- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Чудовий телефон за свої гроші
Дякуємо)
- Ангеліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Aurora Purple. Встроенная память: 512 ГБ
Хороший телефон за свої гроші
Дякуємо)
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Товар не відповідає дійсності. Продавець відправляє зовсім інший телефон
- Продавец Spirite
Покупець бреше йому приїхав Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 14S 12/512GB Midnight Black
На сайті помилково фото іншої моделі були завантажені, змінили на актуальні
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Взяла мужу на подарок.
- Достоинства:
- Всё супер
- Недостатки:
- Пока не выявили
- Продавец Spirite
Дякуємо)
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Непоганий телефон. Із-за великого обсягу оперативної пам'яті добре працює навіть з важкими корпоративними месенджерами. Камера дає чітку картинку в зум. Відмітю продавця, дуже оперативно мені вислали телефон, чим спасли мене від проблем.
Дякую вам за оперативність.- Достоинства:
- Великий об'єм оперативної та фізичної пам'яті
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Spirite
Ралі що вам сподобалось звертайтесь)
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Гарний телефон, швидка доставка.
В комплекті блок і кабель для зарядки. Чохол. Плавний комплект а ціна значно нижча ніж в інших продавців.
Швидко зав'язались, уточнили всі питання і той же вечір відправили. Зранку телефон уже був у мене. Дякую - Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Телефон супер. Все працює. Нарікань немаю
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Black. Встроенная память: 512 ГБ
Чудовий магазин та ставлення до клієнтів. Особисто я, раджу до співпраці. Оформив замовлення, та на наступний день вже отримав на пошті. Версія з повним комплектом, а не урізана як в більшості продавців. Дуже позитивне враження від магазину та персоналу.
- Достоинства:
- Вартість-характеристики.
Камера,звук,екран,розміри. - Недостатки:
- Відсутні зовсім