- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна камера для спостереження за домашніми улюбленцями. Купив, щоб дивитися, що робить собака, поки я на роботі, можна навіть щось сказати. Якість цілком достатня для приміщення, все чітко видно. Сподобалось, що налаштування зайняло 2 хвилини через QR-код. Дизайн приємний, компактний, не виглядає як "промислова" камера.
- Достоинства:
- Компактна, гарна якість зображення, легке підключення до Wi-Fi
- Недостатки:
- Світлодіод статусу досить яскравий, вночі може заважати, але його можна вимкнути в налаштуваннях
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня.
Додаток повністю перекладений українською — щоб його бачити українською, телефон має бути налаштований на українську мову.
Відсутність доступу до хмари при відключеній камері — це частина системи безпеки: перегляд записів можливий лише коли камера підключена, щоб захистити ваші дані у разі втрати або викрадення пристрою.
На рахунок мови розібрався.. але сам додаток як виявилось перекладений кривими руками . Щоб здогадатись де що і за відповідає неможливо... Якщо у представника будуть питання на цей рахунок то зроблю скрін з меню додатку ... і нехай вгадає що то значить!?
І друге про хмару з доступом...
Тобто якщо камеру пошкодять або вкрадуть...Переглянути хто це зробив не буде можливості... Браво! ....
А на рахунок захисту даних це геніально...нічого що доступ до хмари маю я через імейл та пароль... а не через камеру... А тепер виходить що без камери нема доступу до хмари. То навіщо така камера з хмарою .?- Достоинства:
- Красива
- Недостатки:
- Недоліки сам функціонал камери.
Доброго дня!
Дякуємо за ваш детальний відгук щодо Reolink E320 (E Series E1).
Розуміємо ваші зауваження щодо інтерфейсу застосунку — локалізація справді може потребувати покращення, і ми передамо ваші коментарі розробнику для опрацювання.
Щодо хмарного сервісу — доступ здійснюється через ваш акаунт (email і пароль), а не через сам пристрій. Записи та події зберігаються в хмарі і можуть бути переглянуті через особистий кабінет навіть у випадку втрати або пошкодження камери.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати продукт і сервіс.
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Залишу відкук.
Камера як камера знімає.
Додаток тільки на кацапській і криво перекладений..., по деяких пунктах треба здогадуватись що воно таке....
Коли камера не в мережі ( нема світла чи її вкрали ,зламали - ви ніяк в хмарі не подивитесь що засняла ця чудо камера! Бо просто немає доступу поки вона не підключиться...
Тож я не рекомендую цю фірму до покупки...- Достоинства:
- Знімає... Як і всі бюджетно китайські камери
- Недостатки:
- Додаток ніякий. Навіть На дешманських камерах пофункціональніше
Доброго дня.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго вибирав камеру, вирішив спробувати цю після роликів на ютубі. Виявилося, що не брехали і це справді хороша камера. Все просто, налаштовується швидко, додаток зручний, коротше, все, що треба
- Достоинства:
- просто, зручно
- Недостатки:
- нема
Доброго дня. Ми дуже вдячні за ваш відгук.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше поєднання ціни та якості. Достатня чіткість зображення, нічна зйомка, індикатор руху. Можливість дистанційного керування та обертання. Також можна керувати голосом, наприклад заспокоїти пса,якщо він сам вдома і шумить. Легко кріпиться до стіни, довгий шнур живлення у комплекті.
- Недостатки:
Добрий день. Дякуємо за ваш відгук.