достоинства:
    Зручні, приємна тканина, реально допомагають, є в розмірах!!
    • Продавец  Mast Ukraine

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що гольфи виявилися зручними у використанні та дійсно допомагають знімати втому протягом дня.
      Нехай користування буде комфортним і надалі!