- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Black + Transparent
Замовив, оплатив. Все прийшло швидко. Класно упаковано. Чохол топ. Відповідає опису і дуже кульовий. Раджу продавця і товар
- Достоинства:
- Зручно
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Transparent
Чохол м'який, тому добре надягати чи знімати. Але в колі магніта чомусь логотип G не по середині, знизу, через це трохи гірший вигляд
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
Приємно, що Ви оцінили зручність чохла та його тактильні відчуття. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями - це буде корисно іншим покупцям.
- Ростислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Black + Transparent
Чохол дуже якісний, магніт гарно тримає
Але найбільше сподобалось це сервіс, я помилився і обрав не на ту модель спочатку, люди пояснили ситуацію і без проблем замінили на підходящий
Дякую за розуміння!- Достоинства:
- Якість чохла, сила магніту, обслуговування
- Продавец GPixel
Дякуємо за відгук, Ростиславе!
Нам приємно, що чохол вам сподобався — якісний і з надійним магнітом, а також що наш сервіс залишив позитивне враження.
Якщо виникнуть питання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти і порадити оптимальний варіант для вашого Pixel!
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Transparent
Якість чохла гарна, але магнітне кільце розміщене трохи вище.
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш відгук! Ви цілком слушно підмітили розташування магнітного кільця — у моделях Pixel 8 бездротова котушка дійсно знаходиться трохи вище центру, тому кільце MagSafe зміщене відповідно до оригінальної конструкції телефону.
Якби кільце було розташоване нижче, бездротове заряджання просто не працювало б, і тоді від цієї технології не було б жодного сенсу.
Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти. Гарного користування і ще раз дякуємо, що обрали нас!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Transparent
Все добре! Красивий!
- Достоинства:
- Прозорий
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені чохлом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel. Цвет: Black + Transparent
Товар незадовільно ї якості.
Почав зв'язуватися та образити менше чим за тиждень